Söndag

FREDAG
I fredags gjorde vi absolut inget alls, åt lite mat och körde på Pers arbetskamrat en sväng sen titta vi mest på tv :)



NORA MARKEN
Igår åkte vi upp till Nora och gick på marken en stund, var massvis med folk så lite svårt att ta sig fram och inte så att någon tar hänsyn för att man går med stor mage direkt. Hittade en babybutik som bara sålde märkeskläder till barn...åhh så mycket snyggt hade som från bland annat MOLO, Ida T, Småfolk och Lipfish...åhhh ville shoppa hur mycket som helst men köpte faktiskt ingenting *Överraskad av mig själv* Vi köpte bara med oss lite strumpor till oss själva och lite marknadsgodis :D Sen hittade Per två rockbodys till lillan som han köpte också :D Jättetuffa :)
Var inom en sväng till Lågprismagasinet på vägen hem och där shoppade jag en ny frukostbricka och en tvättpåse :)



BOWLING
Åkte in till Kristinehamn och bowlade igår kväll :) Jocke och Emmy var med sen var även våra grannar Tommy och Emma med :) Va riktigt roligt att komma ut lite och göra något och det gjorde ju ingenting att jag vann stort över allihopa :D Får göra om det snart :D

NY KISSEBEBIS
Jocke och Emmy hämtade hem sin nya lilla kisse igår, en helt rödrandig lite pojk var det :D Sååå himla söt alltså. Han har tyvärr inget namn ännu men det kommer nog snart :D

"LILLA" MAGEN
Imorgon går jag in i vecka 31 :D Känns toppenbra verkligen :D En vecka nämre att få träffa vår lilla tjej :D


Fredag

FREDAG
Då var det helg igen, tiden bara rusar förbi verkligen. Pratade lite med Per igår om vad vi ska göra, han sa att vi kanske kunde åka ner till Blekinge och träffa min moster och hennes familj och sen passa på att fixa min lillebrors bil :) Eller så ska vi in till Örebro och äta lite och sådär :) Får se vad han säger senare idag, är ju en bit om vi ska åka ner till Karlskrona men det vore väldigt skönt att komma "hem" en helg.

BLOGGEN
Måste försöka fixa bloggen så den blir lite snyggare :D Har ju faktiskt väldigt mycket tid över just nu så får väl ta tag i det :) Önskar jag vore bra på photoshop men det är jag verkligen inte :D Fast Pers söta kusin Jenny kanske är sugen på att dona lite ;) Är du det Jenny? ;) Vill ha en enkel blogg med någon snygg text och en fin bild längst upp, vet inte alls vad jag vill ha för bakgrund just nu men ska fundera :)

Hemma igen

SJUKHUSET
Gick bra idag :) Är fortsatt sjukskriven  med samma order som innan men annars var det inget som var värre eller sämre så håll alla tummar nu att min lilla prinsessa vill komma sent :D Superbra läkare fick jag med :)

STAN
Var nere på stan en sväng, skulle kolla efter tjocka mysiga strumpor som jag kan ta med till BB men verkar inte riktigt som dom har tagit in sådant ännu, så får vänta ett tag till. Köpte en brun ärmlös kofta till mig själv iallafall, jättefin och skön :) Ska iväg sen när Per kommer hem och hämta mitt paket från HM som innehåller ett par mysbyxor till mig, ett linne, ett par strumpbyxor, en overall i storlek 56 till lillan och 2 mössor till henne. Har samma overall i storlek 62 till henne men hon kommer ju drunkna i den till en början så lika bra att ha en mindre med :)
Nu har jag även beställt en limegrön tummenfilt så hoppas den kommer snart :D



FREDAG
Blir inställt imorgon så får fira dom en annan gång. Så får se om jag kan få med mig Per in till Örebro och äta lite mat och se en bra film på bio kanske, skulle vara riktigt mysigt med en sådan kväll tycker jag :) Vi får väl passa på att göra lite sånt nu innan lillan kommer :)

Känner mig helt konstig

SJUK?
Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om min kropp bara är trött på att ha såhär ont och såhär mycket sd hela tiden. Har sovit från och till hela dagen, fryser och är varm, har jätteont i huvudet och känner mig allmänt krasslig :( Hoppas det går över till imorgon. Ska till läkaren imorgon vid 8.45, fick en kvinnlig läkare och det känns skönt. Bara 5 ½ vecka tills jag kan sluta helt och hållet med min bricanyl och börja röra på mig som normalt folk igen utan att det är farligt för lillan :D Eller normalt folk kanske var att ta i men jag får lov att ta mig en promenad iallafall såå skönt :) Gud va jag längtar. Satt och kollade på när jag skulle vara i vecka 36+0 (Väldigt viktigt för mig för om jag får efter det får jag föda här i Karlskoga och inte inne i Örebro :D) I vilket som helst är jag i vecka 36+0 på min 25 års dag :D Lätt att komma ihåg iallafall ;) Får väl se om det blir en liten oktobertjej eller om hon är snäll och stannar i magen till i november :D

TV
Idag är min tv-kväll så nu vid 20.00 blir det Tv4fakta för hela slanten :D Går inte att missa minsann ;) Hoppas mina ögon orkar hålla sig öppna bara :)

MIDDAG
Idag får Per slänga ihop något gott :) Får se vad det blir. Igår åt vi verkligen supergod mat Snitzel, färsk potatis, kantarellsås och grönsaker :D *Mums*

En dag i sängen

NATTEN
Har verkligen sovit som en kratta inatt, haft massor med sd och superont, försökte bulla upp med kuddar både bakom ryggen och under magen sen när inte det funkade provade jag att halvsitta och sova men då vaknade lillan och var tokig i magen :) Kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar tills min lilla tjej kommer ut nu så jag slipper ha det såhär. Ser fram emot att ligga på förlossning med megaont för då vet jag iallafall att det ger resultat :D Smärtan kommer ju gå över och vi kommer få det finaste man kan få. Är inte ett dugg nervös eller rädd för förlossningen och det är verkligen skönt :)
Idag blir det en dag i sängen med massa Medium och kanske en och annan tupplur...hoppas jag iallafall :)


Så himla glad idag!

SHOPPING
Idag har jag för en gång skull hittat lite fina kläder till mig själv :D Byxorna satt perfekt och kläderna ihop kändes kanonbra, bara min lilla kula som sticker fram men annars syns det knappt att jag är gravid :D Såå fin kände jag mig när jag provade idag :D Byxor, 2 långärmade t-shirts, ett armband, ett par örhängen och ett puder köpte jag på HM och Koftan och den randiga långärmade t-shirten köpte jag på Vero Moda (Eller Jon och Jonna som det så fint heter här i hålan ;))



Till min lilla skrutt köpte jag två velourbyxor och en supersöt body. Sen var jag inne en sväng på Ny Design (Min absoluta favoritbutik i stan) och köpte en rosa Marimekko nappflaska till henne :D



Känns som en väldigt lyckad shoppingdag även fast jag fick gå som en snigel och stanna stup i kvarten pga av sd och en väldigt vild liten bebis :D

DAGENS OUTFIT
Blev kjol, linne, kofta och strumpbyxor idag :)



TV
Har börjat kolla på Singelmammor på Svt, tycker alla såna program är intressanta. Jag beundrar verkligen unga tjejer som klarar av att vara ensamstående. Den ena tjejen har varit ensam under hela sin graviditet, måste vara jättetufft men hon verkar ändå glad och positiv, även dom andra två som är med sköter ju allt i vardagen ensamma med sina små sötnosar och det verkar ju fungera hur bra som helst! Tycker dom är otroligt starka iallafall :)

PER
Idag fick min kära sambo provanställning på 6 månader och massa i löneökning :D Så glad för hans skull verkligen :)

BARNVAGNEN
Vår barnvagn har kommit nu :D Vi ska ha en Emmaljunga City cross med citykorg i helsvart, en sprillans ny 09:a :D Ska hämta den i slutet av nästa månad hade vi tänkt, vill ha så mycket garanti kvar på den som möjligt :)

 
Bilderna har jag lånat från www.g-knapp.se

Massa regn

REGN
Jahapp nu var det slut med solen igen, mysko sommarväder detta :D Vi ska ska gå på stan idag och allt, får hoppas Emmy vill gå en sväng ändå :)

DRÖMMAR
Vilka konstiga och hemska drömmar jag haft sen jag blev gravid, oftast slutar dom med att jag sitter helt ensam med Nova i famnen och gråter för alla andra är borta. Hoppas detta slutar när hon kommer ut.


PRESENTER AV FABROR JOAKIM OCH EMMY ;)
Haha nä ska inte kalla honom farbror Joakim, får bli Jocke bara ;) Låter som han är minst 50 när man skriver farbror och han har ju precis fyllt 19 :) I vilket fall som helst så hade han och Emmy köpt tummengymet och en badbalja till lillan igår :D Så himla gulligt av dom, blev verkligen superglad! Tack så hemskt mycket! Kram på er!



FRUKOST
Nu ska jag äta lite och se ett avsnitt av Medium, får se om jag kan sova en timme till sen innan jag gör mig redo för stan :)


Halvrakad katt

RAKAD
Nu har jag badat och rakat halva Zack, tar tid med all hans päls vill jag lova. Han hade så mycket tovor på magen nu så rakar av det så är han snart fin och tovfri igen :) Dessutom älskar han att vara nakenfis :D Känns tyvärr som jag ska gå av på mitten nu bara :( Aja blir snart bättre, ska värma vetekudden och sen ska jag se om jag kan sova lite :)

Vad är det som händer?

MAGEN
Magen är i uppror minst sagt, har sd och molvärk sen får jag dessutom springa på toa massor, varit där 5-6 ggr idag redan...alltså vad händer? Kanske har dragit på mig något skräp för jag är ju supertrött också, får hoppas på det så det inte är något annat skumt som händer.

MIDDAG
Kastade ihop en snabb wok med ris :) Blev jättegott fast Per tyckte det var lite för stark ;)

SHOPPING
Imorgon ska jag ner på stan med Emmy, hon ville kolla lite kläder. Jag ska se om jag kan hitta något till mig och sen ska jag in på lindex och köpa två par velourbyxor till lillan i storlek 50, har bara byxor med fötter i den storleken så känns som jag vill ha två utan också :) Skulle hon inte hinna använda dom massor med ggr är det inte hela världen för totalt går det på 120 kr ;) Ska även in på babybutiken här i stan och se om jag får tag på den gröna tummenfilten, ska ha den i vagnen eftersom jag kommer köra med täcke i vinter och inte åkpåse.



ZACK
Har länge velat fram och tillbaka om hur jag ska göra med Zack, han vill ju så gärna vara ute och springa och sådär men nu har vi fått superproblem med ett par som matar honom och beter sig dumt mot honom så snart måste han vara inne igen men det tar emor för han blir så fruktansvärt olycklig inne.  Han kräver ju dessutom bad och mycket pälsvård och som läget är nu så känns det inte som jag vare sig kan eller har tid...svårt att sitta och på huk och bada honom i en timme  sen föna yttligare en timme med magen i vägen och massa sammandragningar. Känns inte som jag kommer få massa mer tid sen när lillan kommer ut heller och han kräver tid och massa kärlek för någon mer kelen kisse får man leta efter :) Så om någon vet någon som har tid med en underbar kille med massa päls så kan ni väl höra av er?


Paus

TRÖTT
Har diskat och bäddat och sen började jag dammsuga men fick ondare direkt så får vänta med att göra det till senare. Blev supertrött också, känns som jag sprungit rakt in i en vägg eller något haha :D Man blir skum av att vara gravid. Får väl passa på att sova nu innan lillan tittar ut visseligen, sen vet man ju inte hur det blir med den saken :) Ska lägga mig i sängen och slappa en stund.

MEDIUM
Kollar igenom alla avsnitt av Medium nu i brist på annan sysselsätting, serien är ju helt okej men rätt enformig så blir mest att jag tittar och sufar samtidigt :D Maria Lark gör serien rolig iallafall, vilken go unge ;) Hon spelar Bridgette och är mellandottern i serien :)


Vecka 30 idag :D Bara 11 veckor kvar tills beräknad förlossning!

VECKA 30
Tycker tiden bara rusar förbi, har bara 11 veckor kvar till bf nu eller 77 dagar ;) Ska bli spännade att se om jag fixar att gå tiden ut eller om hon kommer innan :) Ska till sjukhuset igen på torsdag så håll tummarna att det ser okej ut iallafall och jag inte har ännu kortare tapp eller öppnat mig mera :) Längtar efter vår bebis som bara den nu alltså :D



STÄDA
Idag ska jag försöka ta och diska, tvätta och dammsuga av lite här hemma..ja jag vet jag får inte dammsuga men jag måste iallafall...ska vara försiktig och sätta mig ner om det gör för ont :) Måste införskaffa en ny dammsugare också men måste hitta någon som känns bra, kan inte ta vilket skräp som helst minsann.



KLÄDERNA
Idag ska Per ner till LillaW och hämta ut kläderna jag beställde på rean till lillan :D Smidigt att beställa på nätet och sen bara åka ner och hämta dom i butiken :) Hon har så himla mycket fina saker därinne så man måste ju shoppa om man går in :) Gå in och kika på hennes sida ni också http://www.lillaw.se/

Fika med Sofia

FIKA
Har nyss fikat lite med Sofia :) Roligt att bara sitta och snacka lite skit :) Hon hade shoppat till lillan också, superfint set med stjärnor :D Dessutom står det SMILE på baksidan av tröjan så himla sött :)



MAGEN
Ingen bra dag idag :( Ont och massa sammandragningar, tagit både bricanyl och alvedon så ska vila lite nu och se om det går över. Har tryckade huvudvärk också men det går väl över snart :)

FREDAG
Meningen var att vi skulle ut och äta och kolla på liveband på fredag men verkar inte bli så nu men kanske kommer på något annat.

SHOPPING
Så himla sugen på att shoppa kläder, skulle vilja ha lite nya toppar, linnen, koftor och lite sånt men vet inte hur jag ska göra riktigt för inget av det kommer ju passa superbra efter jag blivit av med magen men sen samtidigt vill jag ju vara fin i höst...kanske får nöja mig med någon fin klänning och någon kofta som man kan ha öppen tills lillan kikat ut.

Hemma igen

FIKA OCH KVÄLLSMAT
Idag har det blivit massor med fika :D Först åkte vi till Pers mormor och morfar och hälsade på en sväng och dom bjöd på sockerkaka och dricka *mumsigt* Sen åkte vi hem till Jocke och han bjöd på tårta och kaka för att han fyllde år igår och det var också riktigt mumsigt ;) Sen skulle vi bara hem till oss en sväng och kolla en sak på datorn och då var jag ju tvungen att bjuda Jocke på muffins och sockerkaka...och då bara råkade det slinka ner en muffins i min mage med ;)  Vi avslutade sedan kvällen med korvstroganoff som Jocke slängde ihop :D Haha min lilla tjej lär ju ha fått en sockerkick i mage så mycket onyttigt jag ätit under dagen.



MAGEN
En del sammandragningar nu på kvällen och lite molvärk men ska värma mitt vetebälte så blir det kanske lite bättre snart :) Hoppas jag kommer få sova inatt igen för det gör verkligen skillnad om man sover någolunda sammanhängade.

LILLASYSTER
Hon är bara bäst min syster ska ni veta! Skrev till mig på msn för jag hade skrivit om henne i bloggen och då skrev hon såhär tillbaka "Du är absolut världens bästa syster, och självklart min förebild. jag älskar dig så otroligt mycket och är evigt tacksam över att du finns där för mig dag som natt" Älskar dig med Elin kan inte få en bättre syster!!! Sååå söt är du dessutom i din nya fina hårfärg :D


Dagens outfit

OUTFIT
Såhär blev det idag minsann :D Kjolen är lite småtajt men den funkar iallafall :D



MIN TANT
Igår när jag stod ute och väntade på att Per skulle komma och köra mig till bion kom min lilla tant och ville mysa så passade på att ta en bild på henne :) Svårt att ta bra bilder på henne bara :(


Beroende

BEROENDE
Alla frågar hela tiden om det är något jag blivit extra sugen på sen jag blev gravid och det har faktiskt inte varit något sådär jättespeciellt innan, hade en kort period när jag inte kunde leva utan vitlöksbröd men det gick över. Tre saker som jag kunde komma på var iallafall Kinapuffar (MÅSTE vara den röda påsen ;)) Vattenmelon och Jordgubbssaft från Lidhl haha fin kombo ;)


Lördag

BION
Mina höga förväntningar på filmen var väl kanske inte riktigt så bra att ha, stort sett hela filmen var ju bra fast att den var riktigt seg på vissa ställen. Men slutet var det sämsta jag sett på länge grrrrr...aja får se hur dom ska lyckas få ihop en bra trea efter denna...
Att gå på bio med en väldigt gravid mage var lite speciellt, som alla vet så har man ju inte massa plats att bre ut sig på när man ska kolla film på bio haha så jag fick sitta och putta på lillans fötter som hela tiden skulle sparka på mina stackars revben...hon är stark den lilla tjejen. Till slut halvlåg jag i min stol för att det var enda sättet att få henne lite lugnare på :) Bra att hon rör sig så jag vet att hon finns där inne :D Åhh längtar efter min skrutt så jag blir tokig nu.

LÖRDAG
Undra vad man ska hitta på idag då, kanske borde åka upp och fika lite hos Jocke och Emmy, han fyllde ju 19 år igår minsann :) Måste shoppa något snyggt till honom i födelsedagspresent med, men ingen aning om vad just nu. Får ringa dom senare när Per vaknat och se vad dom pysslar med.

BAKNINGEN
Mina muffins och min sockerkaka blev så goda så jag tror knappt jag gjort dom själv :D Sist jag bakade blev det bara skräp av allt, brukade ju baka massor hela tiden innan jag flyttade upp till Karlskoga men sen kom jag av mig lite. Men kanske dags att börja bli lite mer huslig med såna saker nu när man ska ha en liten bebis och allt ;) Snart får vi nytt kylskåp med stor frys också och då kan man ju frysa in en del med :D

MAGEN
Just nu känns magen för en gångs skull helt okej, lite smått molvärk men inget som jag inte fixar och bara ett par sammandragningar som jag vaknat av under natten annars är det lugnt...sååå skönt! Kan behöva bra dagar imellan åt så kroppen får vila sig lite.  Måste äta lite nu minsann för magen kurrar som bara den, lillan blir väl döv där inne snart ;)

Kvällens outfit

OUTFIT
Så himla svårt med kläder nu när man börjar bli större fast detta får duga för kvällen iallafall :)


Bakning och biokväll

BAKNING
Varit sugen på att baka i flera dagar men inte orkat men idag när Sofia kom förbi så slängde jag ihop en sockerkaka och ett gäng med chokladmuffins :D Luktar riktigt gott här hemma nu, hoppas det är lika gott som dom luktar bara ;) Alltid bra att ha lite fika hemma om man blir sugen :)



BIO
Sofia ville gå på bio ikväll och frågade om jag inte ville hänga med och se nya Arn och det vill jag självklart! Har tjatat på Per i flera månader att vi ska gå på bio, men han tycker inte riktigt det är lika kul som jag tycker ;) Fick ju biobiljetter av jobbet när jag blev utsedd till månadens anställd :D Dags att använda dom nu minsann :D bara hört bra saker om filmen med så ska bli spännande :)


Lollopard och Plastisock :)

KLÄDER
Nu har jag beställt lite söta kläder till lillan, skulle kostat 1147 kr men totalt gick det på 470 kr istället för det var rea :D Plastisock har alltid söta och roliga kläder så blev tre plagg från dom ;) Sen även en body och en bodysuit från Lollopard :)



Försäkringskassan

FK
Har redan pratat med dom en gång denna vecka och suttit i deras evighetslånga telefonkö, fick reda på det jag skulle men sen när jag skulle fixa det via nätet var inte tjänsten tillgänglig....blir smått tokig eller något... Iallafall ringde jag dom idag igen och fick plats 42 i kön och 36 minuters väntetid...jippie...till slut kom jag fram och då fixade tjejen jag pratade med problemet på max en minut...att det ska vara så svårt att göra det från början då...aja nu ska jag iallafall fixa det jag behöver sen blir det 8 veckors handläggstid innan jag vet hur det går...ska inte vara lätt minsann ;)

MAGEN
Har grym molvärk som går upp i ryggen och på sidorna och när jag står upp känns det som knivar ner i låren och underlivet :( Har som tur är inte massa sd iallafall utan bara några stycken idag. Är ju fredag och allt vill inte behöva ligga hela dagen grrr. Får ta två alvedon och värma min vetekudde och se om det blir lite bättre iallafall.

Trött som en gnu men kan inte sova

BABYSITTERS
Kan inte sova fast jag är trött som attan så har roat mig med att kolla runt på babysitters..skulle jag inte gjort :D Nu vet jag inte om jag vill ha en titanium baby CARLO i lime eller en BabySeat Babysitter GL i brun/rosa :D vilka världsproblem va ;) Båda är fina tycker jag men tror ändå att det lutar mer åt en BabySeat Babysitter GL nu för den ser mycket gosigare ut :D Måste helt enkelt åka och klämma och känna på dom igen :D
Vilken är finast? Va väldigt svårt att hitta bra bilder på dom :(



TUMMEN
Ännu fler fina saker med tummen :D




MOLO
Molo har verkligen massor med snygga bebiskläder, roliga mönster och inte så vanliga :) Letade som en tok efter deras gitarrbody för jag blev kär i den direkt när jag såg den :D Kunde tyvärr inte hitta den men Jessica hittade den så nu ska vi få den av henne och Daniel :D Blev så himla glad när hon sa det, så himla snällt av dom med :) Har två riktiga favoriter till som jag nog ska införskaffa till lillan :D



Bebiskläder och saker är som ett gift ;)


Snabbis på stan och fika :)

STAN
Jag och Sofia åkte ner en snabbis på stan när Per hade slutat jobbet, båda var sugna på att shoppa :D Hittade såå himla mycket fina kläder men får väl hålla mig tills lillan kommit ut :D Hittade bland annat ett par skitsnygga mörkblå stuprörsjeans på JC och massor med fina och goa stickade tröjor :) Tyvärr såg jag inte skymten av någon snygg klänning så det får bli Örebro nästa vecka om kroppen tillåter det. Fia hittade två par skitsnygga byxor till Nicodemus så nu kommer han bli tuffats på dagis minsann :D Jag köpte bara en rosa filt och två par strumpor till lillan fast blir nog mer i Örebro misstänker jag ;)
Vi tog oss även en tur till McDonalds och åt lite mat, jag var tvungen att prova den nya Chicken Sweet n Sour och den var faktiskt riktigt när jag väl fick den..Fick vänta på min stackars hamburgare i 35 minuter för att någon hade klantat sig, dom erbjöd sig att bjuda på glass efter maten eftersom det tog sådan tid men jag var proppmätt så blev ingen glass för min del :)



Var även en sväng till Kristinehamn med Jocke, han skulle hämta två tårtor på MAXI...man får en tårta om man är ny i Karlskoga tydligen haha ;) Så när vi kom hem mumsade vi tårta och drack te..väldigt nyttig matdag för mig ;)



ÄLSKADE LILLEBROR
Fick ett sms av min underbara lillebror Erik ikväll han ville bara tala om att han saknar oss :D Blir varm i hela hjärtat, vad skulle jag göra utan mina syskon :) Hoppas dom snart kan komma hit alla 5 och hälsa på lite :)



MAGEN
Massor med molvärk och sd, säkert extra för att jag varit uppe nästan hela dagen med. När vi skulle åka från Jocke fick Per dra mig ur soffan och dra mig ur bilen när vi kom hem för det gjorde så ont. Trycker något så förbenat mellan benen också och inte blir det bättre av att hon kickboxas :D Nu ska jag ta en bricanyl och två alvedon och sätta på ett avsnitt av Medium och försöka sova :) Så godnatt!



Hemma igen

BARNMORSKAN
Sådär ja nu har jag varit iväg :) Allt såg helt okej ut, har gått upp knappt 9 kilo och det var precis som det skulle :) BM; sa att 8-9 kilo var lagom i min vecka :) Hjärtljuden lät fint, mitt blodsocker låg på 5.2 och urinprovet såg bra ut :) Mitt sf-mått nu i vecka 29 (28+3) ligger exakt på 25 cm, sist när jag var i vecka 27 (26+0) låg jag på 23 cm så jag ligger mellan medelkurvan och nerdersta kurvan...så ingen jättebebis än iallafall :) Men hon växer och det är det viktigaste :) I övrigt sa hon att jag skulle ta det lugnt och vila :) Lyssna på kroppen och sådär :) Fick ny tid igen den 10 september eftersom jag ska till sjukhuset nästa vecka den 28:e.


Barnmorskan idag

BM
Idag vid ett ska jag till BM igen och kolla så saker och ting ser okej ut, blodvärde, magmått osv. Ska även prata med henne om läkarna på sjukhuset igen så hon vet hur jag känner och sådär.
Nu ska Jag hoppa in i duscha och sen blir det lite mat innan jag ska åka :)


Bästa tv-dagen i vecka :)

PÅ TV
På onsdagar kollar jag alltid på Tv4Fakta om jag har tid och möjlighet för då handlar det om förlossningar :D Har alltid gillat att kolla på sånt, enda sen jag var liten. Tyvärr blir det väl lite väl dramatiskt när man kollar på såna här serier från USA, allt är sååå hemskt och ditt och datt.. Sen måste dom tvunget ligga i samma ställning alla mammor..skumt det där :D Känns annorlunda att se på detta nu när jag själv snart ska ha men det känns absolut inte obehagligt eller jobbigt utan det peppar mig bara som attan...sen gör det ju att jag längtar efter lillan ännu mera..tänk när jag ligger där med en alldeles ny bebis på bröstet åhhh va underbart :)

KVÄLLSMAT
Idag blev det bara havregrynsgröt med äppelmos och mjölk, hade tyvärr inga bananer hemma idag men gick med äppelmos med :) Orkade inte ställa mig och laga middag till bara mig själv, Per är iväg och meckar bil idag med och kommer nog inte än på ett tag.

MAGEN
Väldigt tryck neråt samt sd och molvärk men det funkar iallafall :) Är trött som bara den, sov knappt någonting inatt så efter sista förlossningsprogrammet ska jag minsann sluta mina blå. Lillan är sjövild som vanligt :) Så himla skönt nu när hon börjat röra på sig igen, förra veckan var det totalt stilla i magen så jag blev faktiskt lite rädd till och med. Men hon kanske bara vilade upp sig :)

DATORSKRÄLLE
Datorn stänger av sig när den vill och internet fungerar när det vill...känns bra detta haha :D

MIN UNDERBARA SYSTER ELIN
Vill bara att du ska veta att jag älskar dig så otroligt mycket lillasyster och jag ställer upp till 110%. Glöm aldrig att du är underbar och värdefull! Lillan kommer vara stolt över att ha en så fin Moster som dig!


Tvättar och packar

FÖRBEREDELSER
Nu är lillans saker tvättade och klara :) Ska bara stryka hennes påslakan och sånt till sängen och vagnen :) Skönt att ha allt klart :) Har även packat ner alla hennes kläder, blöjor, napp, filt, gosekanin, overall, mössa och lite sånt i skötväskan som ska med till BB så nu är hennes saker helt klara :) Ska bara packa min väska med fast får vänta till nästa vecka då jag får mina kläder som jag ska ha, beställt svarta mysbyxor och ett par linnen :) Ska leta efter en gosig svart tröja med som jag kan ha med mig, helst en med dragkedja eller knappar :) Måste dessutom få tag på några gosiga strumpor, för jag fryser jämt om fötterna och inneskor är inte alls min grej :D

Köper nog det sista denna månaden :D Skönt att ha allt klart :) Inte mycket som fattas ett paket blöjor, tvättlappar, salva, tops, termometer, badbalja och sånt småplock :) I övrigt är det bara babysittern och babygymmet :D

Vill ha min vagn nu med ju...den är så himla fin :) Längtar tills jag kan gå ut och röra på mig med min lilla skrutt :) Vagnen ska bäddas med det limegröna tummenpåslakanet sen ska den fina vagnleksaken med tummen hängas på :D Per skulle även fixa en Novaskylt :D


Lillans garderob

MYCKET ROSA
Lillans garderob är redan fylld med massa söta och fina kläder, kommer bli så söt vår lilla prinsessa :) Det mesta har jag valt och sen har vi även fått lite av min söta Moster Anna och hennes underbara familj! Älskar er som bara den!!


















AV MOSTER MED FAMILJ


MYSPYS


Serier och Datorhaveri

SERIER
Nu har jag bara ett avsnitt kvar av Criminal Minds :( Så snart får jag vänta på nya avsnitt av den också eftersom den och alla andra har uppehåll i USA nu.. :( Alla mina favvoserier har ju självklart uppehåll samtidigt också :) Men men till hösten kommer det mera, får se om jag hinner med att kolla då eller om jag kanske får en liten skrikbebis :D Isåfall är det ju inte hela världen bara att spara och se senare :) Tills vidare får jag kolla på något jag redan har...kanske skulle ta och se två sista säsongerna av Numb3rs eller något :D

NÅGRA FAVORITER

  

KÄRA DATOR
Eller rättare sagt skräpdator som bara dör för mig :( Min livslina till mänskligheten just nu så den får inte gå i graven riktigt än, kanske borde ta och formatera om den och ta hand om den lite...Fast nu hoppas jag på att den inte dör fler ggr idag iallafall..så kära dator va snäll och fungera!!

MAGEN
Moler och värker i magen, haft sd hela natten som vanligt så jag har sovit som en kratta men är ju ledig hela dagarna så får sova när det finns tillfälle :) Lillan är också vaken och bökar runt som en tok :)

VÄDRET
Ser ut som det kanske finns chans till lite sol idag :D Isåfall ska jag kasta mig ut på balkongen och försöka få lite sol på min riktigt vita kropp :D Sommaren försvann lika fort som den kom så har inte hunnit få mycket sol tyvärr men kommer ju en sommar nästa år med ;) Nu får man se fram emot hösten, är ju faktiskt riktigt fint när allt ändrar färg :)


Trött som en liten gnu

SÖMN
Somnade när jag låg och kollade på Criminal Minds men nu är jag tröttare än tröttast och har ont som attan i både magen och skallen. Lillan är sjövild i magen så hon verkar må fint :D Hon blir starkare och starkare för varja dag tycker jag :D Min lilla bebis..underbart! Zack och Siri är nog med trötta för dom ligger och snarkar här i sängen, katterna får ju inte ens vara i sovrummet i vanliga fall men sen jag blev mer eller mindre sängliggande har dom fått vara där jag är. Kommer bli lite trist att vänja av dom med det sen igen bara, dom kan ju inte ligga i sängen när lillan kommit, blir nog lite för trångt med fem katter, en bebis och en sambo som tar mer än halva sängen själv :D Får passa på att skämma bort dom lite extra nu innan dom ska få en skrikande konkurrent :)
Väntar på att Per ska komma hem så vi kan äta lite middag, magen kurrar och har sig :D Han är iväg och hjälper en snubbe med någon bil :)

VI TVÅ

Presentation av min pälsiga älsklingar

ODJUREN
Får ju inte glömma bort att presentera mina små hårbollar, har ju bara lagt upp bilder på Vincent och Siri men dom andra 3 måste ju också få vara med :D Bara Trollet som är svår att få med på bild så blir bara en bild på henne :D


Siri och Lotus

 
Lotus, Siri och Vincent
 
Zack
 
Lotus och Vincent
 
Siri, Trollet, Zack och Vincent
 

CRIMINAL MINDS
Hon överlevde minsann ;)


Blev ingen medalj för Stefan Holm

OS
Så kan det gå :( Inget guld denna gången, inte ens en ynka silver eller bronsmedalj blev det för Stefan Holm :( Får väl se om detta var hans sista stora tävling eller om han lägger av nu.
Nu får jag hålla alla tummar och tår för Karolina Kluft istället :)

CRIMINAL MINDS
Nu ska jag mysa ner mig under täcket med min vetekudde och en kopp te och se om min favvo överlever sin skottskada eller inte...


Polarn O. Pyret

POP
Sitter och surfar runt på olika klädsidor i brist på annan sysselsättning och hittade självklart jättesöta saker från Polarn O. Pyret. Kanske kan önska mig det till lillan när hon kommer :D Detta blev jag iallafall extra kär i :)


Höjdhoppsfinal med Stefan Holm

OS
Nu är äntligen finalen i höjdhopp så nu är det bara att heja en massa på Stefan Holm så det blir guld!! Friidrott är det enda jag verkligen tycker är superkul i sportväg :D

Tog med en lång dusch och passade på att raka benen...jisses va magen är i vägen nu haha :D Man är inte riktigt lika smidig som vanligt om man säger så, krävs lite jobb för att få båda benen lena och fina :D
Två magbilder från vecka 28 (27+1) Alltså förra veckan.



CRIMINAL MINDS
Min favorit har precis blivit skjuten i serien :( hon ligger just nu på operationsbordet och svävar mellan liv och död *spännande värre ju :)* Får kolla klart avsnittet så fort Stefan Holm vunnit guldet ;) Inte bra med serier man blir helt fast verkligen...iallafall blir jag det ;) Är en riktig serienörd och kollar verkligen allt som går att komma över bara jag slipper se det på tv med alla reklamavbrott. Kan ju tipsa om en superbra sida om man vill veta vilka avsnitt som sänds i USA www.next-episode.net där kan man dessutom göra en lista på vilka serier man följer :D


LITE FAVORITER
Alla som känner mig vet nog redan att jag är totalt tummenberoende...alltså han den lilla söta rosa tummengubben som var som barnprogram när man var liten...tror jag skulle kunna shoppa ihjäl mig på tummensaker ;) Här kommer det jag redan shoppat till lillan, hoppas hon tycker tummen är lika söt som jag bara ;)


Ont

Trött på detta nu, gör ont och har en hel del sd som gör ont ner i benen :( inte så farligt ännu så jag måste åka till sjukhuset men tillräckligt för att jag inte ska kunna göra någonting. Blir bara till att vila idag och titta på en massa avsnitt av Criminal Minds, kanske kan sova ett par timmar också.


Så fruktansvärt rastlös just nu

Snart klättrar jag på väggarna tror jag..inte min grej att vara tvungen att ligga stilla..helst av allt skulle jag ju vilja storstäda hela lgh och sortera mina garderober osv osv men det går ju inte..fuskar lite varje dag och dammsuger och diskar och sånt där som man bara måste för att inte bli helt galen :D Synd att jag inte är en pysseltjej..då skulle man ju kunna sy och greja till lillan men inget som en lockar mig ens litegrann :) Ska ta och baka lite bullar och kakor som jag kan frysa in så det finns lite fika hemma...skadar ju aldrig med en kopp te och en god bulle :)

LITE EGOBILDER I BRIST PÅ ANNAT

12 veckor kvar till BF :)

Det är bara 12 veckor kvar till BF nu, tiden går ruskigt fort tycker jag :) Hoppas och håller alla tummar och tår att hon vill stanna kvar i magen sålänge. Nedräkningen i dagar står på 84 idag :D Vore lite kul om hon kom i oktober dock, då fyller vi år i samma månad alla 3 :D Jag fyller ju 25 år den 13 oktober (Börjar känna mig rätt gammal nu haha) och Per fyller 21 år den 24 oktober...sen fyller ju min pappa 50 år och min kusin 16 år även dom i oktober :D

KVÄLLSMAT
Idag blir det panerad fisk med potatismos och remoladsås till, blir nog supergott tror jag :) Är hungrig som en liten varg just nu. Till efterätt blir det en påse kinapuffar (Den röda påsen ;))




Trött som bara den

Är så trött så jag knappt kan hålla mina ögon öppna så känns som jag borde sova ett par timmar men ska nog vänta till Per kommer hem så kan vi vila ihop. Tagit två alvedon så har inte jätteont nu och har *peppar peppar* inte supermånga sd just nu heller...tur att bricanyl finns säger jag bara :) 
Tänkte jag skulle värma min fina vetekudde (Lundmyr of sweden) och dricka en kopp te Rabarber/grädde och mysa med mina söta odjur som ligger här och gosar brevid mig :) Ska även se ett par avsnitt av Criminal Minds :)



KLÄDER
Den 29:e ska vi ut och äta och lyssna på lite liveband för att fira Pers lillebror Jocke och hans flickvän Emmy, dom fyller år båda två :) Måste bara komma på vad jag ska ta på mig, har ju gått i klänning och tights hela sommaren så kanske får bli en ny klänning bara :D Kommer inte i så mycket annat och nu känns det verkligen onödigt att köpa ett par byxor :) Får åka in till Karlstad och se om vi kan hitta något snyggt när löningen kommit :D Ska även inhandla ett Tummen babygym och en Babysitter till lillan :) Sen blir det säkert några fina kläder till henne också ;)




ME&I PARTY
Är medbjuden på klädparty nu på onsdag så får se om jag kan följa med, beror på hur ont jag har just då. Vet iallafall redan vad jag vill ha :)


Läkarbesöket ombokat

Blir inget läkarbesök idag för jag vägrar åka upp och få en utlänsk läkare som inte ens kan prata som normalt folk...då väntar jag hellre jag några dagar till så jag får den läkaren jag vill ha. Vi har ju 5 min till sjukhuset så är det något så är det bara att åka in. På torsdag ska jag till min vanliga BM och då får vi se vad hon säger, skulle något vara helt på tok då skickar hon mig ju till sjukhuset direkt.

Två trötta och mysiga killar :)

MYSPYS
Vincent ligger och sover hos sin absoluta favorit, finns nog ingenting som går upp emot Per i hans små ögon :D Så söta ihop minsann :)



Här är en annan söt bild på Vincent, han älskar allt i grönsaks och fruktväg...fast hans absoluta favoriter är gurka och paprika då vet han inte riktigt hur han ska bete sig ;) Vattenmelon var med riktigt mumsigt...han åt upp nästan hela biten



MAGEN
Snart dags för nya alvedon och bricanyl så jag kan få sova lite, har ont men inte så jag inte står ut. Imorgon ska jag till läkaren igen så får se vad som sägs då. Lillan är sjövild och har varit hela dagen, magen gungar och bubblar ;)

Små förberedelser inför lillans ankomst

KLÄDER TILL BB
Nu har jag bestämt mig för vad som ska med till BB i klädväg till lillan, lika bra att ha det fixat i en och samma låda så man kan stoppa ner det snabbt om det skulle behövas...alla säger ju att hon ska komma innan det egentligen är dax. Känns både lustigt och spännade att verkligen planera för henne :D Åh va jag längtar tills hon kommer så man kan pussa och krama på henne :D


Har med största sannolikhet lagt undan på tok för mycket, ett set i storlek 44 och 3 i storlek 50 sen 2 pyamasar :) Men hellre ett set för mycket än ett för lite :)

En sovande sambo och en liten prinsessa :)

Både Per och Siri har slocknat och sover som små grisar, Siri har själklart krypit ner under Pers täcke och lagt sig...hon förstår inte att katter inte ska ha täcke utan har päls istället...tokmaja den där lilla skrutten :) Jag är med trött men kan inte slappna av riktigt, blir nog en varm dusch och lite te och smörgås för min del istället och kanske ett par avsnitt av Criminal Minds :)

SIRI

Besök :)

FIKA
Sofia och Nicodemus kikade förbi en sväng :D Goa unge :D Han ville ha lite popcorn och saft så det fick det bli :) Han pratar mer och mer för varje gång vi ses nu :) Jag och Fia drack lite te och pratade mest om ingenting, skönt att bara sitta och slappa ihop :)


Sofia och Nicodemus :)

OS

Nu är det OS och Stefan Holm på tv HEJA HEJA!!! Tycker han kan vinna sig ett guld nu minsann :)

MAGEN

Magen känns si så där kanske man kan säga, rätt mycket sd och tryck neråt men inte alls så ont som i morse men får se hur kvällen blir.

NYA BILDER PÅ HUR DET BLEV EFTER RENOVERINGEN :)








Såhär blev det hemma hos oss :)


PER

Min älsking :)

Jobbig natt men ännu värre morgon

Vaknade vid halv fyra inatt av att jag hade sammandragningar, är ju så varje natt så steg bara upp för att gå på toa och dricka lite sen somnade jag om rätt fort igen. Vaknade vid halv sju igen av att det gjorde så djävulskt ont så jag trodde jag skulle gå av på mitten. Kändes som jag hade världens magknip ihop med sammandragningar som gjorde ont upp i ryggen, ner i låren och hela underlivet....tänkte att det skulle bli bättre om jag gick upp och kissade så höll mig i väggarna för att överhuvudtaget ta mig dit :( Hjälpte inte ett enda dugg att kissa utan det tryckte bara på ännu mera. Tog mig tillslut tillbaka till sängen men kunde inte lägga mig själv så fick väcka Per...kändes ju inte så skoj när han för en gång skull har sovmorgonen :( men han var gullig och gick upp och värmde min vetekudde (Är så lycklig över att jag köpte den vet inte vad jag skulle gjort utan den nu) Tog två alvedon och en bricanyl och satte vetekudden runt magen och la mig för att kolla på tv en stund. Smärtan kom som i vågor i över tre timmar fast det kändes inte alls som vanliga sammandragningar utan dom tryckte mycket mer neråt och var mycket mycket ondare. Vid halvtio lyckades jag somna och fick sova i trekvart iallafall och det var behövligt vill jag lova. Har fortfarande ont men inte så ont så idag blir det till att ligga stilla och vila bara, blir det värre eller likadant som i morse åker jag nog in till sjukhuset ikväll. Lillan verkar iallafall må jättebra för hon kickar runt som en tok, underbara bebis :)

Börja blogga

Har massor med tid över och massa tankar så en blogg känns som en bra idé just nu. Bloggen kommer väl mest handla om min vardag, dom jag bryr mig om och min graviditet och alla tankar runt omkring den :)

NOVA

Lite bilder från 3D/4D ultraljudet vi var på i stockholm på Tittutultraljudsklinik :) Älskade lilla bebis

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0