Vaccinationen

VACCINATION
Igår fick Nova sina första vaccinationssprutor, vi valde att köpa till en extra spruta för det handlade om 135 kr så bara idiotiskt att inte ta det tyckte vi. Per var med för jag klarar inte av att se när dom sticker i henne, men det gick faktiskt jättebra. Hon grät en liten stund men sen blev hon trött och somnade så fort vi satte henne i bilen.

När vi kom hem fick skruttan lite mat sen satte vi på oss kläderna igen och sprang för att hinna med snigelbussen till Bråten och min Kusin Petri...bussen tar fasen 50 min så det gäller att inte ha allt för bråttom...på bussen satt det en mycket mysko människa som pillade sig i näsan och pratade med sig själv...stackare kan inte vara kul att ha det så inte.

Hemma hos Petri var det lika trevligt som vanligt :) Jonna och Simon var också hemma för det är ju sportlov här nu :) Nova var glad nästan hela tiden och satt i Petris famn och log och pratade :)



Inte fören vid halv fyra tiden blev Nova superledsen och gick knappt att trösta :( Men efter lite mat och en tupplur var hon på bättre humör igen men väldigt myssjuk.



När vi kom hem somnade Nova i vagnen, hon brukar aldrig sova i den inomhus annars. Så under tiden hon sov städade jag hela lägenheten och tog hand om nästan all tvätt. Så himla skönt att bli av med allt, har ju inte funnits varken tid eller ork till det innan i veckan eller helgen. Så när skruttan vaknade vid sju var det bara att sätta sig och ge henne mat och mysa i lugn och ro.

Så trots över 39 graders feber tycker jag att Nova var på bra humör hela dagen igår, lite gnälligare och mer myssjuk men annars låg hon och log och pratade som vanligt :) Så det känns skönt att det inte blev värre än så :)



HELGEN
I lördags blev det en snabb runda till Uno och Anita. Carola, Hans, Jocke och Emmy var också där. Nova var febrig så vi stannade bara på en kopp kaffe så dom kunde få träffa henne en stund. Inte roligt att åka bort när hon inte är bra :(



I söndags var Nova mycket bättre så vi gick en promenad i det fina vädret, så himla fint när det är snö överallt och solen skiner :) Blir ju glad av att vara ute :) Nova sov gott i vagnen så hon verkade med tycka det var mysigt att komma ut lite i friska luften :)



På eftermiddagen blev det först en fika hos Sofia, Anders och Nico. Sen åkte vi till Pers Farmor och sen blev det även en runda ut till Catta och Klas :) Roligt att komma ut lite när man suttit innan i en hel vecka och inte träffat någon alls :)



Nu kommer Per hem på lunch sen ska jag sova en stund med Nova.

Puss och Hej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej jag undra bara, vad var det för extra vaccination som Nova fick den som kosta 135, tänkte om det var nåt man skulle seja till om på bvcså att min lilla skrutta får en oxå :-S

Jättefin blogg by the way :-)

2009-02-17 @ 18:41:18
Postat av: Emelie

Åh vad söt hon är :D

2009-02-17 @ 20:08:20
URL: http://minsondavid.blogg.se/
Postat av: Svar från Emma till Anonym

Sprutan är mot Hepatit B, du kan ju fråga och se om dom erbjuder det även där du bor :)

Tack så mycket!

2009-02-17 @ 21:19:56
Postat av: Svar från Emma till Emelie

Tack! :D Du har allt en guldklimp du med :D

2009-02-17 @ 21:21:15
Postat av: Therese

Gud var söt hon är :D tror jag kanske har en på g igen... pussar

2009-02-17 @ 22:48:40
Postat av: Mad

Tack! Alla sådana kommentarer värmer! Jag kanske är tjatig men er lilla Nova är så sockersöt! En riktigt liten prinsessa! Pappa får nog ladda hagelbössan sen när hon blir stor;)

2009-02-18 @ 12:15:48
URL: http://madelainef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0