Lilla gumman

Usch va Nova har varit ledsen ikväll :( Hon har fått flera gråtattacker och det verkar som hon har ont någonstans för tårarna bara rinner och hon spänner sig som en båge i hela kroppen :(  Hon somnade vid halv åtta men det dröjde inte mer än tjugo minuter innan hon hostade så mycket att hon vaknade av det. Vi var tvungna att sätta henne upp så hon kunde få luft men då var det som att öppna en kran för det bara vällde kräk ur henne :( 2 gånger kräkte hon hur mycket som helst så hennes lilla mage måste blivit helt tom och inte fick vi i henne någonting att äta ikväll heller så hoppas hon inte är allt för hungrig :( Så istället för att  sova fick vi klä av henne och stoppa in henne i duschen och byta alla sängkläder för allt var nerkräkt. Det är riktigt otäckt när hon får sån här hosta för hon ser panikslagen ut och tårarna bara rinner på henne, vi har medicin hemma som hon får  till natten men annars vill vi inte ge henne medicin i onödan oavsett om det är alvedon, hostmedicin eller allergimedicin för hennes lilla kropp ska inte behöva utsättas för sånt om det inte verkligen behövs. 

Nej nu ska jag lägga mig och titta på lite tv och sen ska jag se om jag kan sova, kommer säkert få vara uppe med Novis inatt igen.

Puss och Hej!

Kommentarer
Postat av: Jenny - Mamma till Alde

Fäller tårar när du skriver sådär om lilla söta Nova, hoppas innerligt att hon blir frisk snart. O fan den som inte lyssnar till er nästa gång! det är ju Nova som blir så sjuk...det oskuldsfulla barnet. Massa kramar till er alla

2009-08-13 @ 23:29:12
URL: http://theyenny.blogg.se/
Postat av: sofie

lilla gumman..fy va ja lider me henne...usch för o må så dåligt innan man ens fyllt 1 litet år.hon har vart me om för mkt redan i mina ögon... krama henne från oss o du får en kram du me=).

2009-08-14 @ 00:00:12
URL: http://mammatillalice.blogg.se/
Postat av: Therese

pussgurkan då :( <3

2009-08-14 @ 11:06:46
URL: http://theresenylen.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Men huga..stackars lillsessan!! Hoppas det vänt till det bättre idag..att hon kryat på sig!



Vill oxå tipsa dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu dratt i gång första tävlingen efter "sommaruppehållet"..en där du kan vinna ett presentkort + fraktfritt från en finfin barnbutik!



http://uj76.blogspot.com/2009/08/tant-lottar-ut-ett-presentkort.html



Kika gärna in o ha en riktigt braig helg!

2009-08-14 @ 12:34:38
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Nilla

Samma visa hela jävla tiden. Fortfarande inte fått från min VC av idiot läkaren, dock fick jag nu av min ordinarie gyn istället som är tillbaka från semestern och det tackar jag för. Funderar starkt på att höra av mig till chefen per mail och berätta hur man har det med idioterna förutom min vanliga läkare då.



Ja man var nästan på vippen att säga nåt men jag bet mig ganska hårt i läppen och ville åka därifrån. Värsta miffo familjen som behandlar barn på såna sätt.



Men lille lille Nova. Nu får det nästan vara nog med att hon ska vara så här sjuk ju. Men en del säger att är du sjuk mycket som liten är du knappt sjuk som äldre. Men det är ju grymt när hon är så här sjuk innan hon ens fyllt 1 år :(



Kram

2009-08-14 @ 13:27:02
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: sofie

tjosan vännen min=) ja kommer inte hinna maila bilder idag för Lowa har bara vaknat till o käkat sen somnat om så inga nya bilder har ja hunnit ta..=( vi får ta de när hon e vaken... kramar om er alla o hoppas Nova blir bättre snart..

2009-08-14 @ 20:38:37
URL: http://mammatillalice.blogg.se/
Postat av: Svar från Emma till Jenny

Ja jag hoppas också att det ska gå in nu för jag accepterar inte att det blir såhär fler gånger pga av någon annans dumhet. Kramar till er också!

2009-08-14 @ 23:44:39
URL: http://prettyblueeyes.blogg.se/
Postat av: Svar från Emma till Sofie

Nej ibland känns det orättvist att hon ska behöva stå ut med allt när hon är så himla liten :( Hoppas du kryar på dig du också gumman! Kramar

2009-08-14 @ 23:45:33
URL: http://prettyblueeyes.blogg.se/
Postat av: Svar från Emma till Ulrika

Ska genast kika på tävlingen :)

Hoppas du får en kanonhelg du också :)



2009-08-14 @ 23:46:39
URL: http://prettyblueeyes.blogg.se/
Postat av: Svar från Emma till Nilla

Egentligen borde man fasen säga till varje gång man stöter på sådana idioter för det är ju barnen som far illa men samtidigt är det väldigt känsligt.

Hoppas innerligt att det löser sig snart för dig med allt krångel. Kramar

2009-08-14 @ 23:48:26
URL: http://prettyblueeyes.blogg.se/
Postat av: Svar från Emma till Sofie

Ta det när du hinner :) Ingen panik ju :) Kramar

2009-08-14 @ 23:49:05
URL: http://prettyblueeyes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0