Tävling



"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 500kr från me&i hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Snorigt

LILLSKRUTTAN
Nova är fortfarande vrålförkyld och hostig men helt feberfri så det känns skönt. För att vara så pass förkyld är hon väldigt glad och pigg,  men så fick vi ingen gnällspik till dotter heller utan en som ler mest hela tiden och är allmänt nöjd med allt :) Så himla stolt över henne på alla sätt och vis.



Igår var det dags för BVC igen, var ju ett tag sen vi var där nu pga av att vi fått boka om tiderna för att Nova var magsjuk och sådär. Var ju lite rädd att hon inte skulle ha ökat så mycket för att hon varit sjuk men sen förra gången den 16:e feb har hon ökat 690 gram och vuxit 3.5 cm :D Så nu väger hon hela 7050 gram och är 65 cm lång :D Så min mat verkar räcka gott och väl till henne och det känns så himla skönt :)
Vi tog upp hennes allergi och sådär med och kom fram till att när hon väl ska börja äta lite mat igen (Hon ska bara ammas nu under tiden alla dessa sjukor är för att inte behöva förknippa mat med något jobbigt) så ska allt som innehåller fisk även uteslutas. Tydligen är fisk mer allergiframkallande än andra saker.  Men vi har ju knappt börjat med mat ändå utan hon har ju bara provat gröt och fruktpuré än sålänge.
Om inte Novas sjukor ger med sig snart och bara återkommer såhär med feber om och om igen måste vi ta kontakt med barnläkaren för att utreda vad som kan vara tokigt. Men hoppas detta är sista gången på länge hon är sjuk nu. Vi får vara stenhårda med att inte träffa någon som är minsta förkyld ens för varken vi eller Nova orkar ju ha det såhär hela tiden.
Sen måste det tänkas över om Öppna förskolan är aktuellt på ett tag, pratade med hon som har ÖF och hon sa att just nu går det både magsjuka och annat där så jag känner rent spontant att det nog är bättre vi hittar på lite annat tills det lagt sig lite där uppe.

Jag ställe mig även på vågen när jag var uppe på BVC och den stannade på 65 kg alltså 26 kilo ner sen Nova föddes. Jag som ätit som en galning sista veckorna känns det som :) Men jag mår bra iallafall och det är huvudsaken :) Så nu är ju helt och hållet normalviktig är ju 172 lång :)



Annars har det inte hänt något sådär speciellt den senaste veckan. Vi har umgåtts med Therese, Peter, Amelia och Anton en del som vanligt :) Kollat film, ätit massvis med chips, skrattat, kollat kläder och pratat massor :D Känns så naturligt att vara med Therese och sen gör det ju inget att vi ha kul ihop heller :D Dessutom tycker flickorna om varandra med, fast denna veckan har det varit riktigt dåligt med lek fast vi setts för antingen har Nova sovit eller så har Amelia sovit, dom brukar göra det tillsammans men inte nu i veckan. Dom får ta igen det nästa vecka :)



LILLEBROR
Emanuel är ju här på besök och har varit här sen i fredags förra veckan :) Han är guld värd på alla sätt och vis, han grejar och donar här hemma så jag har knappt behövt lyfta ett finger utan har bara kunnat vara med Nova och ta hand om henne lite extra nu närhon varit krasslig. Igår lagade han mat också och gjorde matlåda till Per, såå himla gulligt av honom :) Tack lillebror för att du är så snäll! Älskar dig!

SHOPPING
Blev en snabbis på stan igår innan vi skulle vara på BVC, hittade lite småsaker bara till skruttan. Hittade två supersöta toppar till mig med men hann inte prova så blev inget köp men får se om jag kanske kan ta mig ner någon dag nästa vecka. 
Har budat hem lite från Gangstar till Nova från Tradera, en grå klänning och en bodysuit. Helt nya båda två och det gick bara på knappt 200 kr med frakten så det är jag nöjd med :) Roligt att göra fynd.

Den 6:e april är det ju dags för ett nytt MeandI party, Sofie som ska ha det denna gången :) Har ju kommit 20 nya fina plagg så jag misstänker att Novisen kommer få något fint då med :) Den prickiga klänningen, den söta tunikan med kronor och klänningen med discoaporna var ju sååå fina! Vilka är era favoriter hos MeandI?

Sen fick ju Nova supersöta kläder av sin farmor igår också :) Ett par bruna byxor, en rosa kofta och ett par bruna mjuka tossor :) Bilder kommer när hon har outfiten på sig :) Tack så jättemycket för dom fina kläderna!



STUGAN
Idag när Per slutar jobbet ska vi packa in oss i bilen och åka upp till stugan och bort från civilisationen och allt vad mobiltäckning heter. Med oss följer Stellan, Fia, Hektor och Emanuel :) Så denna helgen ska ägnas åt god mat, kanske någon öl, spel, film och bra sällskap :) Så kanske överlever vi utan rinnande vatten och riktig toalett även denna gång ;) Synd bara att det är så himla svart och läskigt där uppe, men jag kom ju fram till att vi har ju faktiskt en stooor hund med oss så borde ju inte vara någon fara...eller?? ;) Men om vi inte kommer tillbaka så vet ni att vi försvann långt upp i den värmländska urskogen så då kanske någon kan vara söt och efterlysa oss? Nädå det farligaste som finns där uppe är nog en björn eller två och jag hade då inte tänk att kramas med någon sådan så jag tror det är rätt lugnt :)

Här kommer lite bilder från veckan som gått...







Nej nu ska jag se om jag hittar lite bra filmer sen ska jag plocka ihop det vi ska ha med oss :) Men vi hörs igen efter helgen!

Puss och Hej!

Lite piggare

GRYNET
Nova är lite piggare nu, hon har bara lite feber nu så det är så himla skönt. Snorig som bara den är hon men Per har köpt näsdroppar till henne och sen använder vi snorsugen flitigt så det går rätt bra ändå. Hoppas hon slipper få hög feber igen, älskade lilla skatten måste ju få vara frisk någongång.
Dagen idag har vi ägnat åt mys, somnade en stund tillsammans och vaknade inte fören Per kom från jobbet :) Men det var verkligen välbehövligt för jag sov ju knappt alls inatt.

Imorgon ska Nova till BVC och väga och mäta sig, får se hur mycket hon ökat sen sist :)

Nej nu ska jag leka lite med skruttan och sen ska jag se om vi kanske ska ta och äta lite middag :)

Puss och Hej!

Orättvist tycker jag

LILLA ÄLSKLINGEN
Blev ingen uppdatering igår för vi kom inte hem fören klockan var nästan elva på kvällen och då var vi jättetrötta och la oss nästan direkt. Men blev inte många minuters sömn inatt för Nova har blivit vrålförkyld igen och nu när jag tempade henne hade nu på morgonen hade hon 38.5 i temp. Så verkar som det är dags för en ny vända av sjuka igen, det är så orättvist att hon ska behöva vara såhär mycket sjuk tycker jag :( Nu efter lite febernedsättande ligger hon helt utslagen här i sängen brevid mig så hoppas att hon iallafall kan få sova ett par timmar nu.



Skriver mer senare och lägger in lite bilder.

Puss och Hej!

Dåligt med uppdateringar

Kommer uppdatering ikväll :) Tänkte bara skriva det så ni inte ger upp hoppet på att någonsin få läsa om vårt liv igen ;)

Puss och Hej!

En ny favorit tror jag

GANGSTAR
Hittade Gangstar redan när Nova låg i magen men då gick det nästan inte alls att få tag på, något enstaka plagg dök upp på Tradera någon gång då och då men jag vill ju ha helt nya saker och då blev det svårare att få tag på. Men nu har dom äntligen öppna webbutik :D Så nu kommer vår lilla tuffing få en del coola kläder från dom :) Hon har ju redan en bodysuit som jag ropade hem på Tradera för 150 kr med lappar kvar...sitter även och spanar efter en röd eller grå klänning som jag kan ha till suiten. Sen har jag även ögonen på en annan helt ny suit som ligger ute men vi får se hur dyr den blir.
Roligt när man hittar lite roliga och lite mindre vanliga plagg som inte alla andra har på sina barn tycker jag :)



Nova är helt feberfri nu men allt hon äter kommer ut lika fort som det kommer ner så detta verkar segdraget minst sagt :( Vi som både skulle på babymassage och föräldraträff imorgon...Per är ju dessutom ledig denna veckan så det skulle ju vara hur mysigt som helst men jag vill inte smitta ner alla andra sötnosar med magsjukan ju :( Hoppas vi får vara med i den andra gruppen på babymassagen eftersom vi missar en gång nu.

Nej nu ska jag byta bajsblöja igen sen ska jag ta mig en välförtjänt dusch :)

Puss och Hej!

Presentkort hos Pippilotta



Jag är med och tävlar om ett presentkort från Pippilotta hos Creyla. Var med HÄR du också!

Presentkort hos Minipeople



Jag är med i utlottningen om ett presentkort från MiniPeople hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!

Vinn hemligt paket hos MOONKIDS




Jag är med o tävlar om ett hemligt paket från Moonkids till ett värde av 600kr hos Tant Ulrika. Tävla HÄR du oxå!

Presentkort på Gangstar



Jag tävlar om ett presentkort värde 200:- att shoppa tuffa Gangstar kläder för Muppsan´s blogg, tävla HÄR du oxå!


4 månader redan

VÅR SKATT BLIR STOR
Tänk nu är det 4 månader sen Nova kom till oss, den 14:e november klockan 17.12 kom vår älskade lilla bebis äntligen, som vi väntade och längtade efter henne. Vi fick ju dessutom vänta 5 extra långa dagar och 3 jobbiga och extremt tunga dygn med värkar innan hon valde att komma men det var det värt tusen gånger för vad vore vi utan vår skatt. Jag trodde aldrig att man kunde få så mycket känslor för en så liten människa. Vissa dagar väller allt bara över och tårarna kommer för att jag älskar henne så fruktansvärt mycket, det kan räcka med att vi vaknar på morgonen och hon ler mot mig för att mitt mammahjärta ska göra ont. Jag trodde aldrig att jag skulle bli en hönsmamma eller vara sådär att jag inte kunde koppla av, men när det kommer till Nova är saker och ting helt annorlunda mot innan. Jag klarar inte av att en del tar i henne ens, vet inte varför men hela kroppen skriker att nej jag vill inte det är MITT barn...låter helt fel men så känns det iallafall. Kanske går det över med tiden men just nu känns det bara så och det får jag nog bara välja att acceptera.

Känns som man vill ägna varje minut av hennes vakna tid åt att bara vara med henne och se hur hon växer och lär sig nya saker. Det är helt otroligt att jag och Per fick en så perfekt och underbar liten varelse som vi ska ta hand om resten av livet. Det är både skrämmande och så ofattbart tycker jag, tänk att ha ansvar för någon annan liv. Gäller att inte göra några misstag och tänka sig för både en och två gånger innan man gör något tror jag. Det känns så himla självklart att hon finns hos oss, precis lika självklart som det känns att vara mamma till henne. Vad gjorde vi innan Nova kom? Känns som hon varit med oss hur länge som helst fast det bara är en kort tid av våra liv.

Att se Per med Nova är en annan sak som gör att det värker i mig och tårarna kommer, hon älskar verkligen sin Pappa, så fort han kommer hem från jobbet eller har varit iväg så skiner hela hennes lilla ansikte upp i ett stort leende. När han sitter och sjunger och spelar gitarr för henne på kvällarna så sitter hon och tittar med stora ögon och myser ser det ut som. Är så himla glad att dom har det så bra tillsammans.

Under Novas korta liv har vi hunnit med att ta massor med bilder på henne för man vill ju inte råka missa något..men ni som läser bloggen vet nog hur tokig jag är med bilder :) Tror vi är uppe 2100 stycken sen hon föddes ;) Blir ju en del när man har en så fin modell att ta kort på :D Ville göra ett kollage av hennes första tid i livet men kom snabbt fram till att om jag skulle ta alla bilder som fanns skulle bloggen inte ens räcka till så fick välja några favoriter på henne :) Här är dom..



Nu vaknade min sjukling så ska mysa med henne och Per :)

Puss och Hej!

Nova är jättesjuk :(

SÅ SJUK
Nova har hög feber och magsjukan, hon är mest som en urvriden disktrasa och inte alls sig själv :( Hon var pigg en liten stund när vi hade gett henne alvedon supp och vätskeersättning, men det tog inte lång stund innan allt kom ut igen och hon blev ledsen och supertrött. Hon får verkligen inte behålla någonting i sin lilla mage, allt åker ut under tiden jag matar henne känns det som. Fast kanske bättre om hon bajsar ut det istället för att det ska kräkas upp? Fast visserligen så kräks hon också fast inte lika mycket som hon bajsar. Lilla hjärtat va jobbigt att behöva vara sådär sjuk när man är så himla liten. Är ju fjärde gången i Novas korta liv hon haft superhög feber och mått dåligt, känns så orättvist, jag är hellre sjuk själv. Förstod att något var på gång när hela hon blev prickig i fredags, hon blir ju alltid det innan hon får hög feber, någon som vet varför? Både jag och Therese trodde nog att Nova skulle klara sig ifrån detta eftersom hon och Amelia har träffats konstant i två veckor och Amelia har varit riktigt sjuk sen i måndags utan att Nova mått dåligt på något vis. Fast detta verkar vara en lurig sjuka för Anton blev inte sjuk fören i fredags kväll och han har ju också varit med flickorna hela veckan. Sen är det ännu mer konstigt att ingen av oss vuxna har blivit sjuka *peppar peppar*
Hoppas detta går över snart så barnen blir pigga och glada igen och kan leka tillsammans.





Trots sjukor har veckan varit fullspäckad.

Förra Söndagen åkte jag, Therese och flickorna in till Örebro för att shoppa, hittade massor med fina saker både på Marieberg och IKEA så vi sa att det får bli en runda till när vi får pengar igen ;)
Tog som vanligt massor med bilder på barnen och på inköpen så här kommer några av dom :)













Efter shoppingen åkte vi hem och hämtade Per och sen lagade Therese hemmagjord kinamat, det var verkligen supergott! Tror inte vi åkte hem fören klockan var närmre elva...som vanligt när vi är där ;) Men det är ju så när man har trevligt :D

Det här står på nästa månads inköpslista :) Finns hur mycket snyggt som helst till hemmet med men nu går Novis först :)





I måndags var det meningen att vi skulle gå till Öppna förskolan med barnen men eftersom Amelia blev sjuk i hög feber blev det inställt. Så istället för öppna förskolan kom Therese och hämtade mig och Nova. Amelia var jättetrött och hängig så hon sov jättemycket så Nova fick leka lite själv och hålla mig och Therese lite sällskap tills Amelia piggnade till på kvällen.









Även i tisdags var vi ute i bråten, det är nog som Therese säger Kollektiv vore ju något ;) Det enda vi gör ifrån varandra är att sova ungefär :D Känns verkligen inte som det gått två ynka veckor sen vi lärde känna familjen Bäckman/Jakobsson :)

Bilder på flickorna från i tisdags







I torsdags trodde vi att Amelia var bättre så då bar det av ner till öppna förskolan, Anton var också med :) Var verkligen öde där tyvärr, var bara vi, en av mina arbetskamrater och en annan mamma och hennes dotter. Men tur var kanske det för Amelia stackaren gjorde ner sig så det gick igenom både blöja, kläder och sen på fina Lundmyr filten :( Sen rann maten ur henne också, konstig magsjuka som håller i sig så många dagar :( Men trots magsjukan verkade dom ha det roligt en stund.





På kvällen när Per kom hem hade han med sig Novas gröt från Apoteket :) Så då var vi ju tvungna att testa och se vad hon tyckte om att få äta lite gröt. Kan ju tala om att betyget på gröten blev mycket väl godkänt för vår lilla dotter satt som en fågelholk och ville ha mer hela tiden. Men efter sex väldigt små teskedar fick det vara nog eftersom hon aldrig ätit det innan och måste vänja sin lilla mage.



I fredags kom Anton en liten sväng på förmiddagen, Amelia var tvungen att åka till sjukhuset för hon var så dålig :( 
Måste ju bara passa på att tala om hur underbart go Anton är för det är verkligen sällan man träffar så snälla och omtänksamma barn som honom. Han är ju 6 år men såå himla mysig, när jag sitter i soffan hemma hos dom kommer han och kryper upp brevid och ska sitta nära, blir ju helt rörd av sånt och så himla glad. Sen är han så himla givmild, så fort han får något frågar han alltid om någon vill smaka oavsett om det är något litet han får. Sen är han världens bästa storebror till Amelia också, han pysslar om henne, pussar på henne och ser till henne precis som en bror ska göra. Han är även väldigt mån om Nova och det gör mig så glad så det gör ont i hjärtat. Så kan bara säga att Therese din son är så himla himla fin och speciell på alla sätt och vis, honom måste du verkligen vara stolt över :)

Efter sjukhusbesöket kom Therese, Peter och Amelia hit så vi åt lite mat när Per hade lunch. Roligt att bjuda på dom något för en gångs skull :) 

Kvällen spenderade jag, Per och Nova i sängen med lite god mat och film. Vi kollade på Rallybrudar och Bedtimestories :) Både var klart sevärda tycker jag nog. Men bäst av allt var att vi tre fick lite mystid :)



Igår bar det av till Stellan och Fias stuga, jag trodde vi skulle åka båt ut som vi gjorde sist...men hur dum får man egentligen bli??? Alltså det är snö och is ute ju...ojoj jag är verkligen korkad ibland...så istället för båttur blev det skogsvandring i massor med snö..blev ju en hel del svordommar från min sida kan jag lova...jag är INTE född för att vara ute och traska i skogen :D Men trots den mindre roliga skogsturen var det riktigt mysigt att grilla korv och sitta och prata. Nova sov nästan hela tiden vi var där och tur var kanske det för febern steg som attan på henne :(



När det började mörkna ute började jag bli lite smått nervös...ni som känner mig vet hur fruktansvärt mörkrädd jag är...så jag hade ju hoppats att vi skulle gå tillbaka medans det var ljust ute för en kolsvart skog och en stor svart sjö är ingen bar kombination i min lilla värld. Men det var ingen annan som hade planer på att gå medans man såg något så det slutade med att vi gick med varsin ficklampa och pulsade oss fram till bilarna som var 20 min bort...men vet ni vad?? Jag varken skrek, grät eller fick panik fast jag var mitt ute i skogen :D Lite smått livrädd och ett väldigt snabbt bankande hjärta hade jag ju visserligen, men vi kom fram till bilen utan att ha blivit uppätna av hemska svarta monster i skogen och det får man ju lov att säga är väldigt bra. Så nu efter 25 långa år har jag äntligen vågat gå i en mörk skog...det ni det är inte illa :D Stolt över mig själv till och med.

När vi kom tillbaka till Karlskoga bar det av till Konsum, shoppade lite tacos och lite annat smått och gott som vi kunde bjuda på. Sen åkte vi ner och hämtade Stellan och Fia och sen hem igen för att kasta ihop maten :) Blev en väldigt trevlig kväll med god mat och lite vin :) Behöver ju inte vara så avancerat för att bli riktigt bra, synd bara att man är lite seg på att ta tag i saker och ting.

Ikväll ska vi bara mysa och ta hand om Novis så hon blir frisk. Måste fixa något att äta med men jag vet inte alls vad bara, kanske får bli Pers uppgift idag ;) 

Skriver kanske något mer senare om jag orkar för nu ska jag pussa på mina älsklingar.

Puss och Hej!

Vilken vecka :D

LÖRDAG
Då var det helg igen alltså, denna veckan har gått supersnabbt och har verkligen varit riktigt rolig :) Trots att vi fått stiga upp olidligt tidigt så har jag ändå inte varit så himla trött som jag brukar om jag måste kliva ur sängen och göra mig klar innan tolv på dagen ;) Är ju lite annorlunda att få ligga och dra sig i sängen och mysa till mitt på dagen än att klä på sig och gå ut i det otroligt vackra vintervädret (Snöslask, knivskärande vind och kyla) innan det ens har blivit ljust ute...nädå nu tog jag allt i det hade hunnit bli ljust ute men det var knappt ;) Men oj va man känner sig nyttig när man gör saker på dagarna och oj va trött man är på kvällarna :) Dessutom är det ju superkul att få träffa lite folk och vara social, öppna förskolan är vår nya favorit utan tvekan :D Nova och Amelia verkar också tycka det är skoj att få träffa massa andra småttningar, blir ju massa nya intryck och upplevelser  varje dag så när kvällen kommer är båda två helt utslagna :D 













Eftersom öppna förskolan ligger mitt i stan så blir det ju lätt att man tar sig en sväng på stan efteråt och då är det ju ännu lättare att det råkar komma med något fint hem...denna veckan har vi fått med oss en Diingslis Kanin speldosa, en Diinglis Kanin skallra, en Fjärils skallra och ett coolt rockigt klädset..bilder på sakerna kommer senare för jag orkar inte fota dom nu.

Apropå Diinglisar, Novas Lejon har blivit utsatt för svåra kräkskador och måste akut tvättas men nu till problemet...det står att man inte kan tvätta honom...så nu till frågan Är det någon som vågat tvätta en sådan ändå? Det är alltså en Diinglis speldosa.. Jag är rädd för att Lejonet kommer sluta spela för all framtid och det vore ju rätt synd med tanke på att det är Novas bästa vän :( Så om någon har några tips på hur man ska göra så tar jag gärna emot dom.

När vi inte varit i stan eller på Öppna förskolan har vi varit ute i Bråten :) Nova och Amelia har lekt och jag och Therese har pratat och skrattat en massa, jisses va roligt jag har med dig Therese!
Nova har provat allt Amelia äger och har känns det som och hon har kommit fram till att hon hemskt gärna vill ha en likadan hoppgunga som Amelia :) Fast hennes kommer bli i beige och vitt, den ska inhandlas så fort vi har lite tid över och kan åka in till Örebro :) Under provturen i gungan satt Amelia och i sin gåstol och kollade så allt gick rätt till ;)
Och sen har Amelia kommit fram till att hon bara måste ha en lika snygg flodhäst som Nova för den är verkligen störtfin och rolig att leka med :D Det är kanon när dom kan få prova saker innan man köper det för då vet man ju om dom tycker om det.





Har ju blivit en del bilder i veckan och här kommer en del :)









DEGERFORS
Jag har faktiskt hunnit med en runda till Degerfors i veckan också, hälsade på Therese och tittade på henne snygga lgh. Kommer bli ännu snyggare med dom nya kökstapeterna och alla nya saker gumman! Var roligt att träffas en stund och bara prata om allt som vanligt, tycker om dig vännen och vill att du ska ha det bästa!

SMAKPOTIONER
Var på föräldraträff i torsdags och då var det barnmatslagning som stod på schemat, jag har ju gått och känt mig lite ledsen för det eftersom det var sagt att Nova inte ens skulle få prova innan hon var 6 månader. Men vet ni vad? :D Hon fick minsann prova lite mat och kommer få göra det framöver med, vi kommer bara få köra med specialgröt och egenlagad mat och sen måste vi självklart vara supernoga med att se hur hon reagerar på olika saker som vi stoppar i henne. Gröten hon ska äta kommer vi få på livsmedelsrecept så den kommer inte bli sådär jättedyr får vi hoppas, ska vi köpa den utan recept kostar 300 ml 49 kr.Nova ska även få göra ett allergitest så fort hon är gammal nog för det, så håll nu alla tummar att hon inte är allergisk mot någonting annat än den förbenade komjölken.
Maten hon får prova nu är potatis,morot och palsternackspuré och sen har vi även provat med lite mangopuré :D Matglad som hon är så smaskar hon i sig det som bjuds ;) Så vår Buddha kommer nog inte bli mindre Buddha med tiden ;) Älskade tjockbebis.

Nej nu ska jag duscha och göra mig fin för vi ska ju iväg till Stellan och Fia och äta kanin ikväll :)

Puss och Hej!


Har verkligen haft fullt upp :)

ETT STYCKE NAKENKATT
I både lördags och söndags kväll/natt lekte jag frisör hemma hos Therese som jag bara träffat en snabbis en gång för längesen. Som tur så var det inte någon stackars människa som utsattes för mina icke existerade klippkunskaper utan en stackars kissemiss vid namn Disel. Stackaren har varit på rymmen i hela 4 månader så hans päls var allt annat än tovfri, kan nog mer säga att det var mer tova än katt faktiskt :( Men trots flera timmars klippande med både sax och trimmer var han hur lugn och go som helst. Var säkert skönt att bli av med alla hemska stora tovor som drog och slet i skinnet på honom :( Inte ens i duschen var han elak, han såg ju visserligen inte glad ut...snarare ond men han varken bet eller rev vare sig mig eller Therese :) Så Therese jag tror du ha världens snällaste katt utan tvekan :) Han blev ju kanske inte snyggaste kissen jag sett men han verkade iallafall glad och det är ju huvudsaken.
Lite nytt sätt att träffa folk på kanske men det funkar ju det med eller hur? :D Jättetrevligt var det iallafall att träffa både Therese, Peter, Anton och Amelia :)



FARFAR JÖRGEN OCH NANNA PÅ BESÖK
I lördags på dagen hade vi besök av Jörgen och Nanna, var ett tag sen dom var hemma nu ju :) Brukar alltid vara trevligt när dom dyker in och säger hej :) Roligt för Nova att träffa Farfar lite med :) Får väl se om det blir att åka lite Hot Rod i sommar för skruttungen :D



FOTOGRAFERING
Passade på att ta massa fina bilder i helgen nu när Elin var här och kunde hjälpa till :) Så mysigt att ha lite bilder på oss alla 3 tillsammans där alla faktiskt är med helt och hållet dessutom...jag brukar ju råka hugga huvudet av antingen mig eller Per när jag ska försöka ta på oss tre och när Per tar bilder blir det för långt ifrån osv ;) Lika bra att överlåta det till en som kan :D









Sen blev det ju självklart lite bilder på bara Prinsessan med ;) Hon är ju för söt för att man ska kunna låta bli att ta massvis med bilder på henne :)







1 ÅR SEN NU
I söndags var det precis ett år sen vi fick reda på att vi väntade Nova :) Det krävdes sex positiva graviditetstest innan det gick in att det var på riktigt dock ;) Stackars Per fick åka iväg tidigt en morgon och köpa digitaltest för att jag vägrade tro på att dom andra stickorna visade rätt fast att alla hade stora fina plus ;) Tur att han stod ut med mig och alla mina konstiga idéer. Helt otroligt va tiden har gått snabbt, fast samtidigt har det varit det segaste året jag varit med om någonsin :D Vilken väntan och vilken resa. Men oavsett allt var det värt det 1000 gånger om för nu har vi vår alldeles egna perfekta och underbara dotter :) Inget går upp emot att få vara Mamma och Pappa till vår skruttunge. Vi älskar dig hjärtat du är verkligen vårt allt!



SÖNDAGSMIDDAG
I söndags åkte vi upp till Maj-Britt och åt mat :) Maten var jättegod trots att jag inte fick äta den goda såsen som dom andra åt. Jörgen och Nanna underhöll Nova hela tiden vi var där så jag och Per kunde sitta ensamma i soffan en stund utan en bebis på armen, är väldigt mysigt att bara få sitta tillsammans :) Man glömmer snabbt bort varandra när man blivit tre tyvärr men vi får bättra oss :)







Efter middagen fick vi skynda oss hem för Anki, Kaija, Jonna och Simon skulle komma och hälsa på. Kaija har ju inte sett Nova innan så det var roligt att hon följde med tycker jag :) Nova fick en jättesöt klänning och en body i present och sen en bukett med gula tulpaner :) Stort tack igen det var jättefint!

Efter besöket la jag och Nova oss på golvet en stund och lekte och mös :) Roligt nu när hon är med så mycket och verkligen söker kontakt :) Hon växer så himla snabbt och utvecklas ännu fortare känns det som så det gäller att ta vara på varje minut.





ÖPPNA FÖRSKOLAN
Igår var det premiär på öppna förskolan tillsammans med Therese och Amelia :) Var verkligen superkul att komma ut och träffa massor med andra mammor och barn :D Dessutom blev jag glatt överraskad av att alla var så himla trevliga och sociala :) Hade jag vetat det innan hade jag gått upp för längesen med Nova :) Så dit kommer vi gå massor med fler gånger, skulle till och med kunna gå dit helt ensam :) Barnen verkade också tycka det var roligt, Nova låg ju mest och försökte äta upp sitt lejon men hon var inte ledsen iallafall :D Amelia gjorde sitt bästa för att käka upp alla leksaker som kom inom räckhåll speciellt god verkade en liten plastgubbe vara :D



Efter öppna förskolan blev det lite mat, fika på kulan och en snabbkoll i affärerna :) För en gångs skull köpte jag ingenting, lite stolt över mig själv :D Sen kom jag dessutom ihåg att gå till apoteket och köpa krämer till Nova, fast det var tack vare att Therese påminde mig för annars hade jag glömt det i vanlig ordning ;)

När Per slutade  var han snäll och kom ner och hämtade mig och skruttan på stan, vädret var allt annat än promenadvänligt kan jag lova...varför kan inte snön bara försvinna för? Vill ha sol, blå himmel och blommor.

Kvällen spenderade vi hemma hos Stellan och Fia, var ju jättelängesen vi sågs nu :) Dom var bruna och fina efter sin Thailandsresan, man kändes sig bara sådär lagom likblek och fräsch själv i jämförelse ;) Men kul var det att ses iallafall, blir nog middag tillsammans med dom i helgen också :)

FULLBOKAD
Denna veckan kommer inte innehålla många lediga luckor  :)
Tisdag: Hälsa på Therese i Degerfors om bara Nova vill sova en stund först så hon blir på bättre humör...
Onsdag: Middag hos Therese och Amelia
Torsdag: Föräldraträff och säkert fika
Fredag: Öppna förskolan?
Lördag: Middag hos Stellan och Fia
Söndag: Ledig änsålänge iallafall :D

Nej nu ska jag mysa med min småsura och gnälliga dotter :)

Puss och Hej!

RSS 2.0