Snorigt

LILLSKRUTTAN
Nova är fortfarande vrålförkyld och hostig men helt feberfri så det känns skönt. För att vara så pass förkyld är hon väldigt glad och pigg,  men så fick vi ingen gnällspik till dotter heller utan en som ler mest hela tiden och är allmänt nöjd med allt :) Så himla stolt över henne på alla sätt och vis.



Igår var det dags för BVC igen, var ju ett tag sen vi var där nu pga av att vi fått boka om tiderna för att Nova var magsjuk och sådär. Var ju lite rädd att hon inte skulle ha ökat så mycket för att hon varit sjuk men sen förra gången den 16:e feb har hon ökat 690 gram och vuxit 3.5 cm :D Så nu väger hon hela 7050 gram och är 65 cm lång :D Så min mat verkar räcka gott och väl till henne och det känns så himla skönt :)
Vi tog upp hennes allergi och sådär med och kom fram till att när hon väl ska börja äta lite mat igen (Hon ska bara ammas nu under tiden alla dessa sjukor är för att inte behöva förknippa mat med något jobbigt) så ska allt som innehåller fisk även uteslutas. Tydligen är fisk mer allergiframkallande än andra saker.  Men vi har ju knappt börjat med mat ändå utan hon har ju bara provat gröt och fruktpuré än sålänge.
Om inte Novas sjukor ger med sig snart och bara återkommer såhär med feber om och om igen måste vi ta kontakt med barnläkaren för att utreda vad som kan vara tokigt. Men hoppas detta är sista gången på länge hon är sjuk nu. Vi får vara stenhårda med att inte träffa någon som är minsta förkyld ens för varken vi eller Nova orkar ju ha det såhär hela tiden.
Sen måste det tänkas över om Öppna förskolan är aktuellt på ett tag, pratade med hon som har ÖF och hon sa att just nu går det både magsjuka och annat där så jag känner rent spontant att det nog är bättre vi hittar på lite annat tills det lagt sig lite där uppe.

Jag ställe mig även på vågen när jag var uppe på BVC och den stannade på 65 kg alltså 26 kilo ner sen Nova föddes. Jag som ätit som en galning sista veckorna känns det som :) Men jag mår bra iallafall och det är huvudsaken :) Så nu är ju helt och hållet normalviktig är ju 172 lång :)



Annars har det inte hänt något sådär speciellt den senaste veckan. Vi har umgåtts med Therese, Peter, Amelia och Anton en del som vanligt :) Kollat film, ätit massvis med chips, skrattat, kollat kläder och pratat massor :D Känns så naturligt att vara med Therese och sen gör det ju inget att vi ha kul ihop heller :D Dessutom tycker flickorna om varandra med, fast denna veckan har det varit riktigt dåligt med lek fast vi setts för antingen har Nova sovit eller så har Amelia sovit, dom brukar göra det tillsammans men inte nu i veckan. Dom får ta igen det nästa vecka :)



LILLEBROR
Emanuel är ju här på besök och har varit här sen i fredags förra veckan :) Han är guld värd på alla sätt och vis, han grejar och donar här hemma så jag har knappt behövt lyfta ett finger utan har bara kunnat vara med Nova och ta hand om henne lite extra nu närhon varit krasslig. Igår lagade han mat också och gjorde matlåda till Per, såå himla gulligt av honom :) Tack lillebror för att du är så snäll! Älskar dig!

SHOPPING
Blev en snabbis på stan igår innan vi skulle vara på BVC, hittade lite småsaker bara till skruttan. Hittade två supersöta toppar till mig med men hann inte prova så blev inget köp men får se om jag kanske kan ta mig ner någon dag nästa vecka. 
Har budat hem lite från Gangstar till Nova från Tradera, en grå klänning och en bodysuit. Helt nya båda två och det gick bara på knappt 200 kr med frakten så det är jag nöjd med :) Roligt att göra fynd.

Den 6:e april är det ju dags för ett nytt MeandI party, Sofie som ska ha det denna gången :) Har ju kommit 20 nya fina plagg så jag misstänker att Novisen kommer få något fint då med :) Den prickiga klänningen, den söta tunikan med kronor och klänningen med discoaporna var ju sååå fina! Vilka är era favoriter hos MeandI?

Sen fick ju Nova supersöta kläder av sin farmor igår också :) Ett par bruna byxor, en rosa kofta och ett par bruna mjuka tossor :) Bilder kommer när hon har outfiten på sig :) Tack så jättemycket för dom fina kläderna!



STUGAN
Idag när Per slutar jobbet ska vi packa in oss i bilen och åka upp till stugan och bort från civilisationen och allt vad mobiltäckning heter. Med oss följer Stellan, Fia, Hektor och Emanuel :) Så denna helgen ska ägnas åt god mat, kanske någon öl, spel, film och bra sällskap :) Så kanske överlever vi utan rinnande vatten och riktig toalett även denna gång ;) Synd bara att det är så himla svart och läskigt där uppe, men jag kom ju fram till att vi har ju faktiskt en stooor hund med oss så borde ju inte vara någon fara...eller?? ;) Men om vi inte kommer tillbaka så vet ni att vi försvann långt upp i den värmländska urskogen så då kanske någon kan vara söt och efterlysa oss? Nädå det farligaste som finns där uppe är nog en björn eller två och jag hade då inte tänk att kramas med någon sådan så jag tror det är rätt lugnt :)

Här kommer lite bilder från veckan som gått...







Nej nu ska jag se om jag hittar lite bra filmer sen ska jag plocka ihop det vi ska ha med oss :) Men vi hörs igen efter helgen!

Puss och Hej!

Kommentarer
Postat av: Therese

jag kommer efterlysa er! har jag inte hört nåt på måndag så kopplar jag in militären i helikopter ;) vi måste ses till veckan så flickorna får leka :) o vi me ;) ses gumman <3 kram

2009-03-27 @ 14:48:38
URL: http://eldvina.blogg.se/
Postat av: Mela

den jackan har ayla fått med :-D helt underbar är den jhu! :D

2009-03-27 @ 21:49:11
URL: http://nevertheless.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0