Fredagsmys

IDOL OCH FREDAGSMYS
Ikväll är det Idol, god mat och godis som gäller hos oss :) Dessutom fick jag tag i både pepparkakor och julmust när vi var och handlade så nu känns det lite bättre :D Heja Alice och Robin E!!! Ut med Johan eller Robin B...

 PERFEKT FREDAG!!!
Önskar alla en bra fredag!

Puss och Hej

Sömn

SOVIT
Idag har jag ägnat dagen åt att ligga i sängen och småsova, det var helt underbart skönt vill jag lova. Haft molande värk i magen hela dagen så det var mysigt att få ligga under ett varmt täcke och bara mysa och strunta i allt annat. Känner mig fortfarande väldigt nere men tror det hör till på slutet för vem orkar vara superglad osv när det enda man vill och kan tänka på är att föda barn :) Sen börjar det bli lite jobbigt med alla som frågar har du fått barn ännu?? NEJ och jag LOVAR fortfarande att tala om när det är dags! Ingen kommer kunna missa när vår skatt är här det är ett som är säkert så snälla lugna ner er med alla frågor...
I övrigt har jag dammsugat, moppat, diskat och plockat det lilla som fanns så nu är det fredagsfint här hemma :)

Tog lite nya bilder på magen så här kommer några från idag Vecka 39 (38+4) Visst hänger magen väldigt mycket nu??




Nu ska jag ringa min Moster så hon inte tror jag gått och dött eftersom jag inte svarat på hela dagen ;)

Puss och Hej!


Lugn och ro

DAGEN
Idag har jag verkligen inte gjort mycket alls, har suttit i soffan utan vare sig tv eller musik på för att jag behövde ha det tyst runt omkring mig kände jag. Tankarna bara snurrar i huvudet och känslorna går upp och ner, satt nyss och grät för att det var ett par på tvn som fick barn...ja jisses det är inte lätt att sitta och vänta vill jag lova...men det är precis som Hanna sa till mig att det är lika bra att ställa in sig på övertid. Vet ju att det är max 31 dagar kvar tills hon kommer men måste nog påminna mig själv om det flera ggr om dagen för att inte bli komplett galen...Tur att jag har Per, min familj och mina underbara vänner som stöttar mig nu när allt känns botten för annars hade jag inte fixat detta. Extra stor Kram till dig Nilla för vad skulle jag hitta på utan dig, du är underbar! Tack för att du finns!

Per har fortfarande inte kommit från jobbet idag så får se när han dyker upp, ska se om jag kan slänga ihop lite kvällsmat till oss fast vet inte riktigt vad jag är sugen på :) Men ska rota i kylen och frysen och se om jag hittar något ätbart :)

Är inte så positiv alls just nu så min blogg är nog inte så värst spännade att läsa men får hoppas på att humöret blir bättre snart.

Puss och Hej!

Rent och fint

HEMMET OCH DAGEN
Nu är det rent och fint här hemma och all tvätt är borta också :) Soffan är påklädd och allt annat är också klart :) Bara alla fönster som ska putsas men det är inte hela världen om det inte blir just nu känner jag...skiten sitter ju där den sitter tills jag tar tag i det.
Städning är verkligen mitt sätt att koppla av på, så himla skönt att få fixa här hemma när allt känns jobbigt eller stressigt..man slipper tänka en massa när man grejar och donar och sen går tiden snabbare också.
Har även hunnit med att laga lite thaimat ikväll, Jocke kom över så han fick också lite mat och fika :)
I övrigt har jag sovit lite på eftermiddagen, va skönt att få blunda en stund och slippa tänka på allt. 
Känner mig väldigt nere men det är väl bara att bita ihop för det är ju övergående fast att det inte känns som det just nu....



Nu blir det tv en stund sen får jag se om det går att sova lite.

Puss och Hej!


Humöret är inte på topp just nu

UPPGIVEN OCH LEDSEN
Snälla finns det någon snäll och god person som kan göra att allt det onda försvinner tills det är dags på riktigt för oss att få träffa vår lilla tjej?? Jag orkar inte mera, känns som jag bara vill sätta mig och gråta just nu. Jag VET att jag har 11 dagar kvar till BF och att man brukar gå över men jag vill INTE höra det just nu....hade jag bara fått haft en vanlig graviditet utan massa hot om förtidsbörd, blödningar och oro kanske det hade varit lättare att vänta nu..men för mig känns det just nu som om jag väntat en hel evighet och lite till, det är svårt att ställa om från att vara inställd på att få en prematur till att sitta såhär nära BF och ha så himla ont utan att det händer något mera. Tror inte man kan föreställa sig det om man inte själv varit med om det heller. Jag är samtidigt väldigt tacksam för att vi inte fick en prematur bebis, men att ha ont hela tiden tryter verkligen både på kroppen, humören och allt annat :( Vet att vi får träffa Nova absolut senast den 30:e november men just nu känns det som om det är flera år dit... 
Ingen kul läsning men jag måste få ur mig lite saker just nu känns det som :(

Puss och Hej!

11 extremt långa dagar

LÅNG VÄNTAN
Som ni alla ser var det bara hemska förvärkar igår igen, varför kan jag inte bara få slippa dom istället?? Längtar ju bara ännu mera efter henne varje gång det drar igång på det där viset :( Älskade lilla Nova kom ut till oss snart!

DAGEN
Ska ta och kolla klart veckans avsnitt av One tree hill sen blir det städning som vanligt och eventuellt en promenad om regnet kan hålla sig borta. Känns som jag måste ha något att sysselsätta mig med för just nu känns det som om klockan stannat totalt :(

Återkommer senare...

Puss och Hej!

Förvärkar/värkar??

MAGEN
Nu har jag haft onda förvärkar/värkar sen i eftermiddags men vågar jag hoppas?? Har tagit två alvedon nu och ska äta lite sen får vi se om detta leder till något barnafödande eller om det slutar som vanligt... Har sagt till Per att jag ringer in om jag har lika ont om ett par timmar.

DAGEN
Haft en skitbra dag inne i Örebro med Sofia, Anders och Åsa :D Skrattat massor så just nu känner jag mig superglad :) Stackars Anders fick gå med 3 tjejer och dessutom med en som är höggravid och har ont...så fort jag fick ont hotade han med att springa iväg hahaha ;) Men vi hann ju hem utan problem :D Så vad säger ni ska vi ta en sväng imorgon med ;)

Mat och tvdags nu :) Men uppdaterar om läget...

Puss och Hej!

Örebro nästa!

ÖREBRO
Nu drar jag och magen till Örebro :) Men vi återkommer senare :D
Bilder från idag Vecka 39 (38+1)



Puss och Hej!

Tisdag

NATTEN
Sov helt okej inatt tycker jag, vaknade några ggr av kraftiga sd och molvärk men tog två alvedon och somnade om igen :)

DAGEN
Idag ska jag börja med att städa och tvätta klart det sista till soffan :) "Slapp" putsa fönster för det regnar ute så får göra det en annan dag istället :) 
Lite senare idag blir det IKEA och Marieberg med Sofia, Åsa och Anders :) Jag ska inte shoppa något men roligt att komma ut lite och speciellt om man är i trevligt sällskap :) Tiden går mycket fortare om man är ute och gör något skojigt :)

MAGEN
Har en del onda sd och molvärk men inget regelbundet men får hoppas på att det kanske sätter igång om jag är ute och rör på mig lite :)

ODJUREN
Just nu sitter katterna i varsitt fönster och piper, dom vill ut men jag vill inte släppa ut dom när jag snart ska åka bort :( Vill vara hemma om det skulle hända något med mina lurviga och inte långt borta i Örebro. Så dom får vackert vänta tills jag kommer hem igen. Är lite hönsig när det kommer till att låta dom vara ute när jag inte är hemma, när det är mörkt ute och när det regnar för det är så himla svårt för alla bilar att se dom, bor ju inte perfekt till med alla vägar och fartdårar :( Men dom trivs så himla bra med att få gå ut så jag kan inte neka dom det helt och hållet heller för dom är ju värda det bästa.
Bara Siri som är innekatt på heltid och det verkar inte röra vår lilla fegis det minsta :D Hon trivs bäst med att ligga inne under något täcke/filt och sova och mysa.
Är så glad att jag har dom små pälsbollarna så jag hoppas innerligt att allt kommer fungera toppen med Nova också sen när hon kommer. Kan inte tänka mig att vara tvungen att lämna bort dom till någon annan, dom är ju mina små bebisar och familjemedlemar dom också.



Nu ska jag ta en sväng med min kära dammsugare men återkommer senare!

Puss och Hej!

Vecka 39 och bara 13 dagar kvar...

VECKA 39
Japp idag gick jag in i vecka 39 (38+0) så idag är det bara 13 dagar kvar till BF :D Overkligt egentligen för även om jag tycker tiden går riktigt långsamt nu på slutet så har ju faktiskt graviditeten gått ruskigt fort om jag bara tänker tillbaka lite :) Varit väldigt kämpigt i perioder men vi fixade ju det också :D
Hoppas hon vill kika ut lite innan, har ju förvärkar varje kväll nu som gör ont och håller i sig men när jag lägger mig och sover så försvinner dom tyvärr :( Men någongång kommer det ju igång på riktigt :D

GÅRDAGEN
Blev en runda till Askersund igår och bil fick vi också med oss hem minsann så nu har Per något att pyssla med när han blir rastlös i vinter :) En gammal Amazon Kombi, han har ju velat ha en sån länge så kul att han hittade ett projekt :) Tur att vi inte ska ha den att åka i bara ;) Tror aldrig jag kommer lära mig att gilla äldre bilar och inte volvo heller för den delen men så är det :D Alla kan inte tycka lika och det är ju en jäkla tur det :D

DAGEN
Idag har jag försökt mig på att gå en runda men det gick verkligen inget vidare alls :( Aj aj aj säger jag bara, det är nog som min BM sa att det är någon nerv som ligger i kläm för när jag har gått en liten stund känns det som om en punkt i svanken och bäckenet ska explodera :( Så får helt enkelt försöka göra något annat för att mina sammandragningar ska hålla i sig.
Ska snart städa lite, måste ta och tvätta soffan igen så ska ta och kränga av tyget på den strax hade jag tänkt. Måste även ta och fixa alla fönster men det gör jag imorgon tror jag.
I övrigt blir det nog ingenting speciellt idag :)

LILLASYSTER
Min söta syster ringde innan idag och sa att hon kommer och hälsar på nu på torsdag :D Längtar efter henne som attan så det ska bli jätteroligt att ses :) Hon stannar bara över dagen/kvällen men mysigt att bara fika lite och umgås :)

Här kommer lite bilder från i lördags :) Vecka 38 (37+5) Börjar se ut som en barbapappa minst sagt :D Magen trillar ner mer och mer :)




Lägger även in en bild på min älskling :) Finns ingen bättre än dig, är så otroligt glad att jag har dig!! Du kommer dessutom bli världens bästa pappa till vår Nova! Älskar dig mest av allt! Pussar och Kramar



Puss och Hej!

Söndag

EN HELT VANLIG REGNING SÖNDAG
Har precis satt mig ner efter att ha gjort dagens städinsats :) Så nu är det rent och fint och jag kan koppla av med en mugg oboy och lite musli :) Regnet öser ner och det ser mest kallt och otäckt ute så idag blir det bara att slappa i soffan och kanske kolla någon film om inget annat spännade dyker upp :)
Per är iväg på kalas, hans familj firar honom hemma hos Jocke och Emmy, jag var inte ett dugg kalassugen så jag blev hemma idag istället :) Inte alltid man har lust att åka iväg och dessutom inte vid tio en söndagsmorgon :D
Får se om det blir en sväng till Askersund sen senare, kika lite bil eller Per och Jörgen ska kika bil jag följer med bara för att få komma ut lite isåfall :)

Gårdagen tillbringade vi hos Anita och Uno, fikade lite och kollade tv :) Alltid lika trevligt att komma dit en stund tycker jag. Tror klockan var nästan elva när vi var hemma igen så blev ett avsnitt av Smallville sen somnade Per och jag var inte sen att hänga på :) Sov bra inatt faktiskt, var uppe två ggr bara men det kan jag absolut leva med :)

MAGEN
Igår var det såå himla lungt i kroppen kände mig nästan normal för en gång skull :D Nova var också lugn tills lite senare på kvällen men annars kändes alls jättebra.
Idag vaknade jag med molvärk och massa sd så får se vad detta leder, förmodligen ingenstans men dagarna försvinner ju iallafall..bara 14 dagar kvar till BF idag och allra mest 35 dagar innan vi har vår skrutt här :)

Kastar upp ett par bilder från igår lite senare :)

Puss och Hej!


Lördag

TVÄTT OCH STÄD
Håller just nu på att tvätta lite och ska snart ta och köra en sväng med min kära vän dammsugaren. Finns inte så mycket annat att göra här hemma kanske ska dra över med moppen och renbädda i och för sig men sen får det räcka :)
Per är iväg en snabbis och gör klart det sista på bilen han grejar med.

NATTEN
Vaknat flera ggr av jätteonda sammandragningar men ändå kunnat somna om när dom gett med sig så händer inte sådär supermycket....tog två alvedon och tycker det hjälpte lite så här föds inga barn idag heller :) Men den som väntar på något gott får ju ibland vänta riktigt länge ;)

DAGEN
Måste gå och köpa lite aceton för jag kan verkligen inte hitta min flaska någonstans, måste fixa mina naglar för dom är inte allt för vackra just nu :( Flagnande nagellack är inte någon hitt alls, tur att jag kör med nästintill genomskinligt så det inte syns allt för mycket :) Tror jag ska passa på att gå några varv i parken samtidigt som jag ändå är ute, vädret är inte på topp men om jag bara klär på mig ordentligt blir det nog bra :)
I övrigt vet jag inte alls vad som händer :D Det märks helt enkelt.

Puss och Hej!

Mitt i natten

NATT IGEN DÅ
Jahapp då var klockan redan två och jag är fortfarande klarvaken :( Per han sover som en liten gris :) Han har ju jobbat hela dagen plus att han grejat efter jobbet så förstår om han är helt slut kraken. Imorgon blir det sovmorgon utan massa mobiler och skräp...skönt :D Tror till och med vi ska ta och mysa med lite frukost på sängen :)

IDOL
Vi låg och kollade på Idol på webbtvn ikväll eftersom vi missa det innan, säger bara GO Alice och Robin E :D Sååå jäkla bra! Ut med Johan omgående helst...alltså vad gör han där? I början var han ju okej men nu tycker jag det börjar bli lite väl enformigt med hans falska röst :( Sen åkte HELT fel tjej ut idag ju :( Hoppas hon får komma tillbaka sen, för visst är det så att dom brukar rösta in en extra på slutet? 

MORGONDAGEN
Inte en aning om vad som händer imorgon mer än att vi ska slappa och bara vara :D Per har jobbat som en tok massor med helger nu så kan vara skönt att inte ha planerat någonting :)

Nu tror jag att jag ska kolla på första avsnittet av True Blood...ingen aning om det är något att ha men det märks väl rätt snart :)

Puss och Godnatt!

Jag har minsann världens sötaste hjälpreda :)

BAKNING
Sådär nu har jag bakat Hallongrottor (Eller mina blev med drottningsylt i för hade ingen hallonsylt) och Kärleksmums :)
När jag skulle baka Hallongrottorna så fick jag genast sällskap i köket av min lilla stjäna Vincent, han var snabb med att stoppa hela ansiktet i bunken när jag var tvungen att kika en sak på datorn...alltså den katten äter det mest skumma...hur gott kan det vara med mjöl, vaniljsocker, bakpulver och socker? :D Han verkade tycka det var vädigt gott och han såg riktigt rolig ut med mjölblandning i hela ansiktet ;) Sen hjälpte han mig även med att slicka ur bunken och visparna till elvispen när jag var klar med allt ;) Såå go min lilla prins skulle inte byta bort honom mot någonting.
Imorgon blir det kanelbullar, hann inte idag för jag fick besök av Sofia och Nicodemus och det var inte ett dugg fel med sällskap istället för kanelbullebak :) Vi mumsade lite Hallongrottor och drack kaffe, dom var riktigt goda fast dom ser lite småskumma ut ;)

Mina småfula kakor :D



Världens sötaste kattpojk ;)



Nu blir det mat och mys med Per för han kom nyss hem :)

Puss och Hej!

Idag fyller min snygging 21 år :D

FÖDELSEDAG
Idag fyller Per 21 år minsann :) Så stort grattis min älskling! Pussar och Kramar i massor! Tyvärr verkar din present inte vilja komma i tid så du får stå ut med att vänta ett litet tag till, men lovar du blir inte besviken när den väl kommer ;) Pssst Nova skynda dig lite nu så pappa slipper vänta flera veckor på sin skatt.....



FÖRSÄKRINGSKASSAN
Alltså vad säger man mer än SUCK och åter SUCK...Hur lång tid ska det egentligen ta dom att fixa saker och ting???  Blir inga pengar för mig denna veckan iallafall men det är väl bara bita ihop och vänta antar jag...lär ju inte bli många kronor i föräldrapenning heller med tanke på att jag begärt från den 14:e oktober och sen har dom brytpunkt den 20:e så kommer få för 6 dagar?! Åhhh blir ju rik ;) eller not..aja nästa månad blir bättre iallafall :D

SLÅR PÅ STORT MED BAKNING
Idag ska jag fördriva min tid med att göra ett riktigt storbak :D Så här blir det Kanelbullar, Kärleksmums, Hallongrottor och kanske något annat mumsigt om jag hittar något skojigt recept :) Lika bra att göra lite saker nu så tiden rusar iväg.



KVÄLLEN
Per ska först göra klart bilen han håller på att dona med sen blir det mat, mys och Idol :) Får hitta på något lite mer avancerat så fort lillan kikat ut :)

Puss och Hej!

Listan med gissningar :D

Dags att puffa upp listan lite tänkte jag :)

Malin (Mysisen) gissar på den 9:e oktober
Björn gissar på den 12:e oktober
Moster gissar på den 13:e oktober
Hannah gissar på den 15:e oktober
Jennica gissar på den 15:e oktober
Matilda gissar på den 17:e oktober
Elin gissar på den 18:e oktober
Jag gissar på den 20:e oktober
Tobias gissar på den 23:e oktober
Kristina gissar på den 23-24:e oktober
Per gissar på den 24:e oktober
Jocke gissar på den 24:e oktober

Anny gissar på den 25:e oktober
YennY gissar på den 26:e oktober
tiger84 gissar på den 31:e oktober
Cattis gissar på den 2:e november
Anneli gissar på den 3:e november
Emmy gissar på den 4:e november
Nilla gissar på den 13:e november
m gissar på den 18:e november
Micke gissar på den 19:e november

BF är den 9:e november enligt rutin-UL :)

Då var det kväll igen då

FÖRÄLDRAUTBILDNING
Idag gick vi igenom amning och lite om hur tiden kan se ut precis i början när man kommer hem med sin lilla bebis :) Vi fick även dela upp oss idag så bara vi mammor satt tillsammans och kunde prata lite om förlossningen, föräldraledighet osv. Även papporna fick sitta och prata om ungefär samma saker :) Tycker alla i föräldragruppen är supergulliga och det ska bli väldigt roligt att ses igen efter alla fått sina små :) Förhoppningsvis får vi först, vi har iallafall bf först :D

Efter föräldrautbildningen gick jag och Per en sväng på stan och kikade lite :) Per köpte jättefina kläder till Nova :D Hon kommer bli så bortskämd vår skrutt ;)
Här kommer bilder på det Per köpte, koftan jag köpte och bodysarna Nova fick av Anita :)



RASTLÖS
Får ingen ro i kroppen idag, allt min lilla hjärna kan tänka på är att jag vill att hon ska komma nuuuu så vi slipper vänta mera och så jag slipper känna mig som en överkörd gnu. Kroppen bara luras med mig och det är inte alls roligt vill jag lova, hur ska jag egentligen känna mig när/om jag dessutom går över tiden?! :D Per kommer ju få låsa in mig på toaletten eller något så han slipper mig tills det är dags att åka in :D Kanske borde gå i ide tills det är dags??
Ska roa mig med att packa om BB-väskan till en annan lite större väska idag...den jag har packat i är  för liten. Sen får jag se om jag kan hitta något mer att roa mig med så tiden går lite snabbare...kanske borde städa garderoben? eller kanske något köksskåp? Kommer ta max 10 min så måste nästan komma på något mer tidskrävande tror jag :D 

Nu ska jag kolla lite på tv och dricka te iallafall sen får jag se om jag kommer på något vettigt :)

Puss och Hej!

17 dagar kvar...

NATTEN
Sovit oroligt inatt också haft hemsk molvärk och tryck neråt så när jag inte varit tvungen att upp och kissa har jag drömt hemska och skumma drömmar. Drömde att det var ett gäng med ungdommar som sparkade ihjäl Trollet så när jag vaknade var jag tvungen att springa upp och pussa på henne lite så jag var säker på att hon var okej. Drömmer även om att vi får Nova men att efter vi klätt på henne på BB så bara försvinner hon och ingen kan hitta henne :( Blir ju helt slut att drömma sånt här flera nätter i rad ju. Sammandragningarna håller i sig fram till jag somnar även om dom är glesa, men när jag vaknar är det bara molvärken kvar...sen så fort jag börjar röra på mig kommer sammandragningarna tillbaka och håller på hela dagen...blir tokig...kan det inte hända något istället? Det händer säkert saker men inte tillräckligt enligt mig, vill ha klara besked och megaont så det inte går att tveka på att det är på gång :) Men det kanske är lika bra att ställa in sig på slutet av november?? Grrr snälla lilla Nova kom ut till oss nu!

DAGEN
Idag är det sista träffen med föräldragruppen :) Hoppas vi kommer kunna ses även efter våra små har kikat ut för det är en jättebra grupp verkligen :)
I övrigt ska jag väl bara ta hand om hemmet, ska se om jag orkar ta mig en liten promenad i solen också..känns som man får passa på att njuta av den medans den är framme och regnet inte öser ner :D

APPARATER
Måste be Per att ta och kolla på vad som är fel på torktummlaren den låter ju som den ska explodera eller något :D Så nog lika bra att han kikar på den innan jag ger mig på att använda den :D Skulle ju vara fint om vi måste shoppa en ny nu...hade ju tänkt att vi sen senare ska investera i en kombinerad tvätt och tork men inte just nu helst för dom kostar en slant minst sagt...



Dags för duschen och göra sig iordning så jag ser någolunda okej ut tills vi ska iväg :D

Puss och Hej!

Det gör ont men inte tillräckligt...

KVÄLLEN
Har legat och slappat i soffan hela eftermiddagen och kvällen, bara tagit hand om lite tvätt och disk men det är nog allt också :D Har passat på att kolla på Irene Huss - Guldkalven och den var helt okej :)
Har jätteont i svanken och det trycker neråt en himla massa, har börjat få väldigt ont i ljumskarna också men tyvärr kommer inte sammandragningarna allt för ofta just nu är ca 30 min mellan och det är ju inget man föder barn på tyvärr.... Så vi får vackert vänta på vår tjej ett tag till tror jag :)
Ska snart sova lite om det går för sömn kan ju verkligen inte skada oavsett :) Ska bara se klart på programmet på 3:an :)

BEBISKLÄDER
Igår fick Nova 3 bodys av Anita så ska se om jag kan lägga upp bilder imorgon på både dom och hennes fina kofta jag köpte för mina presentpengar :)

MAGEN
Tänkte att det är lika bra att ta bilder varje dag nu för man vet ju aldrig när det är dags :D Så här kommer tre stycken från idag, är i vecka 38 (37+2) Är klädd i otroligt fina myskläder och ser superpigg ut men det bjuder jag på ;)



Puss och Hej!

P.S Jag lovar förresten att informera alla om det blir så att vi åker in så ingen missar det ;) Väldigt många som sagt nu att du lovar väl att höra av dig..och det LOVAR jag :D Hinner jag inte messa alla kommer jag skicka ett mobilinlägg till bloggen iallafall :)

Det gör nytta iallafall...

BARNMORSKAN
Så nu är jag hemma igen, gick bra idag också minsann :) Lillans hjärta tickar på lika fint som vanligt och det är inga fel på hennes rörelser heller...hon är ju tokig i magen :D Hennes lilla huvud ligger väldigt långt ner i bäckenet nu så alla mina sammandragningar/förvärkar gör nytta :D Gjorde riktigt ont när BM skulle känna efter hennes huvud för hon fick trycka jättelångt ner men skönt att hon ligger startklar och fixerad :D Mitt blodvärde kunde helt klart varit bättre hade bara 107 i värde..men får se om jag kan höja det. Blocksockret var 5,2 och mitt blodtryck låg på 128/76 så det var bra. Sf-måttet var knappt 35 cm så knappt en ynka centimeter sen förra gången så denna gången gick inte kurvan upp utan ner lite istället men hon sa att det beror på att magen har sjunkigt så mycket sen sist. Så allt är bra och som det verkar händer det saker och ting nu :D
Har jätteont i svanken och det strålar ner i rumpan och låren och när jag får sammandragningar måste jag upp och vagga för det är verkligen jobbigt att sitta stilla...men såhär kan det ju hålla på ett bra tag till så tar inte ut något i förskott :) Ännu är inte sammandragningar jätteregelbundna eller täta men blir det som igår sätter jag mig och klockar men det dröjer nog :D
Under tiden jag väntar på att saker och ting ska hända bli det film och fika :) Ska även se om jag kan sova en liten stund för jag är så himla trött efter nattens bravader.

Puss och Hej!

Förbenade kropp....

SUCK
Jahapp nu kommer dom mer och mer sällan istället, har ju fortfarande väldigt ont i svanken och det moler i magen men inte alls lika många sammandragningar :(  Men men det var väl inte dags ännu bara helt enkelt. Får försöka sova istället och hoppas på bättre tur en annan dag :D Imorgon klockan två ska jag till BM så hoppas hon kan kolla hur det ligger till med tappen då, hoppas bara att jag inte plågas helt i onödan :)

Puss och Hej!

Värkar...

KANSKE DAGS??
Nu har jag haft ordentliga sammandragningar/värkar sen i eftermiddags, haft ca var 15:e min till nu ikväll när det blivit ca var 10:e minut. Har otroligt ont i svanken och när det drar ihop sig får jag ont ner i rumpan och låren och det trycker något enormt...stått upp och vaggat hela kvällen det är det enda som hjälper. Men ännu vågar jag inte hoppas på något...säkert bara falsklarm...Ska snart gå in och lägga mig och se om jag kan sova fast jag inte är ett dugg trött, lär ju behöva det om det är på riktigt..men förmodligen bor hon kvar några veckor till :D

Puss och Hej!

Magen är verkligen ivägen...

MAGEN
Alltså tack och lov för att jag snart får mindre mage igen för den är ju ivägen mest hela tiden..raka benen är ett helt projekt, sträcka sig och plocka i och ur tvättmaskin är heller ingen lätt match (Vår tvättmaskin står uppe på torktummlaren) eller diska för den delen för hela magen bli plaskblöt...tycker den tar i vart jag än gör :D Ska man bära något får man antingen förlänga armarna så man bär det under magen eller så får man vara stark och hålla det framför ..kanske bra träning visseligen ;) Nää nu vill jag faktiskt bara att den ska bort, får hellre ha dalleramage ett tag tills man kan återgå någolunda till sin vanliga kropp :)

MASCARA
Köpte en kanonbra mascara Max Factor Masterpiece Waterproof, fransarna blir långa, fina och jämna..så långt är allt kanon! :D Bara det att den är näst intill omöjlig att få bort så nu efterlyser jag någon bra produkt som tar bort den smidigt. Har provat två olika rengöringskrämer jag har här hemma men får inte bort allt ändå...Man kan nog vara med om det mesta utan att behöva vara orolig över att mascaran rinner ;) Kanske passar perfekt under en svettig förlossning tex ;)

Nej nu ska jag sminka mig och göra mig lite fin så jag är redo för studiebesöket på fölossningen :D

Puss och Hej!

Förlossning

NATTEN
Per somnade redan vid halv nio igår kväll och jag var inte sen att haka på, tror inte klockan var mer än tio när jag slöt mina blå. Vaknade en sväng vid fyra av att jag behövde kissa och hade sammandragningar från avgrunden...hade rätt många onda sd hela kvällen igår och sa till Per att inatt kanske det händer...men ingen bebis på G ännu iallafall bara sd, molvärk, tryck neråt och ilningar men inget som jag inte är van vid känns det som...Undra hur det känns när det är på riktigt??
Slapp väcka Per i morse...bäst att sätta en kors i taket för det händer ju inte allt för ofta :D Skönt att slippa höra larmet 300 ggr och tvinga upp en tjurig sambo :D Så istället kunde jag i lugn och ro sova till klockan var nio, så idag är jag utvilad minsann :D Känns lyxigt när man fått sova så många timmar, humöret är på topp och energin för att ta tag i saker och ting är också bra :)
Ska börja dagen med att dammsuga, moppa, diska och tvätta lite tror jag, sen vid 4 ska jag ta en promenad till Pers jobb för sen bär det ju av till förlossningen för studiebesök :D

LILLEBROR
Min bror är nog en av dom snurrigaste jag känner...eller visseligen Erik min andra lillebror är nog snäppet värre men det är inte mycket som skiljer dom åt haha. I vilket fall som helst blir det ingen januaribebis utan en februaribebis ;) Den lille/lilla beräknad att komma den 8 februari...tur att han var inne på rätt år iallafall ;) Hoppas han får en liten pojk!

KORT TID KVAR
Idag är det bara 19 dagar kvar till beräknad förlossning...trodde aldrig jag skulle komma under 20 :D Känns så himla overkligt att inom en månads tid så har vi en till i vår familj...underbart ska det bli!

Nu ropar min kära dammsugare på mig...

Puss och Hej!


Idag blir det bara till att vila

DAGEN
Eftersom hela veckan är fullbokad så ska jag passa på att bara vila idag, tänker inte ens städa utan det gör jag imorgon om inte Per gör det när han kommer hem. Är så trött så kan knappt hålla ögonlocken öppna så lika bra att lyssna på kroppen nu :) Så ska fördriva min dag med att sova, kolla serier, mysa med odjuren och äta. Önskar jag hade haft ett badkar, hade jag haft det hade jag tagit med mig en bok och legat och guppat ett par timmar...funkar ju visseligen ganska bra att sätta sig på en pall i duschen en stund också men kan bli svårt att läsa samtidigt då :D
Svanken gör fortfarande lika ont och det moler i magen, sammandragningarna kommer och går men dom känns mest som innan så säkert ingen fara alls :) Per vill ju att hon ska komma på fredag när han fyller år men jag kan tyvärr inte göra så mycket åt saken :D Får väl se om hon vill överraska oss och komma då eller om hon väljer att bo kvar några veckor till :)

Såhär ser min vecka ut
Måndag - Massa vila
Tisdag - Studiebesök på förlossningen och sen ska jag tvätta en massa
Onsdag - Besök hos BM
Torsdag - Sista föräldrautbildningen
Fredag - Per fyller 21 år så ska komma på något mysigt att göra då :)

FÖRSÄKRINGSKASSAN
Ja vad ska man egentligen säga...*suck* Får innerligt hoppas jag får pengar som jag ska antingen denna veckan eller nästa men det finns inga som helst garantier för det...Va liksom inte igår jag skickade in alla mina papper utan för si så där 12 veckor sen...aja kan inte göra mycket mera än jag redan gjort så nu blir det till att vänta och se...

BLOGGDESIGN
Ska se om jag orkar ta tag i Jennys blogg ikväll eller imorgon :) Har lovat att fixa det ju, roligt att få göra det till henne :D Varit så himla trött bara, men lovar gumman du ska få en fin blogg så alla kan följa med i allt spännade som händer :)


Puss och Hej sålänge!


Mys i sängen

MYS I SÄNGEN
Både jag, Per och katterna är supertrötta så vi har bara legat och slappat ikväll. Jag städade och lagade mat sen orkade verkligen inte min kropp med mera så nu blir det inte mer gjort idag :) Ska kolla klart på Ensam mamma söker och sen kanske det blir någon film :) Den enda som är pigg just nu är Nova, hon håller på som en tok :)

Här kommer lite bilder på mina pojkar :D



MOBILINLÄGG
Hmm ja man vet aldrig när dom mobila inläggen kommer in verkar det som, bilden jag skickade igår när vi var på väg in till Örebro kom in nu ikväll :) Så förmodligen kommer det bli så att när väl Nova är född och jag har skickat in bilder på henne så kommer alla få vänta minst ett dygn på att få se dom tyvärr :( Men bättre sent än aldrig eller hur :D

Puss och Hej!


Nu blir det resturang och bio!

MMS

Nu blir det resturang och bio!


Mysig lördag

LÖRDAGKVÄLL
Vi hade det jättemysigt igår kväll :) Blev att vi åkte in till Örebro. Först åt vi på Shanghai, jättegod asiatisk mat :) Servitören var lite skum bara, han sjöng och babblade på om allt möjligt skumt..Han frågade Per vad han ville ha för sås men när han hade kommit igenom ett par såser så orkade han tydligen inte tala om vad dom andra hette utan sa bara bla bla bla så det blev helt enkelt att välja på dom han sagt först :)
Nova hade verkligen bestämt sig för att inte vara stilla en sekund för hon höll på som en tok i magen under hela tiden vi åt, hon kanske också tyckte om att komma ut och lyxa till det lite :) Eller så ville hon bara tala om att hon faktiskt också var med ;)
Efter maten blev det bio :) Kollade på Tropical Thunder, den var riktigt rolig :D Jag halvlåg ner i biofåtöljen för Nova var lika vild på bion som när vi åt så det var helt omöjligt att sitta som normalt folk :) Sista gången vi gick på bio innan vi blir mamma och pappa, konstig känsla men en bra sådan :D



Såhär såg min "outfit" ut igår :) Fick med Per på en bild också, inte illa minsann :D



NATTEN
Drömde att det var dags för oss att åka in till förlossningen och vaknade precis när det var dags för lillan att komma ut och efter det var det omöjligt att somna om igen...har legat och tänkt på när det verkligen blir dags och hur det kommer kännas då :D Längtar så jag tror jag blir tokig..skumt att längta efter att ha jätteont i flera timmar men vi kommer ju få en superfin dotter efter allt kämpande så det känns bara spännande.
Idag är det bara 21 dagar kvar, alltså exakt 3 veckor :D Hoppas hon håller tiden eller kanske kommer lite innan så väntan slipper bli sådär superlång :) 

DAGEN
Per ska göra det sista på bilen han håller på att fixa och jag ska nog bara försöka göra det vanliga här hemma, i övrigt blir det nog mest att slappa på soffan och passa på att vila så mycket det bara går :)

Puss och Hej!

Vad är detta?

SVANKEN
Har så himla ont i svanken och det går ner i rumpan och låren och upp i resten av ryggen så jag kan knappt ta mig fram :( Är allra värst på högersidan..moler och hugger...är detta början till foglossning eller vad är det? Har sammandragningar som vanligt men tycker inte dom ökat i antal iallafall. Börja även fundera på om min slempropp börjat släppa för igår såg det skumt ut... Att man inte bara kunnat vara expert på sin egen kropp så man hade sluppit undra så himla mycket.
Har sovit som en död inatt, vaknade inte ens av Pers mobil i morse när han skulle upp, det händer aldrig i vanliga fall att jag sover så hårt. Aja får se vad som händer, lär ju inte missa om det drar igång iallafall :D



Idag ska jag försöka dammsuga och moppa av lite som vanligt. Ska även se om det går att gå en promenad...tvivlar på att jag kommer framåt men om det nu skulle vara så att kroppen förbereder sig borde det väl vara bra att röra på sig och hjälpa den lite på traven?

ikväll kanske vi ska in till Örebro och kolla på bio, beror lite på när Per blir klar med bilen han håller på med :) För mig går det lika bra att vara hemma just nu faktiskt men vore roligt att hinna med ett biobesök innan Nova kikar ut, inte ofta jag tycker det är okej att vara hemma en lördagkväll :D Vi får se vad som händer :)

FASTER
Jag ska bli Faster!!!! I Januari så det är snart dessutom :D Känns superbra verkligen :) Dessutom är det kul att Nova får en liten kusin som är i ungefär i samma ålder också :) Så stoooort grattis lillebror!

Puss och Hej!

Trötta är vi allihopa

Då var snart även denna fredag över, snart dags för sängen är supertrött och har ont i kroppen. Ikväll blev det pizza och Idol :) Heja heja Alice!! Tycker att Robin B skulle åkt ut men misstänker att han åker nästa vecka istället...

Några bilder på mig, Siri, Per och Vincent :)



Puss och Hej!

Fredag

FREDAG
Idag har jag vaggat runt som en pingvin samtidigt som jag dammsugat, diskat, bäddat och moppat. Höfterna känns som dom ska falla isär när som helst och molvärken gör mig galen. Haft hemsk värk i svanken och magen som strålat upp i ryggen och ner i låren, tog 2 alvedon för ett par timmar sen och duschade jättevarmt och då släppte det iallafall lite så här blir inga barn födda än på ett tag. Sammandragningarna gör ont och sitter i en bra stund men ännu inte så pass regelbundet så det är något att bry sig om. Nova rör på sig massor, hela magen går i vågor när hon kör gympapass :D

Ikväll ska vi ut och äta lite mat hade vi tänkt så har gjort mig lite fin :) Blir inte så mycket variationer när det kommer till kläder just nu men känns helt okej med mina nya stövlar och min nya bra mascara :D Snart kan jag kanske ha lite vanliga kläder igen :) Vore ju inga fel alls med byxor :D

Såhär ser jag ut idag :) Är i vecka 37 (36+4) idag :)



Puss och Hej!

Massor med tacos..

TACOS
Eftersom jag har ännu sämre fantasi nu är vanligt så har vi ätit tacos två dagar i rad :D Tur att det är lätt mat, tycker det är mycket lättare att få ner kall mat än varm just nu...är inte speciellt sugen på någon mat överhuvudtaget men äta bör man ju kanske göra ändå :)

Igår var Sofia, Anders och Nico här :) Det var jättetrevligt som vanligt :) Nico busade med katterna en lång stund och det verkade dom glada för :) Har inte blivit att jag satt mig ner och lekt med dom på ett bra tag :( Har mest blivit massor med gos i sängen. Fick jättefina ljuslycktor i present som jag ska ha på köksbordet :)

Idag har jag först haft lite besök på eftermiddagen, blev lite fika och prat :)
Har även varit nere på stan med Anita en sväng, var tvungen att köpa en ny mascara och sen fattades det lite till maten så blev en sväng till Willys också. Måste sett roligt ut när jag gick runt idag för haft tokont och massor med tryck neråt..går ju inte direkt snabbt heller så det gäller att ha tålamod :D

Nu på kvällen var Petri och familjen här och åt och fikade :) Var superkul att träffa alla igen, är ju så himla sällan vi ses nuförtiden. Fick en jättefin blomma av dom :)

MAGEN
Massor med tryck neråt och molvärk i magen och svanken, men utöver det är det inget mer än dom vanliga sammandragningarna och tröttheten. Tror vi får vänta på lillan ett bra tag till minsann...fast vore ju inte alls fel om hon ville kika ut snart :)

Nu blir det lite tv och mys i soffan, ska be Per massera mig i svanken lite också så kanske det lättar lite :)

Puss och Hej!

Vecka 37 och endast 25 dagar kvar..

VECKA 37
I måndags gick jag in i vecka 37 (36+0) Så nu spelar det ingen roll när hon kommer för nu räknas hon inte som förtidigt född längre :D Dessutom får jag föda här i Karlskoga :D Tänk att det bara är 25 dagar kvar eller ja i värsta fall är det ju 46 dagar men i vilket fall som helst så är det snart slut *Lycklig* Underbara lilla Nova vi längtar efter dig så vi snart blir tokiga :) 

Per har nog verkligen börjat förstå att det är hans lilla dotter som ligger och buffas och knuffas i magen, innan var det så himla långt borta men nu är det inte länge kvar tills han kan hålla henne i famnen :) Längtar till ögonblicket när han får se henne för första gången, just nu känns det som det inte kan finnas något finare än det. 

När man är gravid är det så mycket man vill dela med den man älskar men det går ju tyvärr inte. Pappan kommer ju till exempel aldrig få känna hur det är att ha en vild bebis med hicka i magen, blir ju aldrig samma sak att känna det utanpå magen. Tänk om man hade möjligheten att dela på även allt sånt mys :) Men man får göra sitt bästa och förklara hur det känns så att båda känner sig så delaktiga som möjligt.


DAGEN
Ska städa lite som vanligt sen ikväll kommer Sofia, Anders och Nico hit och äter tacos med oss :) 

Puss och Hej!

Hur ska jag orka...

KROPPEN
Något händer i min kropp det är ett som är säkert, känns som jag blivit överkörd av något riktigt tungt och stort si så där 3 miljoner ggr...är sååå fruktansvärt trött, molvärk, onda sammandragningar och ett grymt tryck neråt..känner mig ungefär som en vaggande pingvin med en kokosnöt mellan benen...åhh va jag vill att detta ska vara över nu. Känns dessutom som hela bäckenet håller på att trilla isär speciellt framtill..ajaj säger jag bara :( Snälla snälla Nova kom ut nu istället...



Har massor med planer för veckan men det känns som om jag bara vill sooova men det går ju inte så bara att bita ihop och se glad ut.

Så nu har jag gnällt av mig lite...

Puss och Hej!

Vinn ett par skor :D


"Jag tävlar om valfria barnskor från
kennedysko från Cool Children hos Robins Garderob
http://robinsgarderob.blogspot.com/
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED"

25 år

FÖDELSEDAG
Så nu har man blivit 25 år också...ett år äldre nämre pensionen ;) Känns som man blivit rätt gammal faktiskt fast sen beror det ju på vad man jämnför också :D Min födelsedag blev helt okej fast det inte hände något speciellt direkt.
Var nere på stan och köpte mig ett par svarta snygga mockastövlar, en söt randig kofta med luva till Nova och två nya kuddar till soffan för pengarna jag fick av Anita och dom :) Roligt att kunna unna sig lite sånt :)
På kvällen kom Jörgen, Nanna och Maj-Britt så vi fikade lite och satt och småpratade lite :) Jörgen och Nanna gav mig lite hudvårdsprodukter och Maj-Britt hade med en nybakad ananaspaj :)
Vet tyvärr inte om jag var bästa sällskapet igår dock för usch va skum jag kände mig i hela kroppen. Lillan trycker sig längre och längre ner och det känns ordentligt i fogarna när hon gör det kan jag lova. Sen mådde jag småilla och var så varm så det kändes som jag satt i en bastu, dessutom var jag så trött så att jag satt och kämpade med att hålla ögonen öppna. Vi gick och la oss redan vid tio igårkväll men tog ändå en stund innan vi somnade men det var skönt att få ligga ner iallafall, min kropp behövde det :D Mina sd fortsätter vara onda och molvärken sitter i magen, ryggen och ner i låren men jag är helt iställd på att vi inte får träffa vår tjej fören i slutet av november...hon verkar trivas där inne nu ;)
Sen får jag inte glömma att tacka för alla söta sms jag fått av alla som gratulerat mig!

DAGEN
Känner mig precis som igår så går runt som i en dimma, skulle kunna sova stående tror jag men vill inte gå och lägga mig innan nio iallafall. Får se om det finns något skräp man kan se på tv tills dess, måste äta något med kanske :)
Sofia, Anders och Nico skulle ju ha kommit ikväll och ätit lite tacos men vi får ta det imorgon istället :)

Puss och Hej!

Helgen

LÖRDAG
Ängnade större delen av dagen till att först sova :) Så mycket som jag sov natten mellan fredag och lördag har jag inte sovit på hundra år känns det som...men kan lova att det var riktigt skönt och det behövdes verkligen :)
På kvällen åkte vi upp till Jörgen och Nanna en stund och blev bjudna på Thaisoppa sen passade Per på att klippa sig också :) Smidigt att ha en frisör i familjen när man ska klippa sig stup i kvarten :D Jag måste verkligen också uppsöka en frisör fast väntar tills Nova kikat ut :) Ska gå till Johanna som jag brukar för hon är så himla gullig och dessutom får hon mitt bebishår att se bra ut :)
På vägen hem åkte vi inom Anders och Sofia som var i garaget och målade, Nico ville också måla och gjorde sitt bästa med att kleta färg på händerna ;) Så det lilla bordet fick ett snyggt litet handavtryck :D
Väl hemma blev det film och lite godis, kollade på Hancock, den var helt okej tycker jag. Jag började kolla på första avsnittet av Fringe med men somnade efter en timme..men det jag såg var iallafall sevärt.

SÖNDAG
Idag har vi haft besök minsann :) Först kom Anita med present och smörgåstårta som hon hade gjort...*mums* va god den var. Hon stannade ett par timmar och det var lika trevligt som vanligt :D Pratade om vikt och klass...tydligen något pucko som påstått att det bara var fattiga som var feta...ojoj den stackaren som sa det kan inte riktigt haft koll på läget...finns och kommer alltid finnas feta/smala i alla olika samhällsklasser..men är man trångsynt så är man...tragiskt bara...

Vid sextiden kom Therese, Sofia och Anders så då fikade vi igen :D Så himla kul med lite folk här hemma :) Sofia och Anders var tvungna att åka rätt tidigt för dom skulle svetsa lite golv men Therese stannade till klockan nästan var tolv så vi hann prata om allt mellan himmel och jord :D Saknar att ha någon att umgås med sådär,  på sista tiden har det inte blivit så mycket tyvärr :( Inte så lätt att umgås när jag bara legat som en strandad säl i sängen och haft ont, sen har både Therese och Sofia skaffat pojkvänner. Men hoppas det kan bli lite mer nu när jag kan ta mig dit jag vill :)

MAGEN
Haft en jäkla molvärk hela dagen med en del riktigt onda sd och som vanligt ett väldigt tryck neråt men inget mer. Tror dessutom jag håller på att bli lite sjuk eller iallafall förkyld för min hals gör ont och näsan klias och rinner lite...men kanske gå över lika snabbt som det kom :)

Nej nu blir det resten av första avsnittet av Fringe sen ska jag sova för imorgon fyller jag faktiskt hela 25 år :D Måste ju vara pigg och glad när gästerna kommer :D
Håll gärna också en tumme eller två att min tjej INTE kikar ut imorgon...vilken dag som helst men inte då :D Hon måste ju få en egen födelsedag minsann :)

Puss och Godnatt!


Fredag

FREDAG
Då var även denna dagen slut, idag har jag hunnit med massor känns det som. Får dock putsa mina fönster och skura balkongen imorgon för det har ösregnat idag och då känns det inte som det är sådär superstor idé att göra det.
Men har städat klart allt annat iallafall och dessutom tog Per hem vår toalettdörr i dag med *Jippie* Så nu har vi minsann en nymålad och fin dörr igen :D Dock saknar vi fortfarande ett snyggt handtag men det får fixas i sinom tid ;)

Ikväll har vi kollat Idol och ätit lite god mat :) Några godisbitar slank också ner :) Tände lite ljus och bara mös i soffan, det behövdes verkligen kändes det som :) Angående Idol tycker jag helt klart rätt person åkte ut, jag hejar på Alice hon är superduktig, tycker även att Robin E är bra fast idag var han inte så bra som han brukar tyvärr.



KLÄDD FÖR FREDAGSMYS
Några bilder på mig och magen i vecka 36 (35+4) Känns inte som magen växer så himla mycket just nu eller så har jag helt enkelt vant mig vid den så mycket nu så jag inte ser det :)



BLOMMOR
Per överraskade mig med en superfin bukett med blommor ikväll :D Så himla fina är dom, rosa liljor som luktar hur gott som helst :D Liljor är ju dessutom mina favoritblommor :) Blev så himla glad! Älskar dig min snygging! Du är underbar :) Pussar och Kramar



MAGEN
Massor med molvärk, ont i svanken och en hel del sd och ett väldigt tryck neråt. Men jag misstänker starkt att mycket beror på att jag hållt på som en galning hela dagen utan vila. Lillan har varit väldigt lugn idag...känns så skumt när hon är det för jag är van vid att hon lever rövare i magen, men hon mår alldeles säkert prima och vilar sig lite bara :) Älskade lilla Nova va vi längtar efter dig!

Nu ska jag kolla på Greys Anatomy och Ugly Betty sen ska jag försöka sova om det går :) Per han sover redan för han ska upp till jobbet imorgon klockan 8 så det blir till att ställa klockan och försöka få honom ur sängen...alltid lika spännande ;)

Puss och Godnatt!

Storstädning på hög nivå

STÄDNING
Usch måste verkligen ta tag och storstäda idag, duger inte med det vanliga bara för redan på söndag kommer det folk och ska fira mig lite och då måste det minsann vara jättefint här. Bland annat måste jag putsa alla mina fönster eftersom det är en halv miljon kattpussar på dom, sen måste jag ut i det underbart gråa och kalla vädret och skura balkongen, borde tvätta soffan med för Zack har fixat så det blivit en fläck på armstödet...som säkert inte en enda mer än jag tänker på men ändå..sen utöver det är det självklart det vanliga som damma, moppa, dammsuga, tvätta, skura toa, renbädda osv....blir trött bara jag tänker på detta idag..bläää..OM jag vore rik så skulle jag anställa en stackare som kom hit varje dag och gjorde allt jag känner att jag måste göra...men eftersom jag inte är rik så är det väl bara att ta sig själv i kragen och göra det själv..suck och stön...varför blev inte jag en såndär slashas som låter dammråttorna leva fritt och tänker att det där löser sig?..Verkar ju inte som andra mår dåligt av att ha det så bara jag som blir stressad så fort jag ser antydan till damm eller disk...Så för mitt humörs skull och för Pers skull framförallt är det nog lika bra att jag tar tag i detta nu så det blir lite husfrid här i helgen ;) Sen för att slippa att folk ska skaka på huvudet och tänka hur f*n ska den människan klara av att ha barn så kan jag ju skriva direkt att jag inser att jag inte kommer ha tid över till att hålla mitt hem lika rent som nu men innan Nova kommit ut tänker jag vara som vanligt iallafall för det mår jag bäst av...

Puss och Hej!

Dagen

BESÖK
Idag kom Maj-Britt (Pers farmor) och Nanna förbi en sväng, tyvärr visste jag inte alls att dom skulle komma så hade varken klätt på mig eller städat för dagen. Men dom verkade inte bry sig sådär supermycket ändå :D Fick ju visa alla Novas saker och dom tyckte allt var jättefint :) Hann inte bjuda dom på vare sig kaffe eller annat för jag var tvungen att duscha och göra mig klar inför föräldrautbildningen men dom kommer igen på måndag och äter smörgåstårta och lite fika :)

FÖRÄLDRAUTBILDNINGEN
Paret som skulle haft den 11:e november har redan fått sin lilla bebis, dom fick en liten flicka :) Vi var ju först ut enligt bf men så blev det inte, kan inte unvika att bli lite avis fast det är självklart bäst för skruttan om hon bor kvar i magen ett litet tag till :) Längtar sååå tills jag får hålla i min lilla tjej. Var ett par till som ska ha en flicka, så vi blir minst 3 med flickor i gruppen :) Sen var det ett par som visste att dom skulle få en liten pojk :)
Idag tog vår BM upp smärtlindring, finns ju en del att välja på så det är ju bra att få lite information om hur och när man kan använda dom och sådär. Jag vet inte alls vad jag vill använda och jag känner att jag tar ställning till det när det väl är dags för det är ju totalt omöjligt att veta nu hur ont jag kommer ha osv. Killarna i gruppen var iallafall mest instressarde av lustgasen ;)
Fick även se en film om förlossningar som var bra och visade två helt normala förlossningar utan massa skrik och blod :)
Nästa gång vi ska ses ska vi på besök uppe på förlossningen, får se om vår tjej ligger kvar i magen då eller om hon kikat ut för det är den 21 oktober :D Dom andra i gruppen skojade och sa att vi säkert låg och födde när dom skulle göra studiebesöket så då skulle dom passa på att fråga vad jag rekomenderade för smärtlinding osv ;)

IKEA
Blev en runda till Örebro idag, var in på IKEA och köpte lite småsaker bland annat en handduk med luva till Nova, 2 orkidéer, en ny matta till vardagsrummet och nya bilder till tavlorna i vardagsrummet :) Tog oss en fika också, mysigt att göra sånt när det bara är vi två.

MAGEN
Haft några riktigt onda och hårda sd idag och massor med tryck neråt men annars är det bara det vanliga med sd och molvärk så inget verkar vara på G.

GISSNINGEN ÄR HÄR MED AVSLUTAD
Eftersom första gissningen redan varit så blir det inte fler nu :D Iallafall inga med liten present som "pris"
Så här ser listan ut....

Malin (Mysisen) gissar på den 9: oktober
Björn gissar på den 12:e oktober

Moster gissar på den 13:e oktober
Hannah gissar på den 15:e oktober
Jennica gissar på den 15:e oktober

Matilda gissar på den 17:e oktober
Elin gissar på den 18:e oktober
Jag gissar på den 20:e oktober
Tobias gissar på den 23:e oktober
Kristina gissar på den 23-24:e oktober
Per gissar på den 24:e oktober
Jocke gissar på den 24:e oktober
Anny gissar på den 25:e oktober
YennY gissar på den 26:e oktober
tiger84 gissar på den 31:e oktober
Cattis gissar på den 2:e november
Anneli gissar på den 3:e november
Emmy gissar på den 4:e november
Nilla gissar på den 13:e november
m gissar på den 18:e november
Micke gissar på den 19:e november

GODNATT
Nu blir det Bones, Criminal Minds och Private practice sen ska jag sova om jag inte somnar innan :) Så sovgott!

Puss och Hej!


Jobbig dag

SÖMN
Eller kanske ska skriva bristen på sömn, är inne i en period nu där jag sover 2 timmar om dygnet ungefär så det känns inte så himla bra faktiskt. Händer så mycket saker nu med både mig och dom jag verkligen bryr mig om och älskar så tankarna bara snurrar i huvudet på mig hela tiden. När jag väl somnar och sover längre än ett par timmar så beror det nog mest på att jag är så fruktansvärt slut i hela kroppen så kroppen stänger av själv...tyvärr blir det även så att ju mindre jag sover dessto mindre äter jag...man ska ju ladda nu inför förlossning osv men det jag får i mig på en dag räcker nog inte långt är jag rädd. Idag när jag la mig (Det var vid 15 i eftermiddags) hade jag inte sovit sen igår morse så hela min kropp skrek och visade tydligt hur trött den var, lyckades sova någolunda bra i ca 4 timmar sen vaknade jag igen. Jag måste verkligen försöka att få det bättre än såhär för min kropp är ju inte bara min just nu utan lillans också. Nu verkar det ju absolut inte vara något som helst fel eller problem med henne men om jag inte mår bra så går ju allt annat så mycket sämre också. Jag ska göra mitt bästa för att detta ska bli bra.

BARNMORSKAN
Gick bra hos min BM idag, hon såg på mig direkt att det var något som inte riktigt var bra så vi pratade lite om det och efter det kändes det lite bättre tycker jag. Alla mina värden är okej :) Fick lämna ett blodprov för att få blodgruppering också men det vet jag inte alls när jag får svar på. Mitt blodtryck låg på 140/78, mitt sf-mått är 34 cm och lillans hjärta tickar på jättefint :) Jag har inte ökat något mer i vikt alls utan står still på 12 kilo plus. Nova är fixerad nu och det känns jätteskönt :) Passade på att fråga vad hon trodde att min skatt skulle väga om jag går tiden ut och hennes gissning blev mellan 3300-3500 gram och det är ju helt och hållet perfekt :D Så himla lycklig över att min skrutt har det bra och växer som hon ska :)
Imorgon är det dags för ny föräldrautbildning också, ska kolla på förlossningsfilm och fika lite :)

FAMILJEN
Ville bara skriva att även om min familj inte består av mamma och pappa som det "ska " vara för att man ska "passa" in i samhället så betyder det inte att jag är mindre lyckligt lottad för det (Tar upp detta pga av att det är många som dragit upp ämnet nu när jag är gravid med kommentarer som "mormor och morfar är väl superstolta nu" osv) Kan bara säga så mycket som att NEJ tyvärr så är det inte så i mitt fall för jag har ingen sådan relation till någon av dom och det är något jag accepterat för länge sedan. Visst min Pappa pratar jag med ibland men inte som andra gör med sina pappor, han är mer en vuxen som vilken som helst för mig tyvärr. Men bara för det betyder inte det att inte Nova kommer få en mormor och en morfar som älskar henne villkorslöst utan det är bara det att i mina ögon kommer hennes mormor och morfar alltid vara min Moster och henne underbara man Micke för det finns ingen som är så mycket Mamma och Pappa för mig som dom två. Dom älskar mig och vill alltid mitt bästa i alla situationer oavsett. Det är tack vare dom jag är den jag är och jag är så otroligt stolt över att få ge dom ett "barnbarn" för jag vet att det betyder så enormt mycket för dom och för mig med för den delen. Det är dom som funnits för mig hela min jobbiga graviditet och det är dom som plockar upp mig igen när det har kännts extra tungt. Så när jag säger att jag ska hem till min familj är det dom jag menar och inga andra! Så även om jag bara har mina 5 underbara syskon och min lite "annorlunda" familj i vissas ögon så finns det ingen familj jag hellre skulle vilja tillhöra för jag älskar dom över allt annat och jag är stolt över att få vara en del i just denna familjen och ingen annan! Måste även skriva hur otroligt mycket jag älskar mina 4 kusiner/extrasyskon så ni inte tror jag glömt bort er!

Puss och Hej!


Nästan helt klar med bloggen nu :D

DESIGN
Nu är bloggen fixad med nya fina bilder och även en randig bakgrund :D Tack snälla Jenny för hjälpen med alla bilder!! :)
Såhär ska den se ut så hoppas alla kan se den nu :)



Nu ska jag kolla på kvällens avsnitt av sjukhuset tror jag :)

Puss och Hej!


Besök

DAGEN
Blev ingen slappdag idag :) Istället har jag städat, tvättat och smådonat lite sen kom min kusin förbi en sväng och tog en kopp kaffe :) Trevligt med lite sällskap, händer inte så ofta att vi ses längre för det är supersvårt att få det att passa med jobb, husvagn osv :( Men snart kommer hela familjen T och äter lite middag här för att fira min 25 års dag, ska bli riktigt trevligt att umgås en hel kväll :) Ska komma på något riktigt gott att laga bara :)

På tal om kaffe, jag har ju inte vare sig klarat av smaken eller lukten på kaffe sen jag blev gravid men nu sista veckan har jag till och med blivit lite sugen på det igen. Idag drack jag två muggar på relativt kort tid och det resulterade i att jag blev pigg som aldrig förr och otroligt rastlös...så snacka om koffeinkick haha...Nova verkade som tur är inte lika påverkad som jag :D Så resten av min graviditet håller jag mig nog till max en mugg per dag ;)



BARNMORSKAN
Imorgon är det åter dags för besök hos BM, blir till att mäta magen, lyssna hjärtljud, ta blodprover (Håll alla tummar nu att mitt järnvärde har gått upp, sist låg det på 104) och lite sådant. Måste fråga henne om varför mina händer och fötter kliar så förbannat...tror jag blir galen snart :(

Efter BMbesöket ska jag och Sofia ta en fika på stan och ta en promenad :D Känns såååå lyxigt att få vara ute och gå igen :) Inte för att jag kommer fram allt för fort men så skönt att få röra på sig lite, har verkligen längtat efter att få göra det.

TRÖTTA ODJUR
Mina älskade pälsdjur har varit totalt utslagna ikväll och legat utspridda i vardagrummet och sovit som små grisar :) Så söta är dom :) Var ju bara tvungen att ta bild på Vincent när han låg och mös uppe på tvn ;) Sen blev Lotus också med på en bild :)



Nu ska jag fortsätta prata med Jenny :)

Puss och Hej!

Sömn äntligen

SOVIT
Jag har lyckats sova hela 5 timmar fast varit uppe två ggr för att kissa och dricka men känner mig iallafall lite mindre trött och seg. Men idag ska jag unna mig en dag med att inte göra ett enda dugg tror jag. Får se om jag går en liten runda ikväll så kanske jag till och med kan somna med Per ikväll.

BLOGG
Verkar inte som det spelar någon roll hur jag ändrar för alla kan inte se min blogg som den ska vara ändå :( Men såhär ser den ut hos mig iallafall. Fonten kommer vara olika hos en del men det för den tyvärr vara, största problemet är bredden på min header...har satt den på 700px nu så tycker folk borde kunna se den men det funkar inte ändå...någon som har ett tips på hur man löser detta?
Såhär ser det ut hos mig med flera just nu..



Puss och Hej!

Haha

MOBILT INLÄGG
Igår fick jag för mig att jag var tvungen att kolla om det gick att skicka ett mobilt inlägg..men eftersom jag varken fick bekräftelse på mobilen eller det kom upp något i bloggen trodde jag att det inte gick men nu sådär simsalabim kom det haha :D Dessutom fick jag tillbaka hela texten i header med....ja jag säger då det ;)
Anledningen till att jag var tvungen att kolla om det gick att skicka mobilt var ju att jag hade tänkt mig lägga in bild på vår guldklimp när hon kikat ut ;)

Puss och Hej igen!

Första mobila inlägget!

MMS

Första mobila inlägget!


Oj...

DAGEN
Efter mycket om och men somnade jag vid halv elva i förmiddags, fick iallafall 3 timmars sömn. Men det räckte nog inte för jag har kännt mig totalt slut hela dagen så här har det inte blivit mycket gjort kan jag lova. Fixade lite tvätt och sen diskade jag efter maten men det är nog allt också :D Men man får ha latdagar också :) Hoppas jag får sova inatt iallafall..



VECKA 36
Idag gick jag in i vecka 36 (35+0) så nu är det faktiskt bara 34 dagar kvar till bf, i värsta fall är det 55 dagar...men jag hoppas innerlgt att jag slipper gå över 3 veckor...
Lite info om veckan från http://www.growingpeople.se/ som vanligt :)

Barn
I vecka 36 är medelkroppslängden 48 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2800 gr. Huvudets omkrets är 33.5 cm. Moderkakan börjar åldras. Alla inre organ är färdigbildade. Barnet gör sig färdigt att födas när som helst
Underhudsfettet tilltar snabbt i mängd, kinderna är runda och det skrynkliga utseendet är försvunnet.




Idag har min kropp varit totalskum alltså, haft massor med onda sd, molvärk och även annan magont så jag har fått springa fram och tillbaka på toa en hel del ggr. Dessutom mycket mer flytningar..typ tjockare fast änsålänge helt och hållet ofärgade. Har ett väldigt tryck neråt och uppe i svanken också.
Nova har varit totalt tokig i magen idag, nog för att hon brukar vara vild men inte såhär galen :D Kunde inte ligga vare sig på rygg, sidan eller halvsitta för då kändes dom som om hon skulle flyga ut genom sidan på mig. Så fick sitta upp med rak rygg i över 2 timmar, kändes som hela jag skulle gå av på mitten när hon väl lugnade ner sig :D Men vad gör man inte för sin lilla goa unge :) Längtar efter henne så jag snart blir tokig! Men snart är vi mamma och pappa till världens finaste lilla Nova :)
Nu har lillan hicka i magen så det dröjer nog inte fören hon drar igång igen :D



NÅGOT STORT
I Januari kommer det hända något väldigt fint, men vad kommer jag hålla för mig själv ett tag till! Men ville bara skriva hur glad jag är och hur roligt det känns fast allt kom så plötsligt :) Allt blev kanske inte som det var planerat men ingen säger att detta är mindre bra :D

DESIGN
Hmm ja som det verkar så blir den här bloggen inte bra hur jag än gör :D Men ska göra lite ändringar till, fonten kommer jag behålla fast inte alla kan se den... Tror att en del inte kan se den pga av att dom inte har Words installerat och därmed inte har så många olika fonter att välja på.
I headern försvann halva min text men jag vet inte hur och varför :D Ska ju stå Prettyblueeyes - I väntan på Nova men hälften är spårlöst försvunnet fast jag inte gjort en enda ändring ;)
Ska leta efter lite andra bilder att ha som header men inte inatt :D

LILLASYSTER
Ville bara säga att jag håller tummarna att det går bra på torsdag! Älskar dig som bara den och saknar dig massor!



Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och Ghost Whisperer sen ska jag se om jag kan sova för det behöver jag verkligen :)

Puss och Godnatt!


Ser bloggen ut såhär även hos er?



Lämna gärna en kommentar om hur ni ser den! Fonten jag valt heter Bradley Hand ITC


Hmm

ROSA
Nu är jag så trött att jag ser i kors så tills vidare får mina kära blogg se ut just såhär (Hoppas alla kan se fonten jag valt nu bara) Men tror att den ska fungera hos dom flesta iallafall. Ska se om jag hittar någon annan bild att ha till header, en som kanske inte är ritkigt lika färgglad :) Men jag orkar inte mer inatt så det får bli när jag sovit lite.
Nu ska jag väcka Per för han börjar jobba om en timme.

Puss och Godnatt/Godmorgon!


Jag blir GALEN

BLOGGHELVETE
Ingenting blir som jag vill :( Tog bort allt så nu får jag börja om från början...men det vore ju bra om det hände något när jag skriver in saker GAHH...Aja det löser sig, har ju hela natten på mig....
Får väl se hur detta slutar :D

Puss och Hej!

Uppdateringar

DESIGN
Inatt ska jag se till att fixa min blogg så ALLA kan se stilen jag valt och sen ska även bilderna fixas om jag nu får det till att fungera..risken finns att jag kastar ut datorn genom fönstret...Aja ni får se resultatet imorgon om jag nu lyckas :D

Nu är lägenheten städad minsann, jag och Per har hjälpts åt så det gick ganska snabbt :)

Nu blir det Ensam mamma söker och sen ska vi äta tacos.

Puss och Hej!

Söndag

SÖNDAG
Jahapp då var snart även denna helgen slut, blev en riktig slapphelg för min/vår del :) Per han sov till klockan var sex igår och sen blev det pizza, godis och massa tv/film. Tror vi somna när klockan var nämre halv tre på natten och sov till klockan tolv idag :) Gud va skönt det var att få sova lite, har ju varit uppe ett antal ggr för att kissa och dricka men annars har jag sovit gott faktiskt.

Blev ingen promenad för min del igår för precis efter jag hade avslutat mitt inlägg började det ösregna igen haha. Just nu är det upphåll ute men jag tror jag ska ta och göra min vanliga städning och kanske även byta gardiner i vardagsrummet istället för att gå en lång runda. Får se om jag orkar gå sen senare, beror helt och hållet på vad min kropp tycker om att jag städar och på vad Per säger, han blir lite smått (Läs väldigt) nojig om jag ska ut och traska när det blivit mörkt ;) Kanske rädd att lillan ska hoppa ur mig eller något :D Har ju faktiskt fått klartecken från läkaren att jag får röra på mig nu :D

Per är iväg och köper färg till våra dörrar, varit lite lata och inte gjort klart allt sånt småfix efter vi "renoverade" :) Blir lätt att man drar på att måla dörrar och fixa lister och sådant eller vad säger ni andra? ;) Får hoppas han tar med sig allt han ska måla och gör det borta på jobbet så jag slipper ligga och sniffa färg inatt.

BEBIS OCH FÖDELSEDAG
35 dagar kvar...knappt 5 veckor alltså :D Nu är det verkligen på riktigt, snart får vi träffa vår lilla tjej! Verkar ju helt klart som jag kommer hinna fylla mina 25 år också innan hon kikar ut :D Så kanske vi till och med hinner en bio och lite mat ute innan vi blir tre i familjen...hoppas det! Per har frågat mig vad jag önskar mig men jag har ingen som helst aning, blir glad för vad som helst :) Det enda jag verkligen skulle behöva just nu är ett par höst/vinterskor/stövlar och en mysig och varm vinterjacka. Men kan ju inte köpa något innan Nova kommit ändå för bara tanken på att sätta sig och prova skor/stövlar nu är jobbigt :D Vissa dagar får ju Per till och med hjälpa mig på med stövletterna som jag envisas med att använda fast dom är allt annat än praktiska :D Jacka är ju också bara att glömma för inte roligt att köpa jacka som man inte ens kan stänga :D
Har börjat fundera på hur jag vill fira också, min kusin och hans familj ska komma och äta lite mat någon kväll när vi får det att passa har vi sagt iallafall...inte lätt att hitta någon kväll när alla kan haha :D Sen hade jag nog tänkt att det blir fika och kanske lite mat för dom andra också fast vet inte alls när. Pers mormor är i Ullared på min födelsedag så hon och Uno får komma en annan dag. Sofia, Anders och lilla Nico kanske vill komma och umgås någon kväll? Bara äta lite och kanske spela något spel? Ska klura lite på det där har ju en vecka på mig. Vet ju iallafall att det inte blir något fyllekalas, tror inte min lilla tjej skulle tycka om att mamma drack rödvin och festade loss just nu ;) Får ta mig ett glas rött på julafton istället...det ska bli riktigt gott!

I övrigt tycker jag att det är rätt lugnt med sd just nu..känns väldigt konstigt att inte ha en massa som vanligt...molvärken sitter i men inget som inte går att leva med. Undra om det är såhär man ska må nu på slutet för isåfall tycker jag det är helt okej :D Tänk om jag kan få ha det såhär bra tills det är dags...vilken lyx!
Nova rör sig som vanligt väldigt mycket, hon har sin rumpa upptryck mot mina revben och när hon sträcker på sig känns det som om min bröstkorg är på tok för liten och som jag ska spricka vilken sekund som helst :) Men även fast det inte alltid är jättebehagligt så är jag lycklig över att det är i just min mage hon lever rövare :D

Åhhh va jag längtar efter Nova nu, alla hennes saker är ju färdiga, sängen är bäddad sen länge, vagnen är hämtad och bäddad och alla hennes små kläder är ihopvikta i hennes lilla byrå osv så nu fattas bara vår goa lilla tjej....snälla kan ingen vrida fram tiden åt mig?!
Under tiden jag väntar på att dessa sega dagar ska gå ska jag passa på att mysa och gosa med mina odjur, jag hoppas inneligt att dom inte kommer känna sig väldigt utanför sedan. Alla säger ju att djuren kommer i andra hand och risken finns väl men jag hoppas det ska gå bra och att jag har tid för dom också för dom är ju också mina bebisar..älskade små kissar.

Puss och Hej!

Film och bakfylla

FREDAG
Börjde kvällen med att Sofia övingskörde lite haha ;) Nädå gick riktigt bra efter en stund och ett par kärringstopp ;) Många skratt iallafall och det är huvudsaken :D Vill inte veta hur det går för mig den dagen då det är dags..sägs ju att man bli mer och mer rädd ju äldre man blir och det stämmer ju typ med allt annat iallafall :)




Tror vi hyrde århundradets sämsta film igår :D Stod att det skulle vara årets skräckfilm men så mycket har jag då aldrig skrattat till en skräckfilm alltså :D Sofia tyckte filmen var så kass så hon somna och missa det otroligt bra slutet ;) Jag och Anders plågade oss igenom hela och kom nog fram till slutsatsen att det var en av dom sämsta filmer som gjorts och att den/dom som valde ut just denna höjdarfilm till årets skäckis måste varit både blinda och döva haha :D Så kan ju bara säga se INTE The Signal om ni inte har extremt mycket tid över :D



Var hemma igen redan vid halv tolv och var inte alls trött så la mig och kollade på Iskariot Två bröder - En skuld och Varg, Iskariot var helt okej tycker jag men Varg var lite stel och tråkig.
Pers ena chef ringde vid tolvtiden och ville snacka lite :D Rolig prick den där ;)
Vid halv tre kom Per hem och var allt annat än nykter så han la sig på badrumsmatten och somnade som en stock, katterna trodde nog han hade dött eller något för dom gick runt honom och pep och höll på hur länge som helst :D Men jag förstår dom för han såg rätt död ut när han låg med benen utanför dörren och huvudet under duschdraperiet ;) Kul verkade han ha haft iallafall och det är huvudsaken :)

BAKFULL
Idag är Per inte allt för pigg kan jag lova, han sover för andra gången idag och jag misstänker att han nog kommer sova sig igenom den här dagen :D Får se om vi kan beställa en pizza ikväll eller så kanske jag ska ta och göra lite tacos :)



DAGEN
Ska snart ta och städa det vanliga så det är fint här men det tar ju inte någon längre stund :) Sen vet jag inte alls vad jag ska hitta på, kanske kolla lite tv bara och ta det lungt. Får se om jag kanske kan ta mig ut och gå en sväng också, vore skönt att komma ut nu när det för en gångs skull inte ösregnar :)

MAGEN
Mycket molvärk och en hel del sd men inget utöver det vanliga. Nova är totalt tokig i magen och har varit sen i morse, så himla skönt när hon rör sig så man vet att hon har det bra :) Älskade lilla unge! Bara 36 dagar kvar nu minsann om jag nu inte har oturen att gå över si så där 3 veckor...det vore ju något det ;)

Puss och Hej!


Fredag

FÖRÄLDRAUTBILDNING
Igår var vi iväg på vår första träff, totalt var vi 6 par tyvärr var det väldigt olika åldrar och väldigt olika bf så får se om det kan bli lite fika och sådär. Ett par var i vår ålder och dom skulle ha 9 dec om jag inte minns fel :) Gick inte igenom något nytt direkt, jag har ju läst en massa nu när jag bara legat hemma och glott i flera månader :)
Nästa gång skulle vi se en film och prata om olika slags smärtstillande, det ska bli intressant att höra vad som finns. Tycker vår BM sa en väldigt bra sak igår, man måste ha ett öppet sinne för förlossningen och inte sätta upp massa måsten eller krav för då blir man bara besviken. Det är så jag har känt när jag tänkt på min förlossning, att det är bättre att ta det som det kommer istället för att säga innan att jag ska ha det si och så och jag vill ha den bedövningen osv. Dom på förlossningen är ju proffs och vet vad dom gör så är inte ett dugg orolig :) Sålänge jag får min lilla tjej blir jag mer än nöjd :D

Blev ingen runda på stan med Sofia igår, men hoppas hon hittade något fint till Adde :)

IDOL
Tycker att Robin E är en av de bästa killarna så förstår inte riktigt hur han kunde hänga löst igår :( Han kanske inte ser ut som en popkille men måste alla göra det? Tyckte ju helt klart att Robin B, Jesper eller Lars skulle åkt ut.
Får se hur det går ikväll, får kolla på det på webben sen.

FREDAG
Ska plocka och göra fint inför helgen sen ikväll ska jag umgås med Sofia och Adde :) Roligt att göra något tycker jag allt :) Ska bara ta mig upp för alla hundra trappor hemma hos Sofia ;)
Per ska ut med jobbet idag och spela paintboll och sen ska dom käka och gå på krogen :) Skönt för honom att göra något också, händer inte allt för ofta att han är på krogen om man säger så ;) Så får se i vilket skick han är imorgon :D

Puss och Hej!

Onsdag

ONSDAG
Här händer det inte mycket, har plockat och städat som vanligt på dagen sen nu på kvällen blev det en runda upp till Sofia :) Kollade lite tv och pratade skit, skönt att komma hemifrån och umgås lite.
39 dagar kvar...nedräkning på allvar ;) Men jag tycker hon ska komma nuuuu så lyssna nu på mamma Nova och kom ut till oss så vi kan mysa med dig lite!

Imorgon blir det föräldrautbildning, hoppas det blir en bra grupp :)
Ska följa med Sofia och kolla efter något fint till Adde med, roligt med presenter :)

Nu blir det lite mer tv, måste ju kolla på världens fetaste man...usch mår lite illa av sånt där men måste ändå se ;)

Puss och Hej!

RSS 2.0