Nu har Therese fått ny design också



Såhär blev den, får se om jag ändrar lite till på den :)

Puss och Hej!

Bloggdesign





Blev så sugen på att greja så lika bra att jag fixar till min egen lite med :D Sen ska jag fixa en fin till Therese också :)

Puss och Hej!


Dåligt med uppdateringar

FÖRLÅT
Lillebror är ju här på besök så har inte så mycket tid över till att sitta och blogga men jag lovar att jag ska bättre mig :) Ska ta lite nya fina bilder på Nova också så alla kan få se vår lilla skatt :)

Nu är snart Jennys blogg klar, hoppas du är nöjd gumman :) Så snart ska jag börja med Therese och Emanuels också, roligt att fixa och dona fast att det tar lite tid när man har en liten skrutt att ta hand om samtidigt :)

Nu ska jag dricka lite kaffe och kolla lite tv.



Puss och Hej!

Massa massa rea

REOR
Visst är det lite extra roligt att handla när det är såhär mycket reor överallt? :D Nu är det ju dessutom rea på reapriset så tex barnkläder kostar ju knappt någonting. Var inne på HM idag och skulle köpa strumpor till Nova, hade inte tänkt köpa någonting mer men så hittade jag en kofta och en liten söt tröja på reaställningen som också fick lov att följa med oss hem :) Allt som allt gick det på 143 kr och då kostade bara strumporna 100 kr så jag känner mig nöjd :) Blev även en filt från Lindex för 19.50 kr, filtar kan man aldrig få för många av :D 
Inne på Cubus hittade Per ett par ursöta hängselbyxor och jag hittade en body som verkligen passade superbra för Nova är verkligen galen i sin Pappa :)
Emanuel hittade också skitsnygga kläder, bland annat en grå stickad tröja med stora knappar :) Vill att Per också ska ha en sån men jag tror tyvärr inte min söta sambo tycker den är alls lika snygg som jag tycker...





PLASTISOCK
Nova har inte speciellt mycket märkeskläder alls och det hon har haft har verkligen varit varierande kvalité och passform på.
Lollopard: Ångrar jag verkligen att jag köpte kläderna därifrån, bodysuiten var så kort i benen så den använde vi en gång sen åkte den ner i en låda, bodyn var väl visserligen bra i passform och dessutom väldigt mjuk och go men den kändes ändå inte rätt så den är bara använd ett par gånger den med.

Småfolk: Fick en bodysuit av våra kompisar och sen har jag köpt en till henne själv, bodysuiten sitter bra och håller formen men blir tvättblekt efter första tvätten tyvärr :(  Men annars är jag nöjd, gillar verkligen deras söta mönster :)

Lundmyr of Sweden: Köpte både body, byxor och strumpor till Nova redan när hon låg i magen. Den enda vi hunnit använda ännu är strumporna och dom är kanon verkligen :) Vi köpte kläderna i storlek 60 men dom är fortfarande för stora fast Nova har storlek 62 i allt annat. Men annars gillar jag verkligen att dom är så enkla och fina :)

Plastisock: Köpte en bodysuit och ett set när jag väntade Nova, har ännu bara hunnit använda bodysuiten och kan bara säga massor med bra saker om den. Superbra kvalité, mjuk och skön, tål att tvättas massor med gånger utan att varken tappa formen eller färgen. Verkligen ett av dom bästa plagg jag köpt, till och med så bra att jag var tvungen att beställa en ny nu när den andra blev för liten :D Settet jag köpte är för stort ännu men längtar tills hon växer i det :)
Plastisock blir nog verkligen ett märke jag kommer fortsätta handla framöver fast det är lite dyrare. Gillar verkligen deras fina mönster och ibland lite udda färgkombinationer :D



BVC
Vägningen och mätningen gick jättebra idag, Nova var på jättebra humör och log hela tiden :) Jag gissade fel på både vikt och längd :) Buddha väger "bara" 6010 gr och är 60 lång :D Så nästan exakt 2 kilo tyngre än när hon kom och 10 cm längre. Tänk att hon är 11 veckor imorgon redan, känns som hon kom nyss ju :)
Nästa gång är det dax för vaccination, hoppas det går snabbt och smidigt och att hon slipper feber och skräp efteråt för det är inte alls roligt när hon inte är pigg och glad :(

BILDER PÅ MIN PAPPA OCH NOVA
Bilderna på Pappa och Nova blev väldigt suddiga och dessutom ser Nova jättesur ut men jag lägger upp dom ändå :)



Nej nu ska jag äntligen sova jag med, Nova har nyss ätit klart och sover sött så lika bra att passade på :) Imorgon har vi inga tider att passa alls så får se vad vi ska hitta på :) Vet iallafall att vi ska sova så mycket det går för det behövs nu känns det som :)



Puss och Hej!


Vår dag

DAGEN
Hade ju tänkt ta oss en sväng in till Örebro idag men det blir imorgon istället :) Måste se om jag kan hitta ett par varma skor till mig fast jag tycker det känns dumt att slänga pengar på mig själv när det finns så mycket fint till Nova..fast Nova lider ju igen direkt brist på någonting, hon har ju redan allt och lite till..enda vi så småningom ska köpa till henne är en gåstol och en hoppgunga men känns inte som om det är någon panik ännu direkt :)



Dagen idag har varit lugn, jag, Nova och Emanuel tog oss en promenad och gick bort till Per på jobbet när han var där och fixade med bilen. Var lite småsaker som var tvungna att fixas tills besiktningen men jag tror han är klar med det mesta nu :) Alltid är det något som ska fixas när man har bil, tur att Per är duktig och kan fixa allt själv iallafall för annars hade det blivit ruskigt dyrt :D



Superbra att ha lillebror här på besök, allt går mycket snabbare när han kan hålla ett öga på Nova om jag behöver göra något. Dessutom kommer jag ut varje dag för han vill ut och gå så det kan ju inte bli bättre :) Hoppas han stannar länge för det är så himla roligt att ha honom här :)



Imorgon ska vi till BVC med Buddha :D Får se vad hon väger nu, jag skulle gissa på ca 6100 gr och är ca 62 cm :)

Har förresten lite fler bilder från Blekinge som ska upp på bloggen, Emanuel hade tagit några på bland annat min Pappa och Nova så dom måste ju upp :)

Nu ska jag se klart på Arga snickaren och sen blir det till att laga lite mat :)

Puss och Hej!

Vår helg i Blekinge och lite annat

MOSTER ELIN
I torsdags hämtade vi Elin vid busstationen sen ägnade vi kvällen åt att prata en massa för det var ju ett tag sen vi sågs nu.  Elin passade på att sno Nova så allt jag behövde göra var att ge henne mat då och då :D Nova bara ler när hon sitter hos sin söta Moster så hon verkar inte tycka det är alls jobbigt att vara utan Mamma och Pappa en stund :D Tur att vi bor relativt nära varandra så det inte blir allt för långt mellan gångerna vi ses för jag tycker det är så himla roligt att umgås med Systeryster. Snart får ju Gurra körkort också och då misstänker jag att dom kommer komma hit ta en fika och mysa med lillskruttan :D Synd att inte Gurra kunde följa med hit denna gången men vi får ta det nästa gång tycker jag :)





RESAN NER TILL BLEKINGE
I fredags var vi sega som attan på att komma upp så det var knappt att vi hann bli klara tills Per slutade jobbet vid ett. Varför blir det alltid så när man vet att man måste vara klar? :D Nova somnade precis innan vi skulle sätta henne i bilstolen så kändes inte allt för snällt att klä på henne och stoppa henne i en kall bil.



Eftersom varken jag eller Elin hunnit sminka oss eller äta fick vi göra det i bilen men det gick bra det med :D Lite svårt att få det snyggt bara när det hoppar och skakar bara. Men Per har ju myror i brallorna så bättre med lite halvtaskig sminkning än en rastlös sambo som står och stampar på dörrmattan :D Nova somnade när vi hade kommit en liten bit utanför Degerfors och sen sov hon tills vi kom fram vid sju :) Så henne första långa resa gick hur bra som helst :) Men kan lova att hon var riktigt hungrig när hon vaknade sen.



MOSTER ANNA OCH FAMILJ
Första anhalten på vår lilla resa var Karlskrona och familjen Engdahl :D Min Moster med familj alltså. När vi kom fram var alla samlande och ville se sötnosen, var ju första gången dom träffade henne :)
När alla hade pussat och kramat på skruttan blev vi bjudna på köttfärssås och spagetti, var riktigt gott med mat när vi hade åkt så långt, dessutom är Annas köttförssås supergod :) Efter maten tog jag och Anna ett varsitt glas vin och Per och Micke drack en varsin öl, var skönt att bara sätta sig ner och koppla av lite. Nova fick ligga nakenfis i soffan under tiden vi satt och kollade på tv och lyckades med att både kissa och bajsa ;) Tur att hon låg på en handduk iallafall :)
Tyvärr blev det inte så många bilder denna gången men får ta fler nästa gång vi åker ner :)





I lördags var det meningen att vi skulle åka till Olofström redan vid elva på morgonen men som vanligt blev det inte riktigt som vi hade tänkt :) Vi kom inte iväg fören lite efter ett men då hade vi fått i oss en god frukost och lite kaffe så då kändes det okej att sätta sig i bilen och åka ytterligare 9 mil.



BESÖK HOS MORMOR OCH MORFAR
Första stoppet i Olofström blev hemma hos Mormor och Morfar, även Mamma var där. Per åkte vidare till Elias direkt men jag och Elin stannade och drack lite te och fikade. Ni vi hade fikat klart tog Mamma följe med oss ner till byn för hon skulle handla lite, var jätteskönt att komma ut lite och röra på sig fast det regnade.



BESÖK HOS PAPPA OCH SMÅBRÖDER
När vi hade handlat klart så kom Per och hämtade oss i byn och sen åkte vi hem till Pappa. Hemma hos Pappa var det verkligen fullt hus :) Alla mina bröder var där och sen var Ebbes storebror Emil också där en sväng, honom har jag inte sett sen han var en liten plutt :D Det var roligt att alla 7 syskon var på ett och samma ställe för en gång skull :) Pappa hade lagat mat till oss så det var bara att sätta sig ner och äta när vi kom dit :) När vi hade ätit passade jag på att ta bilder på mina bröder och Nova, blev ingen bild på Nova och Emil tillsammans tyvärr :(











BESÖK HOS NICKA
När vi hade ätit och umgåtts en stund åkte jag, Elin, Elias, Nova och Per hem till Nicka och hennes familj en stund. Va roligt att se hennes fina gravidmage och prata bebis. Svårt att förstå att Elias snart ska bli Pappa :D Kejsarsnittet kommer bli antingen på fredag eller måndag som det ser ut nu :D Så snart kommer det ut en liten Malva Emma Cecilia, roligt att hon kommer ha två av mina namn, Emma är nämligen Nickas familjenamn och Cecilia vårat :) Efternamnet var dom inte riktigt överens om ännu men dom har ju tid att fundera på det :) Nickas mamma berömde Nova hela tiden och satt och pratade med henne jättemycket när vi var där :) Märktes verkligen att hon längtar tills hon blir mormor :)

FÖRSTA UTEKVÄLLEN FÖR MIG
På kvällen var det meningen att vi skulle spelat lite kort hemma hos Pappa men jag och Elias kom istället fram till att det vore kul att gå iväg och kolla på när Ante J spelade och sjöng på "puben". Så det var med en stor klump i magen jag lämnade Nova med Per och Elin, att man kan få en sådan separationsångest från sin lilla skrutt alltså. Jag vet ju att Per är lika bra med henne som jag är och jag litar på honom till 200% men det kändes som jag svek henne på något sätt. Per lovade att ringa mig så fort hon vaknade och ville ha mat, jag var ju bara 5 minuter ifrån dom.
Väl ute så blev det faktiskt väldigt trevligt :) Träffade kompisar jag inte träffat på 12 år :D Helt otroligt att man känner igen varandra efter så lång tid. När det hade gått en timme och Per inte hade ringt blev jag nervös och messade för att höra så allt var bra och det var det ju såklart :) Men jag kunde inte sluta titta på mobilen för det kändes som en evighet men som tur var kom Erik, Emil och Emanuel också dit så satt vi och pratade en stund..första gången jag är ute med alla mina 4 bröder på en och samma gång :) Kändes lite lustigt att sitta ute tillsammans med alla mina småbröder och deras vänner och ha roligt ihop, dom har ju alltid varit så små innan men jag måste nog inse att även dom är vuxna nu :D När klockan var ett ringde äntligen Per och sa att han och Elin var på väg. Så en öl och två timmar senare med väldigt bra sällskap fick jag träffa min söta och hungriga dotter igen :) Tror det var bra för mig att komma iväg ett par timmar men usch va dåligt samvete jag fick samtidigt.

SÖNDAG
I söndags steg vi upp tidigt för att komma iväg så Elin skulle hinna med tåget som gick från Örebro vid tre. Men resan gick inte alls lika smidigt som resan ner. För det första körde Per totalt fel så vi snurrade runt i någon liten hålan en hel evighet så det blev det väldigt tajt om tid. Så för att hinna fick köra som en galning med mig skrikande i baksätet...jag hatar när han kör för snabbt när Nova är med i bilen :( Så jag och Per blev ovänner och stämningen i bilen blev inte direkt superbra men Elin kom iallafall med tåget så hon hann hem och fira Gurras 18 års dag så det var skönt iallafall. Hör ju inte direkt till ovanligheterna att jag och Per blir lite sura på varandra när vi åker bil. Per får verkligen världens sämsta humör när vi ska ut och åka, så han sitter och skriker och håller på för han anser att han är den enda på hela vägen som kan köra och alla andra är idioter ungefär...medans jag sitter och skriker på honom om att han ska sluta bete sig som en idiot och lugna ner sig ;) Låter som en bra kombo va? ;) Men vi brukar sluta sura på varandra en kort stund efter vi kommit fram iallafall som tur är.



HEMMA IGEN
Vid fyra var vi äntligen hemma igen, möttes i dörren av katterna som nog tyckte vi hade varit borta alldeles för länge. Dom hade roat sig med att bryta sig in sovrummet och legat i både vår säng och i Novas så det var bara till att byta alla sängkläder och dammsuga :)
När allt var städat och fint fick Nova ligga på mage i sängen och träna lite, hon tycker det är roligt en stund men sen blir hon arg och vill bara vända på sig så hon hamnar på sidan istället :) Men det dröjer säkert inte länge innan hon tycker det är roligt :) Det bästa hon vet nu är att sitta och stå upp, men efter en stunds hoppande känns armarna som gelé :D Hon blir ju bara tyngre och tyngre :D



KVÄLLEN
Både jag, Per och Emanuel var trötta efter allt bilåkande så vi lyckades bara med att se början av en film innan vi gav upp. Bara Nova som var pigg och vill ligga och prata och skratta så jag fick snällt vänta på att hon också skulle bli tröt och det dröjde ett bra tag vill jag lova :D Hon är så ruskigt envis när det är dax att sova, hon sparkar och slår som en liten tok och sen åker nappen ur hundra gånger innan hon äntligen slappnar av och somnar tätt tätt intill mig..mysflicka :)  



BVC
Igår var det dags för besök på BVC igen, allt gick inte jättesmidigt när vi skulle göra oss klara så vi fick halvspringa för att komma i tid men så är det när man har bebis :) Väl framme kändes det som jag hade sprungit ett maraton men i tid kom vi iallafall. Men när jag hade klätt av Nova ytterkläderna kommer läkaren ut och säger att Lena är hemma för vård av sjukt barn..varför kunde inte ringt och sagt det? Skulle iallafall få en ny tid snart så det blir nog bra ändå :) 
Men det blev bra ändå för eftersom vi redan var på stan så passade jag och lillebror på att shoppa istället :) Är ju massor med rea nu, såhär bra priser borde det vara under mellandagsrean med tycker jag :)







VIKTEN
Jag vägde mig igen igår och vågen på 68.9 kg, då hade jag stövlar och alla kläder på mig så väger nog ca 68 kilo nu. Förra veckan den 21:e vägde jag 70 kg..känns som jag rasar för fort :( Har ju ätit som attan i helgen men det tar väl ett tag innan det vänder antar jag. Får absolut inte gå ner mer än 8 kg till nu, är ju 172 lång så vill inte bli som en speta. Känner mig väldigt stressad över vikten faktiskt, visst att man ska gå ner när man fått barn men jag har gått ner 23 kilo sen jag fick Nova för 10 veckor sedan...känns som att jag vill ha kontroll på vikten och inte bara rasa för kroppen mår ju skit :(

NOVAS HÖRNA
Igår började vi äntligen fixa med Novas lilla hörna :D Men eftersom varken Per eller Emanuel trodde att jag skulle kunna måla rakt och snyggt åkte Emanuel på att göra det själv istället :) Texten blev superbra tycker jag, även trädet blev fint fast det var jag som satte upp det ;) Nog för att det kanske inte riktigt ser ut som ett verkligt träd blev det fint :D Så nu fattas det bara lite småsaker som lampor och någon hylla sen ska jag byta passepartout till tavlorna också :) Får se om vi tar oss en tur in till Örebro imorgon eller någon annan dag denna veckan :) 



DAGEN
Idag har vi inte gjort så väldigt mycket, Emanuel sov till klockan var nästan två så jag och Nova satt i sovrummet och pratade och mös under tiden :) Hon är så himla rolig nu för när man pratar med henne kommer det massor med ljud tillbaka :D Sen ser hon så himla lycklig ut när hon ler med hela ansiktet, vår älskade lilla unge.
När Emanuel hade stigit upp hjälptes vi åt att storstäda så det tog knappt 1 timme innan vi klara med allt :) Så nu är det bara lite tvätt kvar men har ju inte plats att hänga upp ner än två maskiner i taget så får tvätta mer imorgon :)



Annars har vi inte gjort något speciellt alls, ätit lite god mat, kollat lite tv och slappat. Känner mig jättetrött men inte så konstigt med tanke på hur vi har åkt omkring :) Per sover redan och Nova också så jag ska med snart krypa ner och sova tror jag.



Puss och Hej!


Min underbara och söta syster

ELIN
Sitter här och väntar på att Elin ska komma med bussen :D Vi åker nämligen till Blekinge en runda imorgon så då passar hon på att följa med ner :) Gud va jag saknar henne och alla mina andra syskon så det ska bli jätteroligt att träffa alla :D Ska även träffa Moster och familj :D Känns som denna helgen kommer bli megabra. Ska ta massor av bilder nu när vi äntligen ska ses allihopa :D

Nej nu ska vi ner på stan och köpa kläder till Elias lilla flicka och sen ska vi hämta Elin :D

Puss och Hej!


Efterkontrollen

EFTERKONTROLL OCH DAGEN
Efterkontrollen gick bra, vi pratade en del om hur allt fungerar och om hur jag mår nu och sådär. Mitt blodvärde var väl ingen höjdare och sen har jag gått ner 21 kilo sen Nova föddes så nu fick jag order om att iallafall äta lite mer frukt även om jag är stressad och inte känner mig hungrig. Kan inte gå ner mer än 10 kilo till nu för då kommer jag inte se klok ut, vill absolut inte se ut som ett skelett. Fick lova att köpa kalktabletter också eftersom jag inte får i min någon kalk alls, så imorgon måste jag ner på stan och köpa såna. Vi pratade även om att jag känner mig hängig och småsjuk men hon sa att det beror ju säkert på att allt det jag får i mig går till Nova så det finns inte så mycket energi kvar åt mig. Vet ju att jag måste äta mera men är inne i en ond cirkel, ätit så himla lite så länge nu att min kropp är inställd på det lilla jag petar i mig så när jag väl äter mer än det gör det superont i magen :( Sen vet jag inte vad jag ska laga för mat nu heller när jag inte kan äta mejeriprodukter alls. Någon som har några bra recept som är gjorde på tex soyamjölk eller liknade? Tänkte mest på bröd och kanske någon sås för som det är nu kan jag ju inte äta någonting till frukost för hur gott är det med knäckebröd utan smör eller musli utan mjölk :D Sen är kött och potatis utan sås ingen höjdare heller direkt.

När jag ändå var hos BM idag så passade jag på att sätta in en spiral, blev en kopparspiral så hoppas den kommer fungera bra och fylla sitt syfte :) Nog för att vi vill ha syskon men inte riktigt ännu, kan gärna få gå 2-3 år innan det är dags för en lillasyster eller lillebror :)



FIKA OCH SHOPPING
Blev ingen fika med Therese på stan idag utan träffade Emma och Olivia en runda istället :) Dom skulle till BVC samtidigt som jag skulle till BM så då passade det bra att ses en sväng :) Vi tog en shoppingtur och sen blev den en snabbfika på Kafé Kulan också :) Jag hittade massor till Nova som vanligt :) Blev lite smink till mig också, var ju så smidig så jag tappade både mitt puder och mitt rouge i golvet förra veckan så allt gick i tusen bitar och hamnade på badrumsgolvet...så himla typsikt mig att göra sånt. Var riktigt klumpig och snurrig innan jag fick Nova men nu är det värre än värst :D

Det här kom med oss hem idag :)

 
 
 


Efter vi var klara på stan tog jag mig en promenad bort till Pers jobb, tänkte bara säga hej och visa upp skruttan lite för hon växer ju som attan :D Trodde jag skulle tuppa av när jag kom fram, att pulsa fram i snö med barnvagn är inte så skojigt som det låter vill jag lova :D Jäklar va svett jag var när jag kom fram och mina mina kinder var knallröda och varma :D Fast det var ritkigt skönt att vara ute och röra på sig lite, men nästa gång ska jag nog se till att ta ett håll där dom iallafall har plogat på trottoarerna så jag slipper ploga med Novas regskylt :D

Vid femtiden kom Therese hit en sväng så vi satt och pratade och kollade lite tv :) Det var skönt att se att du mår okej gumman, fast jag förstår att det är jobbigt nu men bara så du vet finns jag här om du behöver mig!

Blev en del fotografering av Nova ikväll också ;) Hon är allt en liten fotomodell skruttan, hon verkar tycka det är jätteroligt att få massor av uppmärksamhet :) En riktigt liten linslus har vi :)
Per satt och sjöng och spelade lite gitarr för henne idag igen och hon bara tittar på honom med stora ögon och ser helnöjd ut :) Hoppas hon fortsätter att tycka musik är mysigt och skoj.





KATTER
Katterna blir mer och mer nyfikna på Nova, speciellt Lotus. Han vill väldigt gärna vara nära henne och om hon gråter kommer han som ett skott och ska "hjälpa" till :) Vincent därimot ser livrädd ut och springer iväg så fort han bara kan :D Trollet och Siri bryr sig inte alls men det kommer kanske sen. Ska bli väldigt roligt att se hur dom reagerar sen när hon kan jaga ifatt dom ;)
Jocke och Emmys katter verkar också tycka om henne för så fort vi kommer dit kommer dom fram och ska nosa på henne. Dom är ju fortfarande kattungar så dom vill ju gärna gosa och trampa på henne men Per tycker inte alls är det är någon bra idé så han vaktar på henne som bara den :D





Nej nu ska jag sätta på ett avsnitt av Gossip Girl och sen ska jag se om jag kan sova lite :)

Puss och Hej!

Namnsmycke

NÅGOT FINT
Skulle så hemskt gärna vilja ha ett namnsmycke, tycker det är ett väldigt fint sätt att bära dom viktigaste man har runt halsen eller armen. Själv skulle jag vilja ha ett halsband med två stavar och ett hjärta, på stavarna ska det stå Per och Nova och på hjärtat ska det stå kärlek sen vill jag ha dom på en kulkedja. Så om det är någon som kan rekommendera ett bra ställe där dom gör snygga namnsmycken i silver så tar jag gärna emot tips :)

Idag somnade Nova tätt intill Per. Först var hon ledsen och orolig som hon nästan alltid är när hon ska sova, men när han sjöng lite för henne så blev hon lugn och somnade. Hon tycker om när han sjunger och spelar för henne :) Han är en så himla underbar och fin Pappa verkligen. Dessutom finns det nog inget som gör mig så lycklig som att se dom tillsammans, dom är ju mitt liv och mitt allt. Vad skulle jag göra utom mina älsklingar :) Jag er älskar så otroligt mycket.

Bilden är tagen när vi fortfarande låg på BB, Nova är 1 dag gammal :)



Nu ska jag se ett avsnitt av House och sen ska jag sova så jag orkar upp imorgon :)

Puss och Hej!

Oj va jag är trött och seg

TRÖTT SOM EN LITEN GNU
Har vilat och gosat med Nova hela dagen idag, är så grymt trött fast vi sovit mycket bättre nu än vi gjort innan. Men jag känner mig verkligen inte tipp topp..magen värker och nu börjar det göra mer och mer ont i svanken med :( Bara det inte är en UVI på G igen då blir jag tokig alltså. Får se vad BM säger imorgon när det är dags för efterkontroll, hoppas allt är bra och att min kropp bara jävlas med mig lite.

Ska fika med Therese imorgon också, hon skulle ändå in till Karlskoga och shoppa med sin farmor så då får man passa på att ses lite för det händer ju inte varje dag direkt :) Jag ska shoppa lite till Nova tänkte jag och sen ska jag se om jag hittar några bra skor till mig som jag inte fryser tårna av mig i. Förmodligen kommer jag inte hitta några här i hålan men då får jag kika efter några i Örebro på fredag istället.

Nej nu ska jag byta lite på min söta dotter.

Puss och Hej!

Är hopplöst vrålsugen på detta...







Är det något ni är sådär extra supersugna på? :)
Jag får tyvärr fortsätta vara sugen för får ju inte äta något alls med komjölksprotein för Novas skull så får sitta här och dregla och drömma om allt gott :D

Puss och Hej!

Tror shoppingdjävulen är på besök...

SHOPPA
Just nu känns det som om jag skulle kunna shoppa allt jag kom över i princip, varför får man såhär dumma perioder när det bara är såå himla roligt att handla? Visst jag är väl alltid sugen på att shoppa men ibland är det som om jag har en liten djävul på axeln som viskar handla handla handla... Sen har det ju inte direkt blivit bättre av att man fått en liten minimänniska att köpa saker till för hur mycket gulligt, fint och snyggt finns det inte till små bebisar? Innan var det mest inredning och kläder som kom med mig hem, men sen Nova kom ser jag mest rosa och fina saker till henne överallt. Inatt när vi inte kunde sova låg jag och funderade på hur jag skulle kunna göra om hennes lilla hörna så den blir mysig och fin..letade runt både här och där på nätet för att hitta rätt saker..för tro nu inte att det duger med vad som helst när jag har en bild av hur sakerna ska se ut i min lilla trånga skalle ;) .. jag är HOPPLÖS för när jag väl fått en idé om hur det SKA vara ger jag mig inte fören jag hittat det jag letat efter OM det nu ens finns..för det har hänt mer än en gång att det jag vill ha bara finns i mitt huvud och då kan det bli svårt ;)
Så nu är det operation makeover i Novas lilla hörn som gäller..bilder kommer komma upp när allt är klart men det kan ta ett tag för en del jag hittade fanns inte i lager och vem vet hur lång tid det kan ta innan det kommer in igen..tur att jag har tålamod..

Här är några sötnosar som skulle passa min prinsessa helt perfekt :)





Om jag kanske skulle ta och städa lite nu när min söta dotter sover kanske..eller ska jag med passa på att sova en timme? Det är ju så himla mysigt att ligga nära och bara titta på henne :) Vi har fått väldens finaste och underbaraste dotter, älskade lilla skruttan.

Puss och Hej!

Utmärkelse



Jag har fått 4 utmärkelser för att jag har en underbar mammablogg så jag vill verkligen tacka jättemycket och skicka en stor kram till er som varit så gulliga och gett mig dom! Så stort tack till  Carro, Emelie, Alexandra och Emma :)
Vill verkligen även ge en utmärkelse till er och era fina bloggar :)

Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Dom mammabloggar jag vill ge en utmärkelse till är:

Monica Mamma till Natalie och Natasha
Carrolixeen Mamma till lilla Savannah
Emma Mamma till Nathalii
Nina Mamma till Milo
Bambi Mamma till Zack
Malin Mamma till Sam
Mela Mamma till Ayla
Alexandra Mamma till Tyra
Kristina Mamma till Milton och bebis i magen
Madelaine Mamma till Wincent
Therese Mamma till Anton och Amelia
Agnieszka Mamma till Nova och Elton

Dom senaste dagarna

VÅR HELG OCH LITE SÅNT
Har knappt hunnit sitta vid datorn för vi har varit iväg mest hela tiden :) Inte alls känt för att vara hemma nu när Nova är på så himla bra humör och inte gråter hela tiden :) En enda natt har hon varit som hon var innan och det var natten mellan torsdag och fredag annars har hon sovit jättebra :D Hon vaknar ju fortfarande ett par gånger varje natt men då vill hon bara ha mat och ny blöja sen somnar hon om igen. Jag känner mig som en ny människa nu när jag faktiskt får sova lite och sen är det helt underbart att kunna ligga och mysa och prata med Nova utan att hon gråter hela tiden. Nu ska jag bara ta mig i kragen och börja äta också, som det är nu äter jag ungefär en gång om dagen och det är alldeles för lite med tanke på att ammar en massa, Nova får ju i sig det hon behöver men vore nog bra om även jag fick i mig en del.

I torsdags vaknade jag av det sötaste jag sett på länge :) Hörde att Nova började gnälla och vrida på sig så jag tänkte bara vakna till lite innan jag tog henne men då slutade hon gnälla helt plötsligt..det händer ALDRIG annars för när hon väl börjat gnälla efter mat så slutar hon inte fören hon får ligga vid bröstet. Lite smått rädd tände jag lampan och då ligger hon med tummen i munnen och har somnat om :D Första gången hon tagit tummen, hon brukar ju ligga och snutta på händerna när hon är vaken men inte när hon ska sova då brukar hon antingen ha nappen en liten stund eller så har hon ingenting alls.  Är ju toppen om hon kan ta tummen en stund om hon vaknar till för det är ju inte varje gång hon är hungrig utan ibland ska hon ju bara snutta...som det är nu vill hon ju ligga och "äta" varannan timme och det vore skönt om hon kanske slutade med det.



Eftermiddagen spenderade jag och Nova på Kafé Kulan tillsammans med Emma och Olivia, roligt att ses nu när vi inte har stora magar längre :D Olivia är sååå himla liten jämnfört med min lilla skrutta, såg ut som hon var alldeles nyfödd och att Nova var mycket äldre än vad hon är :D Misstänker att Nova är störst av alla i gruppen faktiskt. Fast hon föddes ju först också om man bortser från dom som fick 5 veckor för tidigt.  Det var roligt att träffas iallafall och prata om våra små gryn :) 



Kvällen avslutades hemma hos Sofia, Anders och Nicodemus :) Dom bjöd på supermumsig mat och trevligt sällskap som vanligt :D Jag och Anders spelade lite PS3, jag vill också ha ett sånt!! Fast det är som Per säger skulle jag skaffa ett tv-spel nu hade jag inte hunnit med något annat för jag blir verkligen beroende. Får nöja mig med att spela lite hos andra istället :D

 

I fredags var Carola i stan så vi var nere på stan en runda och kollade lite i affärer. Som vanligt kom jag inte hem helt tomhänt..fast blev bara en body och en mössa denna gången ;) Lindex vårkollektion är ju såååå himla fin och mysig. Här är några sötnosar som med största sannolikhet kommer flytta hem till oss när nästa löning kommer...



Måste även ge mig ut på jakt efter små små kläder till min brors lilla dotter :D Hon är ju inte född ännu men dom har gjort extra kontroller och uppskattat hennes vikt till ynka 2400 gram så blir ingen knubbis där inte :) Ska bli jättemysigt att bli faster tycker jag :) Sen är det ju extra roligt att det bara skiljer så lite i ålder på henne och Nova med :) Är redan bjuden på dop också ;) Min kära bror är ute i god tid..inte ens vi har kommit fram till när var och hur vi ska göra med Novas dop ännu :D

Va verkligen skumt att inte köra vagnen själv när vi var på stan, är ju bara jag och Per som varit ute och gått med den innan. Känns konstigt att inte gå och putta på den, känns som något saknas haha :D Fast förstår ju om Carola också vill köra lite :)

Detta kom med oss hem





När vi var klara på stan åkte jag och min fina dotter upp till Sofia för hon ville ha lite hjälp med hemmet, hon har ju bara en arm nu och då kan det vara lite svårt att göra en del saker :) Var roligt att kunna hjälpa till tycker jag, dessutom fick jag en liten minisemester för Åsa var så söt så hon tog hand om Nova :) Nova var hur nöjd som helst när hon fick massa uppmärksamhet och närhet :) Så efter lite lek och prat somnade hon sött i i Åsas famn. Att kjolen satt under hakan verkade inte störa henne ett dugg..kjolen är bra söt men oj va den är opraktisk alltså. Tack Åsa för hjälpen!



Senare på kvällen kom även Per förbi och sen åkte vi inte hem fören klockan var nästan två på natten :) Men då var Nova redan helt utslagen och sov sött :)



Igår spenderade vi först dagen hemma med att städa och dona sen bar det av till Sofia och där var vi kvar till två inatt :) Satt och kollade tv, spelade lite tv-spel och pratade skit :) Så himla skönt att bara kunna sitta hemma hos någon annan och slappa och må bra. Dessutom tycker Nova jättemycket om Sofia så dom två brukar sitta och prata och mysa så jag kan sitta själv en stund :) Är väldigt få jag litar på när det gäller Nova och kan slappna av med, men Sofia är verkligen en av dom. Hon är nog den enda jag skulle kunna lämna Nova till ensam i ett par timmar utan att bli orolig och stressad under tiden.

Idag ha vi en mysdag här hemma, har inte ens gjort oss iordning och kommer nog inte göra det heller. Nova ligger och pratar, skrattar och sprakar på mig och vill nog att jag ska underhålla henne istället för att sitta här :) Hon har en stark vilja den lilla skruttan vill jag lova ;) Är nog bäst för mig om jag gör som min söta dotter vill innan jag får blåmärken i sidan av alla hennes sparkar :D



Puss och Hej!

Hes som bara den

DAGEN
Blev ingen fika med Emma och Oliva idag för Nova sov uruselt hela natten, dels pga av magen och dels pga av att Per hostade så mycket så han väckte henne flera gånger. Så var tvungen att smsa Emma i morse och ställa in för jag var så himla trött så jag hade inte varit något roligt sällskap idag. Lyckades få Nova att somna vid halv åtta i morse och sen sov vi till klockan var nästan tolv, det var jätteskönt kan jag lova :D 
Annars har vi ägnat dagen åt städning, Nova har haft en sån där dag då bara har velat vara nära så henne har jag haft i bärselen under tiden jag fixat och donat. Hon gillar selen mycket bättre nu och det är skönt även om det blir tungt efter ett par timmar :) Allt som allt tog städningen nästan fem timmar idag...den brukar ta max en timme annars...men nu har man en liten skrutt som väldigt gärna äter varannan timme och sen ska det pratas och bytas blöja också så det tar sin lilla tid :) Men rent och fint blev det iallafall :D



När Per kom hem bestämde vi oss för att ta en sväng in till Örebro och IKEA, skönt att komma hemifrån även om det bara är för en stund :) Blev inte så mycket shopping utan bara lite doftljus, värmeljus och ett par ramar :)

HES
Nova är så fruktansvärt hes, det började igår på kvällen och har bara blivit värre och värre, nu vet jag inte hur hon låter när hon gråter men inte som vanligt iallafall...mer som en kraxande kråka :( Undra om hon är på väg att bli sjuk igen?? Hon hade 37.7 i temp men det är väl ingen direkt feber? Hon är ju lite smågnällig och vill ha oss nära hela tiden och har väldigt svårt att komma till ro så känns som något är lite tokigt men jag vet inte vad bara. Usch va det är jobbigt när man inte kan fråga henne vad som är tokigt.
I övrigt har hon varit relativt bra idag, hon har haft två omgångar då hon skrikit som bara den och varit otröstlig men dom har iallafall gått över rätt snabbt som tur är. Hade laktosfri créme fraiche i maten igår så är säkert det som är felet :( Inte mycket jag kan stoppa i mig nu men det får gå.



Nu blir det natten för mig, Nova somnade här i min famn så ska lägga ner henne brevid mig och se om jag med kan sova :)

Puss och Hej!


Vilken toppendag! :D

HAFT EN JÄTTEBRA DAG IDAG
Dagen började med att Nova vaknade och var som en liten solstråle så det gick hur smidigt som helst att hinna amma, byta blöja och klä på henne idag :) Jag hann till och med både duscha och sminka mig utan att stressa sönder mig för att kunna ta henne :)
Så när det var dags att gå vid kvart i tio var både jag och Nova redo, kändes såå himla bra att kunna lägga ner henne i vagnen utan att hon gallskrek för en gångs skull. Hela vägen ner till vårdcentralen låg hon och pratade med tummenleksaken som hänger i vagnen, inte ens ett litet pip kom det ifrån henne...alltså det är verkligen som något bytt bort den ledsna Nova nu. Inte nog med det för när vi kom in till läkaren sken hon upp som en liten sol och slog på storcharmen :D BVC sköterskan sa att det var väldigt roligt att äntligen få se henne glad och inte ledsen, hon har ju alltid gråtit som bara den när vi varit där innan. Men inte ens när vi skulle väga och mäta henne blev hon ledsen utan hon låg bara och log och tittade på mobilen som hängde ovanför skötbordet :D Hon klarade att ligga på mage och lyfta huvudet hur bra som helst, dessutom smilade hon upp sig som bara den när alla stod och tittade på henne..gillar att få uppmärksamhet vår lilla stjärna ;)
Vi pratade en del om min kost och läkaren sa att jag ska fortsätta med den tills jag slutar amma helt för med största sannolikhet är skruttan intolerant mot komjölksprotein (Heter det verkligen så?) Så jag ska undvika massor med grejer, kommer bli lite knepigt men känns som jag gör vad som helst för att Nova ska slippa ha sådär ont. Smakpotioner osv kommer förmodligen skjutas upp ett tag också men så länge hon får i sig det hon behöver via bröstmjölken kommer det ju gå galant ändå :)
Annars var jättebra med henne och hon följer sina kurvor perfekt, nu väger hon 5730 gram och är 59 cm lång så det är ingen liten tjej vi har minsann :)

Vägde mig idag och är nu nere på -20 kilo...

Träffade ett av paren från föräldragruppen uppe på BVC idag, oj va liten deras pojk var :D Han vägde inte mer än 2700 gram när han föddes och nu en månad senare vägde han ca 4000 gram...så jag kan lova att Nova såg ut som en björn jämnfört med honom :D
Fortsättningen på föräldragruppen börjar den 5 februari :D Ska bli superkul att träffa alla andra också tycker jag :) Emma och Olivia ska vi ju träffa redan imorgon visserligen men det är ju 4 par till som fått smått :)

FIKA MED THERESE
Blev fika och prat med Therese på Kafé Kulan idag :) Satt en lång stund och pratade om allt möjligt, sen blev det en snabbgenomgång av stan och lite shopping..jag skulle ju verkligen inte köpa något idag hade jag bestämt men men så blev det ändå...jag är rätt hopplös ibland.



Såhär glad blir man av att vara på stan med mamma minsann ;)



Och det här kom med oss hem idag...

  
 

ANITA OCH UNO
Efter fikat och shoppingen hoppade jag och Nova på bussen upp till Anita och Uno, Nova somnade på bussen men sov bara den korta biten vi var tvungna att gå för sen slog hon upp sina blå och var hur pigg och glad som helst :)





SOFIA OCH NICODEMUS
Vi har även hunnit med ett besök hemma hos Sofia och Nicodemus idag :) Nico är såå go med Nova, han ska ge henne saker, pussa på henne och hjälpa till hela tiden :D Ska bli roligt sen när dom kan leka lite tillsammans tycker jag :) 



KVÄLLEN
När vi kom hem la jag skruttan i sängen för jag tänkte att jag skulle plocka lite här hemma men hon ville minsann inte vara ensam utan jag fick snällt hålla henne sällskap när hon sparkade, slogs och skrattade om vartannat. Ser verkligen ut som hon har lust att säga något när hon tittar med stoora ögon och viftar med armar och ben som en tok :D Vilka grimaser hon får till alltså, man kan ju inte låta bli att skratta åt henne ibland :)

Dagen har verkligen varit bra på alla sätt och vis, tror Nova skrikit sådär jättehemskt max en timme på hela dagen och det är INGENTING mot hur hon brukar ha det ju :) Hon har ju smågnällt efter mat och sådär men det är ju fixat på 5 minuter så det räknar jag inte ens. Hoppas verkligen detta håller i sig nu och att vi kan få ha en sån här liten solstråle till dotter alltid.

Hon är sååå mysig och underbar dessutom har hon dom finaste blå ögonen som finns. Vår skatt och vårt lilla hjärta! Går nog inte att älska någon mer än vad man älskar sitt barn :)



Nej nu måste jag se om jag kan sova för klockan ringer halv åtta imorgon...

Puss och Hej!


Bara för att jag sa så...

VÅR DUKTIGA TJEJ
Bara för att jag skrev innan att Nova inte tycker om att ligga på magen så var hon hur nöjd som helst när vi provade det idag :D Dumma jag passade ju inte på att ta bilder på henne men får göra det imorgon istället :) Just nu ligger hon i sitt tummengym och pratar med sina figurer som hänger där :D Hon är såå söt vår goa unge.



Imorgon vid kvart över tio ska vi till BVC och träffa läkaren, är en vanlig kontroll så det går säkert snabbt :) Får se om dom väger och mäter henne då också :D Misstänker starkt att vår lilla Buddha har lagt på sig en del sen sist.

Nu ska jag återgå till att hålla Nova sällskap :)

Puss och Hej!

Då var det måndag igen då

UPP OCH NER
Nova hade ju två nätter när hon sov 5 timmar i sträck men sen vet jag inte alls vad som hände för nu är vi inne i samma som innan. Enda jag kan tänka mig som jag gjort fel är att jag åt köttfärssås som vi hade i frysen, alltså den var gjord på vanliga mejeriprodukter...men kan det sitta i så himla länge? Åt det i fredags och i lördags till lunch..jag hade inte en tanke på att jag inte kunde äta det och hade inte Per sagt något hade jag inte ens tänkt på det. Får väl vara superpetig nu och verkligen hålla stenkoll på allt jag stoppar i mig och se om hon blir bättre igen.

Igår var jag och Nova hemma hos Sofia, var bara hon och Nicodemus hemma för Anders höll på att tömma sin lägenhet :) Nova var på bra humör den stunden vi var där så hon och Sofia satt och snackade som bara den i soffan :D Skruttan log med hela ansiktet när hon fick uppmärksamhet, hon är så himla go :) va roligt att träffa Sofia och Nico igen för det var ett tag sen nu.

Såhär fin var Nova igår :) Kläderna shoppade Per till henne när hon fortfarande låg i magen :)



Lägger in lite bilder på sötnosarna också och hoppas på att Sofia inte blir tokig på mig ;) Bilderna är tagna i februari förra året..är ju så kass på att ta bilder på andra..får bli bättre på det :D



Märks mer och mer nu att Nova inte riktigt nöjer sig med att ligga på rygg någon längre stund för hon försöker hela tiden lyfta på huvudet och komma upp :) Men att ligga på magen är inte alls roligt, hon skriker som en liten tok och blir helt illröd så vet inte alls hur man ska få henne till att tycka det är roligt. Hon ligger ju mer än gärna på min eller Pers mage och då lyfter hon ju hela överkroppen utan några som helst problem :)

Kvällen igår ägnade jag åt tvätt, disk och matlagning, hann inte dammsuga så det måste hinnas med idag men får bli när Per kommer hem för skruttan är på sånt humör att jag inte kan gå ifrån henne. Hon ligger och sover just nu men ligger och vänder och vrider som en liten mask så hon sover nog inte sådär superbra verkar det som.

BLOGGDESIGNEN
Har fått några frågor om hur jag gjort mina bilder och sådär men jag kommer tyvärr inte skriva ut det här på bloggen, men om ni vill ha bilder fixade så gör jag det gärna :) Bara att lämna mailadressen antingen här eller på familjeliv :) Anledningen till att jag inte lägger ut det här är att saker och ting jag gör eller skriver har en lustig förmåga att hamna hos andra och se exakt likadant ut...
Hoppas ingen tar illa upp eller tycker jag är taskig men jag är lite trött på att en del inte har någon egen fantasi utan måste apa efter hela tiden :)

Avslutar detta inlägget med den här goa bilden på vårt lilla hjärta :)

Per som bäddat ner Nova på sin sida av sängen :) Nova verkade tycka det var jätteroligt att både få sitta upp och kolla på tv samtidigt :D



Puss och Hej!

Svårt att bestämma mig :)

DESIGN
Som ni ser så ändrar jag något på bloggen nästan varje dag men det är bara för att jag inte kan bestämma mig hur jag vill ha den :) Headern är väl största problemet, har ju så många fina bilder på skruttan så att välja ut bara fyra är inte det lättaste :) Vad tycker ni som läser? ser det okej ut nu eller är det något jag behöver ändra på? Jag vet att typsnittet förmodligen inte syns hos alla och att min header kan sticka ut hos en del men jag vet inte alls hur man löser dom problemen..men om någon vet tar jag gärna emot tips :) Har suttit och donat och grejat med det en massa men blir ändå inte rätt. Jag kör själv med explorer och hos mig ser det ut såhär :)



Nu ska jag ta Nova för hon vaknade men återkommer senare med ett vanligt inlägg :)

Puss och Hej!

Bakslag?

VAD HÄNDER?
Igår natt sov Nova först 5 timmar sen var hon vaken 1 timme men var på väldigt bra humör så vi låg och pratade och mös tills hon somnade om igen. Sen sov hon ytterligare 5 timmar så klockan var nästan tio när vi vaknade i morse :) Kändes helt snurrigt att få sova sådär mycket på en gång. Vår lilla tjej vaknade dessutom med ett strålande humör och låg och pratade och skrattade en lång stund :) 

Vår lilla tjej i morse när hon vaknade :)



Vid tolv gav jag skruttan lite mat och sen vilade vi en stund. Men när hon vaknade igen var det som om någon bytt bort vår glada bebis, hon var bara nöjd en liten kort stund när jag stoppade henne i badet men sen blev hon superledsen och gick knappt att trösta :( Provade med allt men ingenting fungerade mer än max 5 minuter. Dessutom kräktes hon som bara den, känns som om hon kräks upp nästan allt hon får i sig vissa dagar.
Trodde verkligen hon skulle få en bra dag idag eftersom hon sov så mycket under natten men nu är det ju som innan ungefär :(  Jag blir så himla ledsen för hennes skull när det är såhär, finns ju ingenting vi kan göra för att hjälpa henne heller mer än att ha henne nära och försöka trösta henne så gott det går. Fy va maktlös man blir alltså :(

Några bilder från idag när skruttungen var på lite bättre humör



Vid sjutiden bestämde vi oss för att ta en sväng med bilen för Nova brukar alltid somna och sova ett tag om hon får åka lite bil. Men idag var inte ens det särskilt bra så vi åkte hem till Stellan och Fia och hälsade på lite istället. Så ikväll har vi umgåtts med Stellan, Fia, Roxanne och Johan :) Killarna spelade Wii och Fia och Roxanne drack lite vin :) Jag gjorde mitt bästa för att hålla Nova på gott humör men hon har varit väldigt orolig och ledsen mest hela kvällen :( Hon hade en liten kort stund när hon var på bra humör och då låg hon och pratade med Roxanne i soffan :) Känns lite dumt att hälsa på hos folk när hon blir sådär ledsen men vi kan ju inte stänga in oss heller ju. Men förutom att Nova varit ledsen och sådär ikväll har vi haft det jättetrevligt tycker jag :)

MAGEN
Eftersom jag fått frågan om hur jag ser ut nu så tog jag några bilder idag, har gått ner 19 kilo sen vårt lilla hjärta kom men har fortfarande en liten kula kvar. Men magen är ju alltid det som försvinner sist, iallafall på mig :D Gick upp 17 kilo under min graviditet så jag får nog vara rätt nöjd nu ändå :) Har ju inte gjort ett dugg för att skynda på min viktnedgång om man inte räknar med all amning visserligen Ska försöka ta tag i att börja röra på mig mera men behöver få lite mer sömn osv innan jag orkar.
Slängde ihop dom sista bilderna jag har på min tjockmage också så kan man se skillnaden :D Kan nu såhär i efterhand tycka jag var riktigt fin i min tjocka mage :)





Usch nu är klockan snart fem och Nova är fortfarande orolig och vill inte somna ordentligt så de blir väl till att ligga och kika på lite tv tills hon somnat så jag kan lägga ner henne brevid mig. Hoppas innerligt att hon vill sova ett par timmar på dagen imorgon så jag med kan få sova för jag kommer ju vara som en zombie annars.

Tänk om hon kunde sova såhär gott jämt...



Nej nu blir det inget mer skrivande för inatt..

Puss och Hej!

Vår dag

DAGEN
Idag blev det storstädning här hemma :) Nova har varit på riktigt bra humör hela dagen och hållit mig sällskap i sin babysitter :) Perfekt att kunna plocka med sig den överallt så man slipper lämna henne ensam i något annat rum. Hon sov en liten stund i sin säng men upptäckte rätt snabbt att hon var själv och vaknade så då fick hon hålla mig sällskap när jag kastade halva min garderob istället...jisses va kläder jag kastade :D Blev en hel sopsäck, men lika bra att kasta det för jag kommer ändå aldrig ta på mig det igen.  Passade på att rensa ut lite i Novas byrå också, usch det skär ju i hjärtat att packa ner hennes saker för alla kläderna har ju minnen...har ni andra också svårt att skiljas från era barns kläder och saker? Jag kommer spara alla hennes kläder, funderade ju på att sälja sakerna på Tradera men det var innan hon kom och innan hon haft dom på sig..nu går det bara inte..får spara dom till framtida syskon eller något istället :)
Som vanligt har det blivit en del bilder under dagen :D

  

Så himla roligt att se hur hon utvecklas för varje dag som går :) Nu skrattar hon ju högt när man pratar med henne och det värmer hela mitt hjärta :) Hon är helt underbar min älskade lilla unge :D



Kvällen tillbringade vi tillsammans i soffan alla tre, åt lite god mat och kollade på premiären av Let´s Dance. Riktigt många bra personer med i år tycker jag, så det ska bli spännande att se hur det går för dom :)

LEDSEN
Idag började inte Nova gråta fören klockan var närmre åtta men då såg man verkligen på henne att det var riktigt jobbigt med magen igen :( Stackars vår lilla skatt att ha sådär ont :( Var väldigt svårt att få henne lugn idag, men efter ett par timmar med vaggande och tröstande somnade hon till slut i min famn. Hoppas verkligen på att vi får sova inatt också så det bara inte var en engångsföreteelse igår.

Nu blir det lite tv och mys innan det är dax att sova :)



Puss och Hej!

Vågar knappt tro det är sant

SÅ HIMLA STOLT
Från att ha gråtit nästan dygnet runt i några veckor nu har Nova äntligen börjat bli mer lugn och glad. Är enorm skillnad sen jag slutade helt och hållet med allt som innehöll laktos och allt annat jag skulle undvika äta. Sen har vi ju ökat dropparna och gett henne massage tre gånger om dagen och det verkar hjälpa det också, dessutom verkar hon tycka att det är roligt med massage för hon bara skrattar hela tiden när jag håller på :) Nu gråter hon mer korta stunder och då ser man att det kniper i magen, men det går över mycket fortare än innan och det är så fruktansvärt skönt att se. Enda negativa som tillkommit är att hon spyr som attan men det tar jag mycket hellre än att hon ska ha ont och bara gråta.
Igår var hon glad nästan hela dagen så vi gympade, pratade, mös och kollade tv, enda hon inte ville göra på dagen var att sova så jag ställde in mig på en lång natt som vanligt. MEN när Per frågade mig i morse om hur natten varit så var jag verkligen tvungen att tänka efter både en och två gånger för jag har verkligen inget minne av att vi ens varit uppe inatt...så det betyder alltså att hon sov 5 timmar inatt!!! Det är 2 timmar längre än hon någonsin sovit på en natt så inte konstigt att jag blev förvirrad :D När hon vaknade vid kvart över sex i morse var hon dessutom ingen ledsen bebis utan hela hon sken som en sol :D Kan inte ens beskriva hur glad jag kände mig och stolt ska vi bara inte tala om :D Älskade lilla unge. Och inte nog med det för sen efter lite mys, mat och blöjbyte sov vi nästan 2 timmar till så nu känner jag mig som en ny människa :D Hoppas detta håller i sig nu för både Novas och min skull :) Det är underbart att få känna sig utvilad för en gång skull det har jag verkligen längtat efter :)



Just nu ligger Nova och sprattlar och pratar här i sängen utan blöjan och verkar nöjd :D Skönt att hon börjat tycka mer och mer om att vara nakenfis.



Lite bilder från gårdagens gymping :D



DAGEN
Idag ska jag först och främst ta hand om lägenheten, Per har varit snäll och gjort det denna veckan för jag har varit halvdöd men idag känner jag till och med att det ska bli kul :)
Sen senare ska jag se om jag kanske kan ta mig ut en sväng och gå, solen skiner ute så vore ju inte fel att få lite frisk luft.

Avslutar inlägget med ett stort smile från Nova :D Hon är så himla go och underbar och vi älskar henne över allt annat.



Puss och Hej!

Dom finaste i mitt liv


Mår inte så vidare bra idag

USCH OCH FY
Jag mår illa och har jätteont i magen :( Tog nyss en varm dusch men blev inte alls bättre av det tyvärr. Får prova att lägga mig och kolla en film och hålla mig varm och se om kanske det kan hjälpa. Känns som grym hemsk mensvärk eller början till en magsjuka..tror jag föredrar det första om jag måste välja...usch och fy :( Jag som skulle till stan idag hade jag tänkt..aja stan finns väl kvar imorgon också...

Nu ska jag krypa ner brevid min fina dotter och se om jag kan slappna av lite.



Puss och Hej!

Veckorna i bilder














Lite nytt

UPPFRÄSCHNING
Äntligen lärt mig lite om hur man gör med bilder :D Så passade på att fixa till bloggen samtidigt men vet inte om jag är nöjd eller inte..får känna efter ett par timmar tror jag :)

Puss och Hej!

Bad och bak :)

BADA MED PAPPA
Lilltjejen badade med Per idag :) Såå himla söt är hon när hon ligger och ler och tittar med sin stora blå ögon :) Älskade unge!



Novas mage gjorde riktigt ont innan och hon bara grät och grät, det spelade ingen roll vad vi gjorde men sen kom Per på att vi hade vetekudden. Så han värmde den lite sen la vi den mellan mig och Nova när hon låg på min mage, då blev hon tyst nästan direkt och somnade. Så den ska vi minsann använda mera. Skönt när man kommer på så enkla saker som hjälper :)

VÄRLDENS BÄSTA SAMBO
Idag har jag fått ligga och lata mig i sängen hela dagen :) Per har städat, fixat mat och bakat bröd :) Han är helt underbar min sambo! Älskar dig snygging :) Tack för att du finns för utan dig vore ingenting roligt eller meningsfullt. Dessutom är du världens bästa Pappa till Nova. Pussar och Kramar i massor!



Puss och Hej!

Lite bättre sömn

NATTEN
Blev ingen film igår för när Per skulle natta Nova somnade båda två och verkade sova riktigt gott :) Var ju bara tvungen att ta lite bilder på mina sötnosar :) Visst är dom fina :D



Jag somnade vid ettiden och var bombsäker på att vakna senast två igen eftersom Nova åt vid tolv men vaknade när klockan var lite över tre istället :D Så jag fick minsann sova i nästan 2 timmar utan att hon grät och det var hur skönt som helst :) Resten av natten var rätt lugn hon sov ungefär 2½  mellan målen och det är mycket bättre än hon sovit på flera veckor nu så det tackar jag för :)
Vid tiotiden bajjade hon hela blöjan full, Per är ledig idag så han  fick den stora äran ta hand om den idag så jag kunde mysa en liten stund till. Hoppas hon kan fortsätta bajja varje dag nu, hon gjorde ju det innan sen blev det helt plötsligt var femte dag istället.
Efter lite mer mat, gråt och massor med mys med Per somnade skruttan igen, men så fort jag lämnade sängen så blev hon ledsen så det var bara att lägga sig brevid henne igen så hon kunde somna om. Hur ska vi få henne att sova mer än 10 minuter utan att någon av oss ligger supernära? Hon sover ju jätteoroligt om dagarna, vänder och vrider och sen bara vaknar hon och gallskriker stackaren :(
Nu är hon superledsen igen och man ser på henne att hon har jätteont i magen :( Hoppas detta går över snart.

Tack Berit för alla dina bra förslag när det gäller koliken!!

Bild på hjärtat när hon sov på förmiddagen idag, hon börjar bli så himla knubbig och go :)



FAVORITER
Min absoluta favoritsak jag köpt till Nova är hennes Diinglislejon som även är en speldosa. Hon har den med sig överallt och den får henne oftast att slappna av lite när hon ska sova, melodin är rätt tyst och inte alls irriterade som en del melodier kan vara. Sen gör det ju inget att den är så mjuk och söt heller :) Finns många söta Diinglisar men mina 3 favoriter är Katten, Kaninen och Lejonet. Med största sannolikhet kommer nog Nova få några fler sötisar i sin samling.
Kanske blir det någon av dom här...



Bilderna är lånade från Teddykompaniets hemsida

STATISK ELEKTRISITET
Är det bara jag som får extremt statiskt hår nu på vintern? Spelar ingen roll om jag använder alla hårprodukter jag äger för efter ett par timmar sprakar det om det iallafall :) Om det är någon som har bra tips på hur man blir av med detta blir jag väldigt glad.
Siri verkar ha råkat ut för samma sak för när man klappar henne slickar sig pälsen om hennes lilla kropp, stackaren ser ut som en rugguggla ;)



Puss och Hej!

Pigg tjej

NOVA
Det längsta Nova sovit idag är 30 minuter ungefär och det var efter min dusch sen har hon varit vaken och antingen skrattat som bara den eller gråtit.
Per slutade lite tidigare idag så när han kom hem la vi oss och kollade en film och mös :) Så himla skönt att bara kunna ligga nära och mysa alla tre. Älskar min lilla familj som bara den!!
Resten av kvällen har vi turats om att underhålla Nova, hon har för det mesta varit som en liten sol men vill ändå ha ständig uppmärksamhet annars blir hon gnällig den lilla damen.
Nova äter ju väldigt tätt och har gjort i några veckor nu, så varannan timme vill hon ha mat oavsett tid på dygnet. Men idag har hon velat snutta ännu tätare, fast märks ju att hon inte är hungrig varje gång för hon snuttar lite sen somnar hon till men så fort jag flyttar på henne blir hon tokig och letar efter brösten igen. Har provat med nappen men den åker ut lika snabbt igen. När hon är på det här humören duger bara bröstet och inget annat..men känns inte alltid lika roligt att vara en mänsklig napp..hoppas hon snart upptäcker att nappen fungerar lika bra om man bara vill gosa.

Dom finaste som finns! Är så lycklig att jag har mina älsklingar :) Bilden är tagen när Nova var 4 dagar :)



Nu ska vi se om vi får skruttungen att somna sen ska vi lägga oss och kolla lite mer film och mysa :)

Puss och Hej!

Har min dotter en radar??

RADAR??
Självklart hann jag inte mer än klä av mig och hoppa in i duschen fören Nova vaknade och började gallskrika..så snabbt i med shampoo och snabbt tvåla in sig för att snabbt bli klar och kunna ta henne. Tror hon har en radar inbyggd som sätter igång ett alarm så fort jag kommer ett visst antal meter ifrån henne eller ska äta, duscha, sova eller något annat nödvändigt ;) Men tro nu inte hon ligger här och gallskriker fortfarande bara för det räckte  tydligen med att jag tog upp henne för att det skulle bli bättre. Just nu sover hon gott här i min famn och det är lika bra att hon får ligga kvar för jag hinner ändå inte göra något på 5 minuter, då är det bättre hon får sova någon timme. Maten jag hade tänkt äta får jag ta när Per kommer hem men det hör ju inte till ovanligheterna att mitt första mål för dagen blir vid femtiden på eftermiddagen.

Slänger på en film i väntan på Per tror jag.



Puss och Hej!

Bättre natt med mindre skrik

NATTEN
Inatt har vi som vanligt varit vakna varannan timme för mat, men skruttan har varit mindre ledsen iallafall så det känns skönt. Hon får gärna vara vaken bara hon slipper ha sådär superont. Kanske kanske är det min nya kost, ökningen av minifomdropparna och massagen som börjat hjälpa lite...får hoppas på det.
Igår bakade Per bröd som jag också kan äta, så himla gulligt av honom :) Vi provsmakade igår och det var jättegott, receptet är från Leila...ni vet hon som bakar på TV :) Han var iväg och handlade en massa laktosfria produkter till mig också så vi kan laga lite mat som jag med kan äta för när vi började kolla på det vi hade hemma och vad det innehöll var det typ ingenting jag fick äta ju. Egentligen så borde man sluta äta allt som är halvfabrikat för gott för jäklar va massa konstigt det innehåller, har aldrig tänkt på det innan..

Idag började Nova dagen med att bajja som bara den, var 4 dagar sen hon bajsade sist så förstår att det blev massor nu. Kan lova att jag fick en liten solstråle till dotter efter det där :D Hon skrattade till och med så det lät så det var nog riktigt skönt :D Efter blöjbytet och lite prat så badade vi en lång stund, hon älskar att bada den lilla skrutten :) Självklart fick vi sällskap i badrummet av både Vincent och Lotus, dom ska helst vara med överallt.

Idag är det superfint väder ute men iskallt, så kallt så inte ens katterna har lust att gå ut så jag tror vi stannar inne vi också. Jag borde verkligen börja röra på mig mera så jag kanske kunde bli lite piggare och fick lite bättre flås men orken finns inte riktigt där nu när jag knappt sover. Är ett projekt att bara kunna ta sig en dusch och sådär vissa dagar utan att somna stående.

Nej nu ska jag snabbt hoppa in i duschen för Nova somnade precis och man vet aldrig hur länge hon sover.



Puss och Hej!


Ännu en utmärkelse :D


Fick ännu en utmärkelse och denna gång av Carro :D Tack så jättemycket!

Så nu får jag komma på 7 bloggar till :D

Lite nytt i Novas garderob

KLÄDER
Finns såå himla mycket fint till små flickor så det går ju inte att låta bli att handla åt skruttan :D Lite av dom senaste inköpen är det här...jo jag vet det är massor med rosa men jag tycker det är såå himla fint :)



DAGEN
Dåligt med sömn men mindre med gråt :) Nova har varit go och glad hela morgonen :) Så vi har legat och pratat och skrattat tillsammans här i sängen. Bara nu precis innan hon somnade på min mage som hon var jätteledsen men det är såå mycket bättre än igår iallafall :)
Nu ser man knappt hennes prickar längre heller :D

Idag ska vi ha en slappdag, det är vi värda tycker jag :) Per håller på att städa lite just nu men när han är klar blir det mys tillsammans :)

Puss och Hej!

Utmärkelse :D



Har man mottagit en utmärkelse ska man:

- Kopiera bilden och lägga ut den på sin blogg
- Länka till den du fått den av
- Ge vidare till 7 andra
- Lämna en kommentar i deras bloggar så det vet om att de fått en utmärkelse

Fick min fina utmärkelse av Erika :) Stort tack och roligt att du gillar min blogg!

Dom 7 jag väljer är

Madelaine En trevlig tjej som skriver bra och uppdaterar ofta, nybliven mamma till Wincent dessutom :)
Kristina Min fina vän :) Hennes blogg får mig alltid att skratta :) Mamma till Milton och Bebis i magen
Caroline Fin blogg som handlar om hennes söta dotter Tilde :)
Malin En tjej som jag pratat med under hela min graviditet, Mamma till lillkillen Sam
Becka En 18 årig trebarnsmamma som skriver otroligt bra och uppdaterar väldigt ofta
Jennica En blogg om endast inredning :D Gillar ni vitt har ni kommit rätt
Bambi Skriver om allt mellan himmel och jord och uppdaterar väldigt ofta med både text och tävlingar. Mamma till söta Zack

Känns roligt att få uppmärksamma några fina bloggar :)
Kram från Mig och Nova :)


Nova gråter och jag gråter jag med...

KVÄLLEN
Vilken dag och kväll detta varit, nog för att jag varit trött innan men idag har mina ögonlock vägt 1 ton känns det som. Vid sju i kväll bröt jag ihop och grät som en tok och det gjorde Nova också men som tur var så tog Per med henne ut och gick med vagnen så hon kunde sova lite. Jag passade på att ta en varm lång dusch och efter det kändes det iallafall lite bättre. Känner mig så fruktansvärt maktlös och värdelös när hon är såhär vill bara att hon ska vara glad och nöjd ju :( Tur att vi har en bärsele för hon blir bara tyngre och tyngre och det blir riktigt tungt att bära runt på henne i flera timmar om man inte har den. Än sålänge är den inte jättepoppis hos henne så det tar en bra stund innan hon slutar skruva på sig när man satt henne i den men hon vänjer sig nog snart hoppas jag.



Efter Per och Novas promenad vaknade skruttan direkt och ville ha mat och ny blöja fast dom bara var ute i 45 minuter och hon både ätit och så innan dom gick.  Vore skönt om hon kunde sova vidare i vagnen när man varit ute med henne men det är inte ofta det inträffar tyvärr. Bäst sover hon i bilen så ikväll har vi åkt runt lite så hon fick sova en lite längre stund iallafall.

Även fast hon varit så himla ledsen idag har hon haft två korta stunder då hon varit jätteglad och pratig och då passar jag ju självklart på att ta lite bilder på henne :) Hon upptäckte katterna för första gången idag med :D såg ut dom hon skulle skruva huvudet av sig när Lotus gick ifrån henne :D



Myser i min famn :)



Titta va stadig i huvudet hon blivit :D Så stolt över henne :)



Vår Nova är den finaste som finns :)



UTMÄRKELSE
Min blogg har fått en utmärkelse :D Känns jätteroligt :) Så imorgon ska jag skriva vilka 7 bloggar jag tycker bäst om tänkte jag :)

Nu ska jag se om jag kan sova en liten stund innan det är dags för mat igen.

Puss och Hej!

Så himla himla ledsen

ÄLSKADE LILLA PLUTT
Vilken natt vi haft alltså :( Nova har varit vaken mest hela tiden, fick henne att somna vid två sen vakna hon igen vid fyra och var vaken till kvart i fem sen vaknade hon igen kvart över fem och var vaken till klockan sex och sen var det dags igen vid halv åtta och så har hon hållit på hela dagen fast sovstunderna har blivit kortare och kortare :( Hon vägrar dessutom ligga någon annanstans än i min famn längre än 10 min så nu sitter jag här med en sovande bebis på armen och kan inte göra värst mycket alls. Skulle vara riktigt skönt med en låååång dusch eller ett bad men det får bli sen när Per kommer hem igen, han är iväg med Jörgen och fixar Amazonen.
Syns så tydligt på Nova att hon har ont för hon kan sova jättegott sen helt plötsligt spänner hon sig som en fjäder och börjar gallskrika stackaren :( Tror både hon och jag är rätt trötta vid det här laget men det är inte så mycket man kan göra åt det. Om jag bara hade kunnat ta det onda ifrån henne så hon slapp detta :( Spelar ingen roll hur mycket hon skriker eller hur lite jag får sova för  jag kan inte bli arg eller trött på henne, massor som sagt att det är vanligt att man blir det när det är såhär men jag blir bara väldigt ledsen för hennes skull och det har hänt mer än en gång att jag med gråtit för jag känt mig så fruktansvärt maktlös. Hon är ju det bästa som hänt mig och det går inte ens att beskriva hur mycket jag älskar henne. Jag vill kunna ge henne allt det jag inte fått, hon ska alltid veta att hon är den absolut finaste och mest betydelsefulla människan i mitt liv och det kan ingen eller inget ändra på. Att skaffa barn är ingen dans på rosor men om man väger det jobbiga mot det mysiga och roliga är det ingen som helst tvekan om att det är värt varenda sekund.

Hur kan man göra annat än älska den här söta tjejen :D




VIKT OCH LÄNGD
Igår när det var dags för vikt och längdkontroll vägde Buddha hela 5460 gram och var 58 cm lång :D Hon börjar bli en stor tjej nu, har börjat använda en del kläder i 62 redan men det dröjer nog inte innan hon kan ha allt i den storleken :) Men det gör inget för hon har massor med fina  kläder som bara väntar på att få användas :D

AVLASTNING
Det är många som pratat om och erbjudit sig att avslasta mig lite genom att ta hand om Nova några timmar mitt på dagen i veckorna så jag får lite egen tid och även om jag är otroligt tacksam för det vet jag inte om jag klarar av det ännu. Hur ska jag kunna koppla av när jag vet hur ledsen hon brukar vara? får dåligt samvete bara jag tänker på det. Känns som det vore mer okej om någon skulle komma hit ett par timmar och hålla henne sällskap medan jag kanske fick ta mig en lång dusch eller sova lite under den tiden. Vill nog inte att någon har henne helt själv redan känns som det är alldeles för tidigt för min del fast jag kanske egentligen skulle behövt det.

PRICKARNA
Det röda har redan försvunnit jättemycket fast vi bara smörjt henne 2 ggr med salvan så det känns toppen :)



TRÖTT LITEN TJEJ



VILL HA
Satt och kollade på nätet inatt när Nova låg och pratade och inte ville sova och hittade det här fina bäddsettet...åhhh vill ha det till skruttan men jag tycker att 440 kr för ett bäddsett är rätt mycket pengar alltså...men det skulle passa helt perfekt till det vi ska måla ju...



TÄNKER PÅ DIG
Lova att du hör av sig om det är något jag kan göra även om det bara är att komma upp och hålla dig lite sällskap, ställer upp till 200%! Tänker på dig och hoppas att allt ordnar sig! Stooor Kram

Nu är Nova vaken igen så ska se om hon vill ligga i sin säng och kolla på sin tummenmobil en stund :) Hon brukar tycka den är superrolig när hon är på bra humör :)

Puss och Hej!

Virusprickar och Kolik :(

STACKARS MIN LILLA FLICKA
Gick inge vidare på BVC idag :( Hon har både virusprickar och värmeutslag..värmeutslagen har hon speciellt runt halsen och i nacken..blir ju så tätt när hon är så himla knubbig och har så många hakor dessutom är det supersvårt att lufta henne precis där för kan ju inte hänga henne upp och ner direkt. Läkaren kom in och tittade på henne idag för sköterskan tyckte hon behövde ha slava till alla prickar och det höll läkaren med om så nu ska vi smörja henne med mild kortisonsalva tills detta blir bättre...hon sa att det borde bli bättre redan efter helgen och om det inte blev det skulle jag höra av mig på måndag igen så dom fick kolla på henne. Vi frågade speciellt om allergier eftersom vi har katterna och sen frågade vi om tvättmedel osv men dom var nästan helt säkra på att prickarna inte berodde på det. Nova är ju inne på sin andra förkylning och hon har även liten hosta så det frågade jag också om och enligt dom så är det inte ovanligt att små bebisar bli förkylda och speciellt inte nu när det är så mycket baciller överallt. Men det var inget farligt iallafall så länge hon inte får hög feber eller blir jättehängig och sådär.
Sen är det tyvärr så att hennes kolik har blivit värre också, hon gråter mest hela hela tiden :( Så nu ska vi öka minifomdropparna och ge henne kolikmassage plus att jag ska sluta med allt som innehåller laktos. Så håll tummarna att det blir bättre av detta. Finns nog inget jag önskar mer nu än att hon ska sluta ha ont och att vi kan få sova båda två för det var 100 år sen jag sov nu känns det som...sovit högst 3 timmar i sträck sen hon föddes för 7 veckor sedan...börjar känna mig trött minst sagt.

Såhär ser skruttan ut nu :(



Nej nu ska jag nog kolla lite film tillsammans med Per.

Puss och Hej!

Extra besök till BVC

BVC
Idag vid halv två ska jag och Per ta med Nova till BVC för hon har fått massor med prickar igen och nu är dom på hela kroppen :( Mest är det runt halsen och i ansiktet, sist när jag var iväg med henne sa trodde dom det var värmeutslag och hormonplitor men måste vara något mera för borde inte värmeutslag försvinna? Dom försvann ju nästan helt och hållet innan men nu är det massor igen. Hon har ju varit riktigt ledsen nu några dagar också, nästan otröstlig och sen har hon sovit jättedåligt :( I morse var hon tät i näsan igen så fick ge henne näsdroppar när hon skulle äta. Per är visserligen småsjuk och jag är med förkyld så kan ju vara en vanliga förkylning på G igen men vill kolla upp det iallafall. Usch blir ju orolig när jag ser att hon inte är som hon brukar :( Min stackars lilla skruttunge.
Nu ligger hon och sover i sin säng så jag tänkte jag skulle hinna duscha och sminka mig och sådär innan vi ska åka.



Puss och Hej!

Gott nytt år :)

NYTT ÅR
Ja då var det alltså 2009 nu så nu får vi hoppas på att detta året blir minst lika bra som förra :) 2008 var både det bästa och jobbigaste året jag varit med om, oron över att inte veta om hur det skulle gå med Nova till att få henne och se att hon mådde toppen och var helt och hållet perfekt :D Det är det absolut bästa jag varit med om.

Idag fyller min lillebror Emanuel 19 år, hoppas du får en superduperbra födelsedag. Älskar dig och saknar dig massor!!Även Morfar fyller år idag så grattis till dig också!



Nyårsafton blev lugn för vår del, vi åt lite mat och kollade tv sen blev det sväng ut på stan för att se på raketerna :)
Nova var så himla ledsen hela dagen så vi turades om att bära på henne och städa och fixa här hemma.Inte fören klockan var nästan halv tio somnade hon och sen sov hon i nästan 5 timmar men då hade hon knappt sovit alls på 2 dygn så inte konstigt att hon var trött ju. Tog lite bilder på henne igår den korta stunden hon var på bra humör för hon måste ju ha bilder från sin första nyårsafton ju :)



Man kan bli jättetrött av att ta så mycket bilder



Påklädd för att åka lite bil och se på raketer



SHOPPINGEN
Turen till Örebro blev lyckad :) Hittade två tunikor till mig själv, en tunika och en body till Nova och grejer till lägenheten :D
Per köpte ett nytt fot och handavtryckssett så vi kan gjuta av Novas händer och fötter fast i gips istället för leran blev inte alls så bra när den hade torkat. Men detta såg mycket bättre ut så nu måste det bli bra :D
Jag och Sofia provade en av dom nya restaurangerna på Marieberg och den fick klart godkänt :D Har blivit jättefint därinne nu när dom byggt om :)

Nova innan vi skulle åka



Bilder på lägenheten efter uppfräschningen, bilderna blev suddiga som attan så får ta nya en annan dag men dom här får duga tills vidare :) Vi har inte hunnit måla heller men det kommer ;)



Avslutar dagen inlägg med en mysbild på Nova



Nu ska jag återgå till att ta hand om min soffklädsel och sen ska jag mysa med Per och Nova :)

Puss och Hej!

RSS 2.0