Massa massa rea

REOR
Visst är det lite extra roligt att handla när det är såhär mycket reor överallt? :D Nu är det ju dessutom rea på reapriset så tex barnkläder kostar ju knappt någonting. Var inne på HM idag och skulle köpa strumpor till Nova, hade inte tänkt köpa någonting mer men så hittade jag en kofta och en liten söt tröja på reaställningen som också fick lov att följa med oss hem :) Allt som allt gick det på 143 kr och då kostade bara strumporna 100 kr så jag känner mig nöjd :) Blev även en filt från Lindex för 19.50 kr, filtar kan man aldrig få för många av :D 
Inne på Cubus hittade Per ett par ursöta hängselbyxor och jag hittade en body som verkligen passade superbra för Nova är verkligen galen i sin Pappa :)
Emanuel hittade också skitsnygga kläder, bland annat en grå stickad tröja med stora knappar :) Vill att Per också ska ha en sån men jag tror tyvärr inte min söta sambo tycker den är alls lika snygg som jag tycker...





PLASTISOCK
Nova har inte speciellt mycket märkeskläder alls och det hon har haft har verkligen varit varierande kvalité och passform på.
Lollopard: Ångrar jag verkligen att jag köpte kläderna därifrån, bodysuiten var så kort i benen så den använde vi en gång sen åkte den ner i en låda, bodyn var väl visserligen bra i passform och dessutom väldigt mjuk och go men den kändes ändå inte rätt så den är bara använd ett par gånger den med.

Småfolk: Fick en bodysuit av våra kompisar och sen har jag köpt en till henne själv, bodysuiten sitter bra och håller formen men blir tvättblekt efter första tvätten tyvärr :(  Men annars är jag nöjd, gillar verkligen deras söta mönster :)

Lundmyr of Sweden: Köpte både body, byxor och strumpor till Nova redan när hon låg i magen. Den enda vi hunnit använda ännu är strumporna och dom är kanon verkligen :) Vi köpte kläderna i storlek 60 men dom är fortfarande för stora fast Nova har storlek 62 i allt annat. Men annars gillar jag verkligen att dom är så enkla och fina :)

Plastisock: Köpte en bodysuit och ett set när jag väntade Nova, har ännu bara hunnit använda bodysuiten och kan bara säga massor med bra saker om den. Superbra kvalité, mjuk och skön, tål att tvättas massor med gånger utan att varken tappa formen eller färgen. Verkligen ett av dom bästa plagg jag köpt, till och med så bra att jag var tvungen att beställa en ny nu när den andra blev för liten :D Settet jag köpte är för stort ännu men längtar tills hon växer i det :)
Plastisock blir nog verkligen ett märke jag kommer fortsätta handla framöver fast det är lite dyrare. Gillar verkligen deras fina mönster och ibland lite udda färgkombinationer :D



BVC
Vägningen och mätningen gick jättebra idag, Nova var på jättebra humör och log hela tiden :) Jag gissade fel på både vikt och längd :) Buddha väger "bara" 6010 gr och är 60 lång :D Så nästan exakt 2 kilo tyngre än när hon kom och 10 cm längre. Tänk att hon är 11 veckor imorgon redan, känns som hon kom nyss ju :)
Nästa gång är det dax för vaccination, hoppas det går snabbt och smidigt och att hon slipper feber och skräp efteråt för det är inte alls roligt när hon inte är pigg och glad :(

BILDER PÅ MIN PAPPA OCH NOVA
Bilderna på Pappa och Nova blev väldigt suddiga och dessutom ser Nova jättesur ut men jag lägger upp dom ändå :)



Nej nu ska jag äntligen sova jag med, Nova har nyss ätit klart och sover sött så lika bra att passade på :) Imorgon har vi inga tider att passa alls så får se vad vi ska hitta på :) Vet iallafall att vi ska sova så mycket det går för det behövs nu känns det som :)



Puss och Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0