Tiden på BB och första dagen hemma :)

TIDEN PÅ BB
Vi ville ju vara kvar på BB båda två men vi fick tyvärr inget familjerum så Per var tvungen att åka hem på kvällarna och det kändes verkligen jobbigt. Man vill ju vara där som en familj, kändes hemskt att han skulle behöva åka hem utan oss. Sen har Nova haft massor med ont i magen på nätterna så vore skönt om man hade varit två. Delade rum med en annan tjej och hennes nyfödda son och även han hade magproblem så skrek inte Nova skrek hennes Albin i högan sky så blev inte mycket sömn för någon av oss. På dagarna har Nova varit jättelugn och mest legat och myst på Pers bröst, hon sover som skönast när hon får ligga som en groda hos honom :D Dum som jag var passade jag inte på att sova när Nova sov på dagarna för man vill ju inte missa en sekund med henne, men vad gör det att man är trött när man får spendera tid med en sådan liten prinsessa :) Känns ju redan som man skulle kunna göra vad som helst för henne, både jag och Per är nog lite hönsiga (Per är väldigt beskyddande) och vill inte att någon annan ska trösta och sådär för hon är ju VÅR ;) Fast det är nog naturligt även om man kanske känner sig som ett monster som nästan mördar folk med blicken.
Vi fick lite besök på BB av Jörgen, Nanna, Jocke, Carola, Hans, Sandra, Louise, Sofia, Anders, Nicodemus, Anita, Uno, Kristina, Magnus och Milton :) Tack för att ni kom och tack för dom fina presenterna också :)
Personalen har varit underbar och verkligen hjälpsamma :) Hade det inte varit för dom hade jag nog gett upp amningen med för aj va ont det gör :( Men efter lite råd och tips fungerar det kanonbra och det känns otroligt skönt, vill kunna ge henne det bästa ju.
Båda läkarundersökningarna har gått jättebra även om Nova varit ursinnig och illröd för hon gråtit så mycket men läkaren sa att det är ju bra med stora staka lungor ;) Fast vem skulle inte bli ledsen om man blev väckt och avklädd sådär huxflux när man låg och sov så gott :)
Första badet på BB gick snabbt som attan för det var inte uppskattat men verkligen nödvändigt eftersom hela håret var fullt av blod och sånt efter förlossingen, men får hoppas hon tycker det är bättre att bada här hemma sen.
Pku-provet gick hur bra som helst hon sa inte ett pip, tror det gjorde mer ont i mig och Per att se någon sticka i henne sådär.

FÖRSTA DAGEN HEMMA
Vi kom hem vid tolvtiden igår och det var verkligen underbart att få komma hem, katterna blev nog också glada...eller iallafall alla utom Siri för hon blev så rädd så hon gick och gömde sig :D Dom andra var nyfikna på Nova även om dom såg lte fundersamma ut när hon blev ledsen ;)
Vid ett kom Moster Elin och hennes pojkvän Gustav :) Hon hade med sig såååå fina kläder och allt var självklart i rosa :D Två klänningar och ett set med byxor och luvtröja :) Så det tackar vi verkligen för!



Vid fyra åkte vi en snabb sväng till Pers jobb för att han skulle få visa underverket :) Dom tyckte hon var jättefin självklart ;)
Vi hann även med en sväng på stan, var tvungen att köpa magdroppar till gumman och en ny mindre overall för oj va stor 56:an var...gick ju knappt att sätta henne i bilstolen. Köpte även två pyamasar för dom andra vi hade hemma var för stora. Va riktigt mysigt att få köra vagnen för första gången :) Att för första gången få gå ut som en familj, känns såååå himla bra.
Efter stan blev det en sväng till Stellan och Fia, Nova sov hela tiden vi var där :) Både Stellan och Fia tyckte att hon var en kopia av Per :D Ingen tvekan om vem som är Pappa till vår stjärna inte ;)
Resten av kvällen spenderade vi i sängen och bara mös, skönt att bara få ligga och mysa utan massa folk som springer eller tider man måste passa. Kan ju ligga och bara titta på henne i flera timmar i stäck för att hon är så fin..men har fortfarande väldigt svårt att fatta att vi får behålla henne och att vi inte bara lånar henne :D 
Natten har varit lugn, Nova har vaknat 3 ggr för att få mat och ny blöja. Magen har varit bra inatt efter att hon fick dropparna så det känns kanonbra. Till och med jag fick sova inatt och det var inte helt fel :D

DAGEN
Idag ska vi inte göra någonting alls bara vara hemma och mysa :) Får ta vara på tiden nu när båda är hemma och hon är så liten :) Anita skulle kika förbi en liten sväng sen för hon åker ju till USA i två veckor sen inatt :)

Nu ska jag passa på att duscha för nu sover Nova, hon ligger på Pers bröst i sängen och ser väldigt nöjd ut :D

Puss och Hej!


Kommentarer
Postat av: malinsmix

vad var de för droppar?

2008-11-18 @ 12:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0