Lördag

HELG IGEN
Som planerat kom Elin igår trots att vi är sjuka här hemma så får väl hoppas att inte hon med blir sjuk. Meningen var att vi skulle ta bilder och åka till Örebro men vi får se hur det blir med det. Örebro är jag helt 100 på att det inte blir iallafall men om Nova är på bra humör i eftermiddag kan vi ju ta lite bilder iallafall. Just nu sover Novis, hon har varit på riktigt dåligt humör nu på morgonen men jag tror mest det beror på att hon var trött för hon skulle ju tvunget stiga upp klockan 8 i morse. Får se hur hon är när hon vaknar, dagen får anpassas efter henne helt enkelt :)

Nej nu måste jag nog äta något.

Puss och Hej!


Barnskor



Jag tävlar om två presentkort värda 500kr styck hos Vincent shoe store
i Nikitas blogg. Tävla HÄR du med!

Ibland är envishet riktigt uselt

DUMMA DUMMA MIG
Att jag inte bara kan ta mig i kragen och ringa till läkaren så jag kan få bli av med den här skiten :( Snorar precis hela tiden och det är inte genomskinligt snor vi pratar om (Ursäkta om någon är känslig) utan tjock grön/gult snor som aldrig någonsin tar slut oavsett hur mycket jag än snyter mig :( Jag använder både allergisprayen och vanligt nässpray men inget hjälper. Sen så är ju den explosiva huvudvärken och den återkommande febern heller inte allt för kul att ha kan jag lova :( Skulle tro att detta inte går över av sig själv eftersom jag varit sådan här sen den 15:e men jag är ju så jäkla envis och tycker det känns så himla dumt att ringa till läkaren och säga att jag snorar och har ont i huvudet och har lite feber här och där. Men kanske måste ändå så att både jag och Nova kan få bli friska någongång för detta är då inte alls roligt att dras med :(
Nova snorar och hostar hon med som bara den men barnläkaren sa ju att kroppen fick sköta det själv eftersom hon bara har ett virus. Hoppas hon snart är frisk och kry så hon kan busa och ha roligt igen :)

Nu till något roligare, jag vann en Godisråttor tunika från MeandI igår på Tradera för ynka 56 kr :D och idag är jag med och budar om en Flugsvamps tunika från MeandI och en Molnklänning från Pop :D Hoppas jag vinner dom också :)
Så himla roligt att buda hem lite fynd :)

Nej nu blir det minsann mat och sen ska jag vila en timme.

Puss och Hej!

Sjukhuset

BARNMOTTAGNINGEN
I morse när vi vaknade var Nova så pass förkyld och hostig att jag kände att det var tvunget att ringa BVC och rådfråga om hur jag skulle göra. Sköterskan på BVC sa att eftersom Nova varit så pass mycket sjuk och knappt inte haft uppehåll mellan sjukorna sen i början av mars så tyckte hon att vi skulle upp till Barnmottagningen med henne. Fick en tid direkt så Per kom hem från jobbet så vi kunde åka tillsammans. Väl på sjukhuset vägde dom lillskruttan och idag vägde hon 7310 gram så hon har gått ner lite sen förra veckan men det var inget att oroa sig för alls sa dom. Sen kollade läkaren även allt annat och allt var okej förutom hennes utslag som han reagerade på direkt...pälsdjursallergi var det första han sa...så konstigt när hon på BVC sagt att det inte alls har verkat vara det innan...usch känns oroligt kan jag lova :( Men vi får ett helt säkert svar på OM hon är allergisk mot pälsdjur om ca 2-3 veckor så det är väl bara att bita ihop och vänta. Är det inte pälsdjur så får det bli fler tester tills det visar vad som är fel. Måste faktiskt skryta lite om hur duktig Novis var fast dom stack henne och tog blod och höll på en bra stund och bände och vände på hennes lilla hand, hon sa inte ett pip utan log mot Sköterskan som stack henne :) Goa fina unge alltså! :D Är så stolt och älskar henne så fruktansvärt mycket!
Så med besked om att Nova har ett virus i kroppen igen och har maximal otur när det kommer till att bli sjuk fick vi åka hem igen för att invänta blodprovssvaren.



PAKET
Idag med posten kom Novas mössor från Plastisock, tyvärr var det lite fel så jag fick en Fishmössa istället för Peacemössa men ringde tjejen som äger webbutiken så det löste sig iallafall :D Så nu kommer Novia har 4 mössar istället för 3 men det gör ju inget ;)
Sen kom även mitt Traderafynd :) En ny Plastisockbody i cerise/gul med fairytalemönstret :) Superfin verkligen och dessutom billig, fick den för 46 kr :) Får se om jag har megatur och kan få tag på ett par leggings i samma med sen :)

Nej nu är det dags att ge Nova lite mat och sen ska vi mysa och vila en stund :)

Puss och Hej!

Ett evighetsarbete

DOPKORT
Man kan ju minst sagt säga att det tar tid att göra egna dopinbjudningar :D Tog mig 5 timmar att göra 6 stycken kort, visserligen har jag feber och blixtrande huvudvärk men jag misstänker att det hade tagit nästan lika lång tid ändå :D Men oavsett om jag har minst 12 kort kvar är det verkligen värt att göra dom själv för det känns verkligen roligt att skicka iväg något personligt :) Förhoppningsvis kommer även dom inbjudna att uppskatta korten :)

Här är korten som är klara, dom små kortet utan foto på ska det skrivas på och sen ska dom sättas ihop med det stora hade jag tänkt :)



Resten av dagen har vi ägnat åt mys, lite lek och sen har Therese varit här och hälsat på en sväng också. Så himla sällan vi ses nu förtiden men vi får ändra på det gumman :)
Nova har varit någorlunda glad och pigg trots lite höjd temp, massa snor och hosta, så himla skönt att hon är så go och glad :)

Jag mår bara värre och värre så jag får väl ge mig iväg till läkaren senast fredag om jag inte bli bra för jag orkar inte vara såhär hela denna helgen också :(

Här kommer bilder från igårkväll och idag :)







Puss och Hej!

Vi snorar vidare

SNORIGT VÄRRE
Nu har Nova också blivit vrålförkyld så fick ge henne både Renässans droppar och Nezeril droppar i morse innan hon kunde äta :( Blir till att använda snorsugen flitigt igen och bara hålla tummarna för att detta ska gå över någongång för nu börjar det bli riktigt tråkigt.
Jag mår som igår så jag vill helst bara sova men ska snart ta och dammsuga lite och diska så jag får det gjort för dagen och kan ta hand om Novis sen för hon är verkligen supermammig och pappig nu när hon är sjuk.

Mina älsklingar när vi var i Lunedet :)



LILLASYSTER
Om vi lyckas bli helt friska tills på söndag så kommer min söta syster hit och ska ta bilder på oss :) Jag vill ha lite snygga bilder på hela familjen och sen på bara mig och Nova och bara på Per och Nova och sen på bara Nova helt själv :) Systeryster ska låna en riktigt bra kamera så det ska bli roligt att få lite finare bilder :)'
Sen hade vi tänkt att ta en heldag inne i Örebro på måndag också så nu får vi hoppas på att vi blir helt friska tills dess :)

Nej nu vaknade mitt lilla gryn så jag ska mysa och prata med henne lite innan jag sätter igång och donar här hemma.

Puss och Hej!

Feber och explosiv huvudvärk

INTE KUL DETTA
Nova har sin första feberfria dag idag så nu är det bara hennes hosta och förkylning som ska försvinna också. Tycker hon är på riktigt bra humör trots en rinnande näsa :) Hon kör runt som en galning i sin gåstol och skrattar och pratar med katterna...dom verkar dock inte riktigt lika glada över att bli påkörda hela tiden ;) Men jag klandrar verkligen inte mina stackars odjur för det för det gör ju riktigt ont när hon kör in i en hela tiden. Men hon är lycklig och det är huvudsaken :D

Bjuder på en bild på Nova när hon ser sådär busig ut när hon är ute och kör :)



Med mig är det lite mindre bra, febern kom tillbaka igår och idag känner jag mig lika kass som i slutet av förra veckan. Funderar stark på om inte mina bihålor har åkt på en omgång eftersom det verkligen spränger i pannan och under ögonen bara jag tänker på att böja mig framåt :( Men men jag blir nog friskt så småningom...egentligen borde jag ta mig till en läkaren men jag tycker det är pest att gå iväg ju :( Efter min graviditet så känns allt som har med sjukhus och läkare att göra ganska jobbigt om jag ska vara ärlig :(

STORT GRATTIS
Inatt fick Kristina och Magnus sin lille son Milo :) Så nu har Milton blivit storebror :D Han hann fylla 3 år precis och Milo lyckdes hålla sig kvar i magen så pass länge att han fick en egen födelsedag men det var knappt alltså ;) Men det blir lätt att minnas när dom fyller år iallafall :D En den 20:e och en den 21:e :D Han var verkligen superfin på bilden jag fick, såg ut som han hade rätt mycket hår på sitt lilla huvud :) Ska bli jätteroligt att hälsa på och se honom i verkligheten sen, egentligen vill vi ju hälsa på inne på BB men nu när vi är sjuka får det vänta tills vi är piggelin igen så ingen blir smittad. Så nu ska jag ut på jakt efter något fin present med :D Älskar att köpa presenter!

Nej nu somnade min lilla skatt så jag funderar på om jag ska dammsuga eller om jag med kanske borde passa på att sova en timme...hmm får se vad mitt samvete står ut med...har ju visserligen bara dammsugning och moppning kvar för dagen så det hinner jag ju sen...aja får se hur det blir :)

Puss och Hej!

Efter mycket om och men...

HELT SLUT
Nu sover äntligen Nova efter mycket bök och stök. Hon har bara sovit knappt 10 min på hela dagen och ändå var hon extremt svårtsövd nu ikväll. Hennes temp var uppe i 38 så hon fick Alvedon och sen masserade vi hade lite försiktigt och då verkade det som om hon slappnade av för sen somnade hon i min famn. Lilla älsklingen att behöva ha det såhär :( Hoppas hon är piggare och feberfri imorgon. Måste ta och ringa BVC imorgon igen och säga att hon är sjuk igen och se vad vår BVC sköterska säger om det. Kanske inte går att göra så mycket men det känns iallafall bra om hon vet om det om det nu skulle bli något konstigt längre fram och man själv inte minns.

Dags att borsta tänderna och mysa lite med Per sen ska vi med sova för jag tror han är lika trött som jag efter den här dagen.

En glad bild på vår lilla älskling, bilden är tagen när Elin var här och hälsade på :)



Puss och Hej!

Fotograf fixad

DOPBILDER
Så nu är fotograf fixad till dopbilderna och dopet :) Ska bli jätteroligt att Nova fotograferas av någon som man redan känner lite och som jag vet är glad och väldigt lätt att ha och göra med :D Så tack Mats för att du föreslog din söta och snälla syster :) Och stort tack Linnea för att du är så gullig och vill göra detta för oss! Är helt övertygad om att bilderna kommer bli kanonbra :)

Så nu är det bara lokal, mat/fika och inbjudningar kvar som ska fixas inför dopet :D

Nej nu ska jag kasta in mina muffins i ugnen, blev så himla sugen på något så var tvungen att slänga ihop en smet :D Hoppas dom smakar lika bra med soyamjölk och mjölkfritt margarin bara :D

Bjuder på en bild på vår glada knubbis.



Puss och Hej!


Lite nytt i garderoben till Novis

SMÅTT OCH GOTT
Får passa på att handla lite på Lindex nu när jag har 25% på hela köpet :) Så himla bra med Lindex att man kan beställa på nätet och betala och sen bara hämta det i butiken när man har tid. Meningen var ju att jag skulle gått en sväng på stan imorgon men eftersom Nova är sjuk blir vi hemma och rabatten går ut imorgon så denna gången får det bli att beställa såhär men det går ju lika bra för jag har redan varit och kikat på allt innan :)
Hittade även 3 hjälmmössor från Plastisock innan i veckan för bara 120 kr totalt :D Måste ju ha matchande mössor till kläderna hon har :) Hoppas bara hon växer i kläderna snart för dom är ju såå fina :D

Plastisocks nya kollektion är också megafin, Nova ska få ett par leggings, en body, en filt och bodysuiten med körsbär sen men måste bara hitta något ställe som säljer allt...som det är nu finns det ingen som har allt i lager samtidigt :(  Men kanske finns lagom tills skattepengarna kommer ;)





Nova ligger och sover nu och hennes temp var 37.9 innan hon somnade men hon fick ingen Alvedon nu utan vi sa att vi får se hur hon mår när hon vaknar igen. Vill inte ge henne för mycket mediciner om det inte behövs ju. Skönt att hon kan sova nu eftersom hon knappt sov alls inatt.

Nej nu ska jag och Per passa på att äta lite :)

Puss och Hej!

Tror jag går i sömnen

TRÖTT
Novas feber fortsatte hela dagen igår och var inte under 38 någongång och det har varit likadant inatt så det har inte blivit mycket sömn för någon av oss. Nova har varit jätteledsen och gråtit en massa och ingenting har hjälpt :(
Just nu ligger Novis och pratar med Per så hon är lite piggare nu men hon har fortfarande feber trost Alvedon och sånt. Ska se hur hon är under dagen med mat och sådär, blir det inte alls bättre får jag ringa till sjukhuset igen.

Nej nu måste jag sätta på kaffe innan jag somnar sittandes.

Puss och Hej!

Vår påsk och vecka i bilder

VÅR PÅSK OCH VÅR VECKA
Idag får bilderna tala för sig själv tror jag :) Har blivit en del som vanligt. Lägger upp dom i ordning :)



























Puss och Hej!

Sjukvårdsrådgivning

VIRUS
Har jag pratat med sjukvårdsrådgivningen, satt i kö i nästan 45 min men efter det fick jag prata med en jättegullig sjuksköterska som gav mig lite goda råd om hur vi ska göra. Eftersom Novas temp inte hade gått ner mer än till 39.1 efter 2 timmar fast hon fått Alvedonsupp så sa hon att vi skulle klä av henne och låta henne ligga med bara en tunn filt och sen ska jag amma extra idag så hon får i sig mer vätska. Sen ska Per få åka och inhandla Iprensupp och fler vanliga Alvedonsuppar. Hon trodde Nova hade fått ett virus igen och även hon tyckte att hon hade varit ovanligt mycket sjuk för att vara så pass liten. Så nu under dagen ska vi se till att febern går ner och kolla hennes allmäntillstånd i övrigt, skulle det bli så att vi inte får ner febern får vi ringa igen ikväll och höra vad vi ska göra då.

Nu nästan 3 timmar efter hon fått suppen är tempen nere på 38.6 iallafall så det går iallafall åt rätt håll som tur är. Håll tummarna för att detta går över snabbt som attan nu och att hon får hålla sig frisk.

Nej nu ska jag sätta ihop lite kollage från veckan och helgen som gått hade jag tänkt. Lägger upp dom så fort jag är klar så ni får se vår lilla skatt :)

Puss och Hej!

Det får helt enkelt vara nog nu

VARFÖR
Denna veckan har varit riktigt kass till stor del alltså. Min pollenallergi slog till som en bomb i onsdags kväll så jag har varit liggande i 2 dagar, Per fick till och med stanna hemma från jobbet för att ta hand om Nova. Men räcker det inte med med att jag legat med feber, röda igensvullna ögon, hosta, massa snor och bankande huvudvärk??? Måste Nova bli sjuk IGEN????? Jag blir olycklig och sitter och gråter just nu :( Lilla hjärtat ligger här brevid och kan inte sova för hennes temp är uppe i 39.2. Tyckte hon kändes varm nu när hon skulle äta men först så tänkte jag att ja men hon har ju legat mellan mig och Per och dessutom så har hon för en gångs skull haft täcke på sig så hon är säkert bara lite varm av det. Men så skulle jag amma henne och hon vägrar ta bröstet...det händer aldrig när det gäller vårt matvrak så då var det lika bra att tempa och då fick jag ju min förklaring på det också. Fortsätter hon ha såhär hög temp hela dagen så ringer jag sjukhuset ikväll så får dom faktiskt titta på henne, hon på BVC rådde mig till att uppsöka läkare om Nova blev sjuk igen eftersom hon varit väldigt mycket sjuk under sin lilla livstid :(
Jag tycker jag har gjort allt för att undvika sjukdomar nu, vi har ju bara varit på Öppna förskolan en gång och det var innan påsken, vi har inte träffat massa andra små barn (Enda små bebisarna vi träffat sista tiden är dom två som var med på babymassagen men båda två var friska och krya) vi har inte träffat sjuka personer och vi har varit massor ute. Vad mer ska jag ta mig till? Jag orkar inte med detta mera för det knäcker mig att se min lilla dotter sjuk och ledsen hela tiden. Tack och lov att det är helg och Per och jag kan hjälpas åt. Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade Per för han gör att jag orkar lite till när allt känns hopplöst.

Såhär snygga ögon har jag haft i veckan.



Nej nu ska jag lägga mig brevid min sjukling och se om jag får henne till att sova en timme till.

Puss och Hej!


Jo jag vet att jag är seg...

SMÅKASS
Kan ju inte direkt skryta med att jag uppdaterar varje dag längre...hinner inte längre helt enkelt :) Nova kräver all min tid när hon är vaken och när hon sover så ska hemmet, vänner och sambo hinnas med så då får helt enkelt bloggen vänta :) Men jag brukar ju kompensera med milslånga inlägg och si så där 200 bilder istället så jag hoppas att det är okej ändå :)

Så här kommer lite om vad som hänt sen sist iallafall :)

Som vanligt har vi umgåtts en hel del med Therese, Amelia, Anton och Peter :) Nova har fått låna Amelias gåstol en del och det har verkligen varit superpopulärt hos lillskruttan. Till en början så satt hon mest och tittade och dansade till musiken men sen fick hon kläm på det hela och började ta sig framåt :D Vi har ju sagt att vi inte skulle köpa någon till henne för att vi har så liten plats där hon kan vara men när vi såg hur roligt hon hade det så kom vi fram till att självklart ska hon få en egen att racesa omkring i här hemma :D Så det var bara att bege sig in till Örebro och Babyproffsen och inhandla en, det blev en Chicco Dj Baby Walker :) Och när vi ändå var på Babyproffsen så fick hon flygplanshoppgungan i present av Farfar Jörgen och Nanna :) Så stort tack säger Nova till Faffa och Nanna :)
Så numera är det inte en lugn stund här hemma för hon kör runt som en galning i gåstolen, hon kommer ju runt i hela lägenheten med den så gissa om hon är glad :D Gör lite ont när hon kör in i benen på en hela tiden bara men det är nog bara att vänja sig :D





















Vi har även hunnit med en fika hemma hos Kristina, Milton och Magnus, var verkligen hur länge sen som helst vi sågs nu. Som jag sagt innan...det blev verkligen för långt avstånd mellan oss när jag flyttade till Karlberg ;) Innan bodde vi ju grannar och sågs jättemycket. Men trots att vi inte setts på länge kändes det som om vi setts nyss, men det är väl så med människor man verkligen trivs med :) Snart kommer hennes lilla bebis också så nu ska jag snart ut på jakt efter något riktigt fint som vi kan ta med oss till BB :) Tänk att lille Milton ska bli storebror och redan har hunnit bli 3 år, tiden går så ruskigt snabbt...var ju inte alls längsen alls han var en liten bebis :)



Nova hade också roligt under tiden jag och Kristina satt och pratade och drack te för hon fick låna Milton gåstol :) Hon slet och drog i grejerna som bara den och såg jätteglad ut :) Roligt att se på henne när hon kämpar så hon nästan blir röd i ansiktet för att saker och ting inte riktigt går som hon vill..hon är ju bara liite envis vår kära unge ;)



Nova fick en superfin klänning och en matchande huckle/sjalett i present av Kristina och familjen, klänningen är verkligen jättegullig och väldigt somrig så med den på sig och hucklet/sjaletten på huvudet kommer hon se ut som en liten prinsessa :) Har själv stått och hållt i det och tänkt köpa det till henne så det passade ju superbra att hon fick det :D Ska bara köpa skorna som hör till också :) Så tack igen för den fina presenten!

Har även blivit mat hemma hos Stellan och Fia, Nova gillar verkligen Stellan supermycket och skrattar högt med honom :D Goa unge alltså :D När vi var uppe i stugan busade, mös och skrattade dom som bara den, känns verkligen roligt att hon är så himla mysig med andra också :) Tyvärr dog min telefon första dagen i stugan så blev inga bilder den helgen men här är några från när vi var där på middag :)



Sofia har också haft besök av oss, Nova var trött som en liten gnu när vi var där så hon var inte på strålande humör men det var roligt att ses ändå :) Var ju ett bra tag sen vi sågs nu :) Nico växer som bara den och nu pratar han verkligen jättebra, han ropa mest Emma kom Emma kom hela tiden vi var där ;) Men vi får ta och ses snart igen när Nova är lite piggare och gladare :)



Sen har vi ju varit på Meandi party hemma hos Sofie också :) Hon var så söt så hon hade varit och köpt smörgås och gott pålägg till mig istället för fika för att hon visste att jag inte kunde äta det :D Så himla himla snällt verkligen, stort tack igen Sofie! Blev ju självklart lite kläder till Novis med, denna gången fick hon en medaljonklänning, en medaljongscarf, en sputniktunika och en kalasscarf som matchar hennes kalastunika :D Dom 20 nya plaggen var verkligen jättefina i verkligheten så kommer nog bli ett par plagg till nästa gång vi ska på party som kommer vara hemma hos Therese i början av juni :) Då ska Nova få Tunikan med kronor på och discoaporklänningen tror jag :)



Bilderna är lånade från MeandIs hemsida.

PÅSK
Tjärtorsdagen ägnade vi först åt massa bus sen när Per kom från jobbet åkte vi och hämta Farbror Jocke i Munkfors och hälsa på Farmor Carola och Hans en sväng :) Nova fick söta kläder med stjärnor på :) Så tack igen Farmor och Hans för outfiten :D



Igår var vi hemma hos Farfar Jörgen och Nanna och åt massa god mat :) Nanna hade lagat något riktigt gott med nudlar och räkor i som verkligen var supergott, vårrullarna var heller inte helt fel kan jag lova :D Hon är verkligen duktig på att göra mat :) Per var helt utslagen igår och låg och halvsov redan vid åttatiden så vi åkte hem redan vid tiotiden. Nova var med trött som bara den och grät mest hela tiden men det är ju så när man busar hela dagarna och inte har tid för att sova :) 

Idag blir det grill och lite vin tillsammans med familjen Bäckman/Jacobsson :) Skönt att kunna sitta ute i det fina vädret och bara mysa :) Skönt för flickorna att kunna vara ute också :)

Imorgon ska Per fixa huven till sin nya bil tillsammans med Jörgen så jag och Nova ska passa på att gå en lång runda om det är fint väder ute. Annars blir det massa bus och mys hemma istället :)

På måndag ska vi först äta middag hemma hos Maj-Britt tillsammans med Farfar Jörgen, Nanna och Jocke och sen kommer min underbara syster och hennes söta kille Gurra hit och ska fika och umgås lite :) Längtar efter systeryster som bara den fast vi nyss setts känns det som :) Gurra har ju inte sett Nova sen hon var 7 veckor så det var ett tag sen :D Jag ska passa på att ta massa bilder på dom tillsammans med Nova nu när dom kommer tillsammans för det är så roligt att ha :)

Här kommer fler bilder från i veckan och förra veckan....det har blivit en del men det blir ju så när man har en liten söt prinsessa att ta bilder på :D



























Nej nu ska jag dammsuga och moppa och sen ska jag sätta mig ute i solen en stund :) Nova och Per sover igen så dom får sova en stund till medans jag pysslar och donar :)

Puss och Hej!


Nu är det vår :)

ÄNTLIGEN
Nu känns det äntligen som det är vår ute :) Solen skiner och man fryser inte näsan av sig när man sticker huvudet utanför dörren :) Så nu är det faktiskt dags att börja ta ordentliga promenader, tror inte jag tuppar av om jag får lite mer friskluft...fast lite småjobbigt är det allt att behöva röra på sig...jag är bara liiiite lat ;)
Sitter hemma hos Therese, Peter, Amelia och Anton och väntar på att Nova ska vakna, hon har sovit i över 2 timmar ute i vagnen nu. Skönt att hon äntligen fick sova för denna veckan har varit rätt hopplös, hon har varit ledsen på nätterna och på dagarna har det varit något som väckt henne mest hela tiden så min goa och glada unge har varit mest gnällig och ledsen :( Inatt trodde jag att jag skulle slita av mig håret och säga upp mig för Nova grät och grannen hade fest i mitt sovrum..eller nja kanske inte i sovrummet men det lät så iallafall...brukar inte störa mig på att det låter men blir väl så om man är trött och bara vill sova men inte får. Hoppas på en bättre natt inatt :)

Både jag och Nova är mycket piggare nu för övrigt så det känns jättebra :)

Bilder från veckan kommer lite senare när jag kommer hem om jag inte glömmer bort det som allt annat.. :)

Puss och Hej!

Usch

GRR
Halsen gör mer och mer ont och huvudet spränger så jag inte kan sova hur jag än vänder och vrider :( Hoppas alvedonen gör någon nytta snart så jag hinner sova en liten stund iallafall innan Nova vaknar igen och vill ha mat. Hon är ett litet matvrak om nätterna just nu :) Kanske försöker äta ikapp det hon missat när hon varit dålig eller något, eller så är hon bara väldigt hungrig för tillfället :)

Bjuder på en av mina absoluta favoritbilder, Nova är bara knappt ett dygn gammal på bilden och Per är det stoltaste Pappa man kan hitta. Dom är så himla fina tillsammans, dom är mitt allt verkligen och jag älskar dom så fruktansvärt mycket.



Nej nu får jag slänga på en film som förhoppningsvis är så bra att det bara inte går att hålla ögonen öppna, för visst är det så att ju mer man vill se något dessto svårare är det att klara av att hålla sig vaken? :D

Puss och Hej!

Sjukstuga

HOPPLÖST
Känns som sjukorna går runt bara, nu är det jag som börjar känna mig kass :( Halsen gör ont och skallen bulltar som attan men får hoppas det stannar vid detta alltså...orkar INTE med detta nu...blir sur, bråkig, ledsen och allmänt jobbig :( 
Nova är fortfarande väldigt förkyld och i helgen hade hon feber igen så detta verkar segt tyvärr.

Skriver mer sen om jag orkar..

Puss och Hej!

Tävling!



Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 400kr från CALIMERO hos Tant Ulrika, var med HÄR du oxå!

Tävling om presentkort hos Gangstar!



Jag tävlar om ett presentkort värt 250:- att shoppa för i Gangstars webshop
hos Nikita
Tävla HÄR du med!

RSS 2.0