Tisdag

TISDAG
Då var även denna dagen slut, skönt att tiden går fort nu :D Denna veckan börjar ju föräldrautbilningen också, sen nästa vecka är det barnmorskebesök och föräldrautbildning, veckan efter fyller jag 25 år...grr känns si och så men man blir ju tyvärr inte yngre :) Så nu kommer jag ha något inbokat varje vecka och det är skönt för då går alltid tiden fortare. Måste börja klura på vad jag ska köpa till Per när han fyller år...han säger att han kommer få världens finaste present så han behöver inget mera men jag vill allt ge honom något fint ändå :)

Idag har jag inte gjort så himla mycket, städat och donat lite bara. Blev ingen städning på balkongen idag för det har varit riktigt uselt väder här :( Men kommer fler dagar och det är ju ingen panik :)
Var iväg och köpte blutsaft och c-vitamin så nu får jag hoppas på att mitt järnvärde kan gå upp lite, förhoppningsvis blir jag även lite piggare då :) Somnade inte fören halv nio i morse och sen sov jag bara 3 timmar, somnade till 5 min i soffan nu på kvällen när vi skulle kolla Idol och Främmande fågel men nu gör ryggen jätteont plus att jag har sd och molvärk som vanligt så får se när jag lyckas somna inatt. Ska fördriva tiden med att se nya avsnittet av One tree hill :)

Puss och Hej!

Vecka 35 och bara 6 veckor kvar...

VECKA 35
Det närmar sig mer och mer :D 41 dagar tills vår prinsessa är beräknad att komma :) Tänk att vi snart ska bli mamma och pappa till världens finaste Nova, åhh underbara unge va vi längtar efter dig! 
Lite info om vecka 35 taget från www.growingpeople.se

Barn

I vecka 35 är medelkroppslängden 47 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2600 gr. Huvudets omkrets är 33 cm. De flesta barn ligger nu i rätt ställning inför födseln, med huvudet neråt. Navelsträngen är tjock som en tumme och cirka 50 centimeter lång
Tänk att den lilla lilla plutten vi såg i vecka 7 har blivit så stor på så kort tid, helt otroligt att det ens är möjligt :)




MAGEN
Får ondare och ondare sammandragningar och riktigt mycket ilningar ner i underlivet nu, dom sitter dessutom i en bra stund och strålar upp i ryggen och ner i låren. Magen känns väldigt tung också och det är hela tiden ett väldigt tryck neråt.
Lillan rör på sig som vanligt, sträcker på sig och misshandlar mina revben mest hela tiden. Fast idag blev jag lite orolig för när klockan var fyra på eftermiddagen hade jag fortfarande inte kännt henne en enda gång men det blev ändring nu på kvällen :D
Jörgen (Pers pappa) börjar bli lite otålig och frågar Per rätt ofta nu om det har kommit någon unge ;) Så nu har Per fått lova dyrt och heligt att han ringer om hon kommer ut...precis som vi skulle råka glömma bort det eller något ;) Så himla roligt att han är så glad över att bli farfar, Nova har tur som har så många som redan bryr sig så otroligt mycket om henne :)
Väntan blir ju lite längre för oss känns det som eftersom ingen trodde att jag skulle gå så här länge, men varje vecka är toppen och det vore ju megabra om jag fick gå tiden ut också :D

STÄD OCH ÅTER STÄD
Första jag gjorde idag när jag steg upp var att dammsuga, moppa, tvätta och diska det lilla som fanns, så himla skönt att få det gjort varje dag så man bara kan sitta ner med gott samvete. Imorgon ska jag se om jag orkar ta balkongen, ska kasta den stendöda sommarblomman och kanske plantera ett par ljungplantor istället. Sen ska jag se om jag orkar bära ner stolen som står där ute nu och ta upp dom andra möblerna...eller så kanske Per kan göra det när han kommer hem från jobbet...får se hur envis jag är imorgon. Måste byta belysning med för den vi har nu börjar bli lite halvtrött verkar det som ;) Hoppas det blir lika fint väder som idag för då är det ju bara mysigt att vara ute och dona :)



ÖREBRO
Blev en snabbrunda till Örebro idag när Per hade slutat jobbet, meningen var att jag skulle köpa mig 2 amingsbhar men det gick ju som det brukar *suck* H var det största dom kunde erbjuda och det funkade ju inte sådär jättebra om man säger så :( Så nu får jag beställa från England iallafall, visseligen är dom ju överlägset bäst men tänkte att jag skulle slippa lägga en förmögenhet på så tråkiga saker :D Vanliga bhar känns ju inte onödigt utan bara roligt men trista vita och svarta amingsbhar känns inge kul alls :D Kanske ska passa på att  tipsa andra som också har svårt att hitta bra och snygga bhar i större storlekar om www.bravissimo.com lovar att man blir nöjd!

Men lite fick jag med mig hem idag iallafall, en söt klänning och ett par söta strumpor från Åhlens till Lillan, ett par röda velourbyxor från Lindex även dom till skrutten ( Har letat som en tok efter såna eftersom jag köpte en body som jag fått för mig att jag måste ha röda byxor till ;)) Sen köpte jag faktiskt 2 t-shirtar och en svart kofta till mig själv på Gina Tricot :D



IDOL
Väl hemma igen blev den en bit tårta, en kopp te och Idol :) Var helt klart rätt tjej som åkte ut tycker jag, hon drog på lite för mycket så det blev lite skrikigt. Mina favoriter är Alice, Linda, Sepideh och Loulou :) Imorgon är det killarnas tur, ska bli spännade att se hur det går för dom :)




Nu blir det första avsnittet av Desperate Housewives och Brothers and Sisters för säsongen! :)

Puss och Hej!

Helgen

FREDAG
I fredags åkte jag och Anita (Pers Mormor) ner på stan för att kika lite, hon skulle shoppa något snyggt stickat och jag var ute efter något som gick att ha som jacka till Nova kikar ut. Anita hittade en jättesnygg tröja men jag hittade bara massa söta kläder till lillan som vanligt :) Fanns ju massor med snygga jeans också men jag får drömma om dom ett tag till tror jag :D Ville ha tag på någon snygg skarfs också men nja tyckte inte riktigt om någon av dom jag hittade här i stan.
Nova fick jättesöta kläder av Anita när vi var på Kappahl :) Så himla gulligt av henne att köpa något till skruttan. Vår lilla tjej kommer blir en gnutta bortskämd är jag rädd ;) Hennes garderob är redan välfyld och tror nog vi köpt allt en liten bebis kan tänkas behöva och lite till :D Men det är ju såå himla roligt att handla till henne, jag älskar att köpa bebissaker och nu är det ju dessutom till min egen dotter! :D Per han bara skakar på huvudet numera ;)

Detta blev inhandlat i klädväg till lillan..Köpte ju självklart en Kissbody för att Per skulle bli glad också ;)





Träffade Sofia på stan också så vi åt lite på Kulan och pratade lite skit :) Så skönt att se henne glad och kär :D

Såhär såg jag ut i fredags



Blev även en snabb runda till Örebro och Babyproffsen när Per hade slutat jobbet. Efter mycket om och men blev det en helsvart  Babysitter av märket Babyseat GL Basic, jag vill ha den som var rosa/brun men Per vägrade :D Tror inte Nova bryr sig så mycket heller om den är rosa eller svart :) Dessutom sparade jag 250 kr på att köpa den helsvarta.

Blev storhandling på Willys också, 10 stora påsar proppfula med grejer så nu har vi så vi klarar oss en stund :D Kändes riktigt lyxigt att handla så mycket mat på en gång, var ju ett tag sen eftersom vårt kylskåp var microlitet och dessutom paj innan :) Men nu har vi ett stort som fungerar toppen :)

VAGNEN
Varit lite seg med att ta bilder men här kommer det äntligen bilder på Novas vrålåk ;) Det är en Emmaljunga City cross med Citykorg i helsvart med årsmodell -09. Vi är supernöjda båda två så hoppas att vår tjej tycker om den lika mycket :)



LÖRDAG
Meningen var att jag skulle in till Örebro på shoppingrunda med en kompis men efter en natt från helvetet och superont och sammandragnigar blev det inte så :( Men det kommer som tur är fler helger att shoppa på.
Blev lite mat hemma hos Uno och Anita istället, fast jag fick knappt i mig något utan satt mest med tårar i ögonen för att det gjorde så ont :( Vi åkte hem redan vid halv åtta för båda var helt slut.
Blev en myskväll med lite god plockmat och tända ljus istället för något mer livat och det passade oss väldigt bra, kollade på Sing a long och Sleepers sen blev det sängen. Så en väldigt lugn med ändå bra lördag om man bortser från allt det onda.



SÖNDAG
Vaknade vid åtta i morse av att jag hade en dum mardröm så tog en stund innan jag kunde somna om igen, men sen fick jag iallafall sova några timmar till så idag är jag inte helt död iallafall.

Snart kommer Carola (Pers mamma) hit och ska kolla på allt vi köpt till Nova, får väl se vad hon tycker om allt :)

Puss och Hej!

Hon växer vår lilla tjej

BESÖK HOS BM
Sådär nu har vi varit iväg hos barnmorskan och kollat läget :) Allt var bra :) Lillan ligger med huvudet neråt och är ruckbar, hennes lilla hjärta slog med 136 slag i minuten :) Mitt blodsocker låg på 7 och jag har gått upp exakt 12 kilo nu :) Sf-måttet har ökat till 32 cm så nu ligger jag på normalkurvan *Glad* Mitt blodtryck låg på 137/75 så det var också bra :)
Hon var lite seg i starten men nu verkar hon växa bra och det känns underbart :)
Nu är det knappt 7 veckor kvar innan vi får träffa vår lilla Nova :D

NATTEN
Blev en lång natt, tror inte ens jag lyckats få 5 minuters sömn, haft ont som bara den och dessutom har Per hostat och hållt på :( Så idag blir det till att försöka sova ett par timmar på dagen så jag orkar vara med mig själv ikväll :)

Nu ska jag kolla något avsnitt av Höök och ta en kopp te.

Puss och Hej!

Tisdag

TISDAG
Sovit som en kratta så idag känns allting segt och mitt humör är det inte det bästa heller, känner mig lite nere :( Beror säkert på att jag inte sovit normalt på flera nätter och har ont hela tiden...sen kan man inte vara på topphumör hela tiden heller.

Skulle ju till barnmorskan idag men hon ringde mig klockan 7 i morse och ändrade tiden till klockan 8 imorgon istället.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, pratat lite med Mia...saknar henne så himla mycket! Hoppas vi kan ses när vi åker ner till jul :) Hennes lille kille blir ju 3 år den 6 november, tiden går på tok för snabbt :)

Puss och Hej!


7 veckor kvar nu....

VECKA 34
Idag gick jag in i vecka 34 (33+0) så nu är det bara knappt 7 veckor kvar till BF...tänk 48 dagar :D Underbart att vi snart får träffa vår lilla prinsessa Nova :) Vill se hur hon ser ut och lära känna henne. Det är alldeles för lång leveranstid på dom små liven tycker jag ;) 7 månader vore perfekt inte en dag mer :D
Blir tyngre och tyngre för var dag och det gör ont mest hela tiden pga av alla mina sammandraningar och molvärk. Dessutom är lillan så himla livlig så det är väldigt svårt att kunna sova mer än en timme åt gången :) Känner mig lite som en zombie just nu men försöker göra mig lite fin iallafall så Per slipper se mig slasa runt i mysbrallor och linne hela dagarna :)
Min underbara vän Emma gav mig en så himla fin komplimang idag och den värmde verkligen! Känner mig inte vacker just nu men kände mig betydligt finare när du sa så! Tack vännen, saknar dig så himla mycket!
4 bilder på mig från i lördags, har samma kjol dag ut och dag in för allt annat sitter obekvämt så kanske blir lite tjatigt men det får man ta :D



Imorgon ska jag till barnmorskan och kolla läget lite, får se om mitt sf-mått ökat så jag kommer upp till normalkurvan :)
Måste prata med henne om föräldrautbilningen med, den börjar ju inte fören den 2 oktober och dessutom var det superkassa tider så Per kan inte ta ledigt för att följa med. Vill ju inte gå ensam så ska se om jag kan få lite snabb info om vad som kommer tas upp :) Besöket på förlossningen var den 23 oktober tror jag...då är det inte många veckor kvar innan det är dags för oss så allt känns väldigt oplanerat.

HELGEN
Vi har inte gjort så mycket alls i helgen, kollat lite smallville och sådär bara. Jag har ju visseligen städat en massa som vanligt och tvättat allt jag kommit över så nu är till och med alla vinterkläder rena :D Lika bra att vara förberedd ;) Man får göra sånt i brist på annan sysselsättning.

SHOPPING
På fredag ska jag shoppa lite minsann, hittat en del redan nu som jag vet ska få följa med mig hem :) Ska även kolla om det finns något som jag kan ha som ytterplagg nu tills det är dags att bli av med magen. Kommer ju frysa ihjäl om jag ska gå i min sommarjacka :( Känns bara så himla onödigt att kasta ut pengar på en jacka jag inte kommer kunna ha sen, aja det där löser sig :D

Från HM

Från Lindex

Från ONLY


SIRI
Min blåögda lilla skatt är den goaste lilla kisse man kan hitta men just nu är hon rätt billig, så någon som vill låna henne en vecka tills hon slutat att skrika som en tok? :D Hon har ingen ro i sin lilla kropp utan springer mest fram och tillbaka och när hon inte gör det så ligger hon och biter och brottas med Vincent fast han inte är ett dugg intresserad av henne :D Vet ju att jag slipper hennes roliga veckor om jag bara kastrerar henne men skulle så hemskt gärna vilja ha en kull på henne sen för hon är ju en riktig liten pingla ;)



VÄSTERÅS
På tisdag bär det av till Västerås om min kropp nu är någolunda okej, tänkte ta bussen över dagen och umgås med min söta syster :) Vore kul att bara shoppa, fika och prata en massa skit. Kanske sista gången vi kommer ses helt ensamma innan jag blir mamma och hon moster :)



Puss och Hej!

Gratis kläder

KLÄDER
Vill du också ha gratis kläder genom att samla poäng? Använd då gärna den här länken :) http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=18066
Det kostar ingenting!

Fredag

FREDAG
Ja dagen kunde ju börja bättre om man säger så men är rätt van vid sånt här jävla skit nu alltså. Men nu har jag iallafall sagt vad jag tycker och tänker och det som faktiskt försvånade mig var hur likgiltigt hon var för att ha mist alla sina 6 barn för ett svin...men som hon sa hon fick ju ALLA sina svar nu...får hoppas hon lever lyckligt med idioten och hoppas hon har vett att lämna honom innan hon blir ihjälslagen...men vi ger upp nu..ingen orkar mera så nu står hon ensam men som sagt hennes val och det verkar inte störa henne ett dugg.

Eftersom jag blev rätt så ursinnig i morse var jag tvungen att avregera mig lite så städade som en galning så nu är det iallafall rent här. Pratade massor med Moster, Erik och min kusin Tobias med, så himla skönt att få prata ur sig lite när det känns kämpigt. Per och jag pratade om det när han kom hem också men känns så jobbigt att lasta honom med saker som är så svåra. Händer ju fina saker i vårt liv nu och jag vill bara att vi ska kunna vara lyckliga ju, men det är bara att vända ryggen till och göra det bästa av allt tror jag.

Jocke kom förbi en sväng och tog en kopp kaffe :) Alltid roligt när han kikar ner. Vi tre åkte även upp en sväng till Jörgen och Nanna, kollade lite på singing bee och skrattade lite :) Nanna är bara för go när hon ska förklara saker och ting :D Inte alltid det är glasklart vad hon menar så en del kass engelska och kroppsspråk blir det men oftast förstår vi nog varandra rätt bra :)



När vi kom hem blev det 2 avsnitt av Smallville och Pers obligatoriska "prata med magen och väcka lillan grej" Hon blir som tokig när han pratar med henne och tar på magen :D Känner nog igen Pappas röst :) Annars är hon svårflörtad vår tjej för hon blir blixtstilla så fort någon annan vill känna på magen :)
Nu sover Per och har gjort i snart 3 timmar, bara jag som är vaken och inte kan sova som vanligt :) Men imorgon blir det sovmorgon så det gör inget :)

FINBIL
Vår granne har köpt sig en riktig bil han..en svart Evo....grrr blir inte alls avis eller så...synd att man inte har körkort och en massa pengar på banken! Får tjuvkika på hans när jag går förbi oh drömma om att ha en alldeles egen finbil ;)

Nu ska jag prata lite med Nilla :)

Puss och Hej!

BF Gissningen fortsätter...
BF enligt ultraljudet är 9 november

Malin (Mysisen) gissar på den 9:e oktober
Moster gissar på den 13:e oktober
Hannah gissar på den 15:e oktober
Jennica gissar på den 15:e oktober
Matilda gissar på den 17:e oktober
Elin gissar på den 18:e oktober
Jag gissar på den 20:e oktober
Tobias gissar på den 23:e oktober
Kristina gissar på den 23-24:e oktober
Per gissar på den 24:e oktober
Jocke gissar på den 24:e oktober
Anny gissar på den 25:e oktober
YennY gissar på den 26:e oktober
tiger84 gissar på den 31:e oktober
Cattis gissar på den 2:e november
Anneli gissar på den 3:e november
Emmy gissar på den 4:e november
m gissar på den 18:e november

När kommer lillan?

LISTA PÅ GISSAT BF-DATUM
Jag och min syster satt och prata idag och kom fram till att det vore kul att ha en lista på när man tror lillan kommer kika ut :) Den som gissar rätt kommer få någon liten fin present! Datum så hon gärna får undvika är 13:e oktober alltså min 25 års dag, 24:e oktober Pers 21 års dag, 28:e oktober Kusin Matildas 16 års dag och 29:e oktober Pappas 50 års dag :D Sen får vi väl se om hon är lydig eller inte ;)

BF enligt ultraljudet är den 9 november kanske ska tilläggas :)

Malin (Mysisen) gissar på den 9:e oktober
Moster gissar på den 13:e oktober
Hannah gissar på den 15:e oktober
Jennica gissar på den 15:e oktober
Matilda gissar på den 17:e oktober
Elin gissar på den 18:e oktober

Jag gissar på den 20:e oktober
Tobias gissar på den 23:e oktober
Kristina gissar på den 23-24 oktober
Per gissar på den 24 oktober
Jocke gissar på den 24:e oktober
Anny gissar på den 25:e oktober
YennY gissar på den 26:e oktober
tiger84 gissar på den 31:e oktober

Anneli gissar på den 3:e november
Emmy gissar på den 4:e november
Nilla gissar på den 13:e november
m gissar på den 18 november


Städning pågår

STÄDA HELA DAGEN LÅNG
Ringde min kära bror Erik och eftersom vi brukar prata länge så passade jag på att börja städa lite :) Roligare att städa med sällskap :) Så nu har jag klätt av soffan, diskat, dammsugat, bytt sängkläder och tvättat (Eller rättare sagt håller på och tvättar) Soffan tar hundra år att tvätta känns det som, men det är bara för att vi inte kan ha torktummlaren och tvättmaskinen på samtidigt..men jag har all tid i världen så ingen panik här inte.
Va skönt att prata med lillebror lite :) Pratade om en del saker som inte känns sådär superkul men skönt att bolla lite sånt också. Han ska provjobba hela nästa vecka också så det är ju kanon :) Hoppas verkligen han får jobbet :)

Han skulle försöka ta sig upp snart, får väl se om han hinner innan lillan kikar ut eller om det blir efter, han är välkommen precis när han vill och det vet han ju :) Skulle så hemskt gärna vilja träffa alla syskon på en gång snart, får se om vi kanske kan ses till jul, ska åka ner till Moster och hennes familj i jul...längtar redan :D Ska bli såå mysigt att fira lillans första jul med dom och mina syskon! Första gången jag ser fram emot julafton, brukar få smått panik i september och vill helst bara att någon ska spola fram tiden till januari men nu är det annorlunda :D Så i julklapp önskar jag mig god mat, trevligt sällskap och min familj :)


Har nyss ätit lite "frukost", usch är såå kass på att äta på veckorna, brukar ta ett glas oboy och en banan vid halv sju på morgonen sen blir det inte mycket mera innan Per kommer från jobbet. Idag blev det lite te och smörgås men får väl fundera på vad som ska göras till kvällsmat också :)


TV4 FAKTA
Idag är det onsdag så ikväll blir det förlossningar på löpande band :D Bästa tv-dagen på veckan utan tvekan :)

Puss och Kram!


Full av Coca cola

IDOL
Vilka stjärnor det finns alltså :D Stackars kille som sjöng Full på Coca cola, va så pinsamt så kunde inte se på honom knappt. Någon måste ju sagt till honom någon gång att han verkligen inte kan sjunga , är ju elakt att låta honom ställa upp med den karisman och skönsången :D Ett som är säkert är ju iallafall att Full på Coca cola kommer höras ett antal ggr i höst oavsett om den var riktigt hemsk :D

MAGEN
Varit rätt lugnt med sammandragningar idag på dagen men nu kommer det mer och mer så får ta två alvedon innan jag ska sova. Lillan kör riktiga träningspass i magen och sträcker på sig så gott hon nu kan med den lilla platsen som finns kvar :) Per låg och retades med henne innan ikväll så hon blev totalt sjövild och buffade och sparkade som bara den, börjar bli lite öm vid revbenen nu minst sagt :D

VAGNEN
Imorgon ska jag ringa och be dom sätta ihop vår vagn så den är klar när vi ska hämta den nästa vecka :) Känns som ett toppenval av vagn efter att ha hört många andra som varit supernöjda :) Har funderat fram och tillbaka om hur jag ska göra med åkpåse men mest för att jag hittat en som är så himla himla fin :D Har ju redan köpt täcke, kudde, filt och fårskinn så behöver verkligen ingen åkpåse nu när vi använder liggdelen men får se hur jag gör ;) Kanske får köpa åkpåsen och spara den till senare när hon ska börja använda sittdelen :) Finns även tillhörande filt som är superfin!

 


FILMER SOM SETTS UNDER HELGEN OCH VECKAN
Margot at the wedding...Riktigt kass film :(
Iron Man...Bra superhero film, klart sevärd :)
Made of Honor...Superbra om man är lite svag för romatiska filmer med roliga inslag :) Måste ses :)
Felon...Storyn var rätt okej, värd att se om man har lite tid över.
Letherheads (I spel och kärlek...är allt tillåtet)...Kollade lite smått då och då för den var inte alls så bra som jag trodde.
The Bucket list...Absolut sevärd även om den var sorglig.


Nej nu ska jag bulla upp med lite kuddar och se om jag kan sova lite, imorgon ska jag fixa och dona lite här hemma hade jag tänkt så behöver vara lite pigg iallafall :)


Puss och Kram!


Idol

IDOL
Ikväll blir det lite idol och mys bara, pinsamt men väldigt roligt program :D Hoppas det är ett par stycken som är riktigt bra också :)

LINSER
Nu har jag varit klumpig igen, igår när jag tog ut mina linser la jag tydligen en av dom på nattuksbordet istället för i linskoppen så det var bara att beställa hem nya för vill inte vara utan extrapar nu ju :) Va ändå dags att byta så inte hela världen men typiskt mig alltså :D

KLÄDER
Hittade nya fina kläder på HM till lillan idag :D Usch finns alldeles för mycket fint till dom små liven sen är det alldeles för roligt att handla också ;)

Vecka 33 och 54 dagar kvar tills lillan kikar ut :D

TORSBY OCH MARKNAD
Vi hann upp till marknaden i lördags, var massor med folk fast väldigt fint väder, så vi gick runt en timme och kollade lite :) Per köpte en tröja till Jocke och sen köpte vi en liten pyamas till skrutten :D
Åkte även upp till stugan och åt lite god mat och efterätt som Anita hade gjort :) Satt och pratade lite och hade det trevligt som vanligt, dom ville att vi skulle stanna över men vi hade inga saker med oss så vi åkte hemåt vid åtta.



SÖNDAG
Gjorde typ ingenting alls i söndags förutom att vila massor och kolla film. Per var iväg hela dagen och fixade en bil :) Jag fixade lite Tacos till oss på kvällen och sen kikade vi på några avsnitt av Smallville.


SÖMN
Har riktigt svårt att sova bra nu men inte så konstigt med "lilla" magen kanske, spelar ingen roll hur jag vänder och vrider på mig för antingen gör ryggen grymt ont eller så är det höfterna eller så försöker lillan sparka sig ut från magen :) Sen måste jag upp på toa en miljon ggr med så när jag väl sover blir det max en timme åt gången :) Därför vilar jag mest hela dagarna nu för att ens orka med mig själv, men det är inte så lång tid kvar innan magen försvinner så man kan ligga lite normalt igen :D

MÅNDAG
Igår åkte Jag, Per och Jörgen upp till Nora en sväng för Per skulle kolla på en bil, en 850 Turbo. Tyvärr såg bilen inte allt för bra ut så blev ingen affär men det kommer fler bilar :) Jag tycker 855:an vi har nu fungerar alldeles utmärkt, dessutom är den inte gräsligt ful eller opålitlig. Bara han inte köper en 745:a eller en 945:a igen...grrr va fula dom jäkla bilarna är alltså...känns som att åka runt i ett plåtskepp eller något...dessutom har alla volvonördar i den här stan en sådan eller en risig 740..
Och för att förtydliga saker och ting eftersom man blir hotad annars så finns det vanligt folk som också åker plåtskepp...Men jag personligen gillar verkligen inte dom modellerna. Dessutom så betyder inte volvonörd automatiskt IDIOT för mig utan det är bara ett uttryck...
Ett litet tips är ju att låta bli att läsa min blogg om man ändå bara blir arg, den handlar ju faktiskt om mig och mitt liv och är totalt ointressant för otrevliga människor som inte gillar mig :)

Gårdagens outfit




Jag och magen



Vecka 8 VS Vecka 33



VECKA 33
Nu är det bara 54 dagar kvar till BF :)
Lite info om min vecka från www.growingpeople.se


Mamma

Du kan känna din livmoder ungefär 15 cm ovanför din navel.

Det är bara en och en halv månad kvar och du kan drabbas av städmani. Allt ska rensas, städas och sorteras. Allt ska fixas klart så att du slipper tänka på det sedan. En del kvinnor kan drabbas av separationsångest, hur blir livet utan magen. Det kan vara en tid av mycket känslor. Förväntan, längtan, oro och förvärkar.

Barnet

I vecka 33 är medelkroppslängden 45 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2200 gr. Huvudets omkrets är 31 cm. Huden har ett tjockt lager fosterfett, vernix, som skyddar mot fostervattnet.

Barnets alla sinnen fungerar nu sedan någon vecka tillbaka. Ibland kan du få uppleva att barnet hickar, du känner ett litet tickande i magen. Visste du att ditt barn som fått en speciell berättelse läst för sig i magen kan skilja den berättelsen från andra berättelser när de sedan är födda.



Jo städmani känner man ju igen fast vet inte om den är värre än vanligt dock :D Men vill ju ha det rent och snyggt om man måste åka in så det är fint och sådär när lillan kommer hem :) Känns ju likadant när det gäller att raka benen osv, vill inte komma in och se ut som en gorilla, inte för att dom på förlossningen bryr sig men någon fixidé jag fått för mig :D Så även om det tar 40 min att raka sig så ska det göras :D Det här med att jag skulle sakna magen har jag dock svårt att tro, vill helst bara att lillan kommer ut så man kan röra på sig igen :D Kanske vore det annorlunda om jag inte hade legat nästan hela min graviditet. Känner ingen oro alls utan det känns bara spännade och roligt. Förvärkar och sammandragningar känns lite som en vardag nu tyvärr, längtar bara tills det är dags på riktigt så jag får något fint för allt det onda :) 
Känns lite som det är förbjudet att inte tycka om att vara gravid eller tycka att det är riktigt kämpigt pga av alla hemska sd och allt ont. Pers mamma kan verkligen inte förstå hur något sååååå underbart kan vara jobbigt...Hon är dessutom såååå avundsjuk...Vad säger man??? Dessutom låter det som jag är en total idiot som ens kan säga något sådant när mitt barn hör det...Ibland känner jag bara att det blir för mycket, oavsett om jag väntar barn är jag fortfarande Emma men verkar tyvärr inte som jag får vara det. Självklart är jag otroligt tacksam för att min lilla tjej ligger i min mage och växer och sparkar och jag är enormt stolt över att få bli mamma. Men den här graviditeten har rent ut sagt varit rktigt jobbig inte för jag har varit rädd utan för att jag blivit som en fånge i min egen kropp och mitt eget hem, allt kom dessutom bara pang bom. Från att tro att jag skulle kunna jobba tills det var dags att åka in och föda ungefär till att springa på sjukhuset var och varannan dag och blöda och ha ont och inte ens veta om jag skulle få behålla min lilla skrutt. Det var verkligen en helomvändning som jag faktiskt inte kunnat acceptera riktigt, skulle också vilja kunna se tillbaka på min graviditet som bara positiv och underbar för det var så jag föreställde mig den innan jag ens blev gravid ju...känns lite som man blev lurad eller hur jag nu ska uttrycka det. Men i slutändan kommer det ändå vara värt allt det onda och jobbiga för jag vi kommer få en dotter och jag är övertygad om att hon är den finaste lilla tjej som finns och vi kommer vara dom stoltaste föräldrarna som finns...precis som alla andra nyblivna föräldrar :) Längtar till den dagen då hon ligger på min mage och vi får börja lära känna henne. Om man kan älska någon utan att ha träffats så kan jag verkligen säga att jag älskar mitt lilla hjärta så enormt mycket redan!

Puss och Kram


Torsby idag

TORSBY
Idag blir det Torsby iallafall, det är lördag och hela min kropp skriker att den vill UT. Väntar bara på att Per ska komma hem för han är iväg och fixar en punka till någon tant...så är det när man jobbar med däck då ringer folk i både tid och otid och ska ha hjälp minsann :) Han sa att det skulle ta typ 10 min men det var en timme sen...han är såå hima bra tidsuppfattning min sambo haha. Ska bli roligt att träffa Anita och Uno (Pers mormor och morfar) för det var ett tag sen :) Sen ska det bli riktigt skönt att komma upp i skogen, fast innan vi åker upp till stugan blir det nog ett varv på marknaden om vi hinner in :)

SUCK
Kan ju inte påstå att jag är förvånad eller att det känns som min värld rasar men känns så jävla onödigt alltså. VARFÖR säger jag bara? Och hur i HELVETE rent ut sagt tänker människan när hon gör på detta viset, allt har konsekvenser och detta kommer inte sluta lyckligt. När en människa förstör ens liv totalt och dessutom förnedrar en så fruktansvärt mycket att det inte finns en chans att allt kommer försvinna ens under en hel livstid hur fan får man ens för sig då att prata med den personen igen??? Det är inget dagisbråk direkt utan på allvar och jag tror inte jag vill veta hur detta kommer sluta, förhoppningvis innan hon hamnar på sjukan igen eller ännu värre men man kan bara vänta och se. Tycker att nu finns det verkligen anledning till att ändra på sig men det är ju upp till henne, tyvärr tror jag hon går miste om något som hon egentligen vill vara en del av men det kommer inte på några villkor ens bli tal om det sålänge hon ens pratar med idioten...Hoppas hon tar tag i sitt liv snart innan det är för sent.

Tack och Adjö!

Jag och min "lilla" mage

MAGEN
Har så tråkigt just nu så tog lite bilder, har otroligt snygga myskläder på mig och klockan är tolv så ni får ha överseende med hur jag ser ut :) Är i vecka 32 (31+5)



FILM
Blir en del film när man bara ligger, kollade på Wanted och Be kind rewind igår och dom var sådär bägge två. Nu ska jag kolla på Made of honor och äta en smörgås och dricka en stor mugg riktigt iskall oboy :D


Puss och Godnatt!


Rastlös....

MYROR I HELA KROPPEN
Funderar allvarligt på att städa hela lägenheten från golv till tak, fast jag borde verkligen låta bli men jag är så frutansvärt rastlös så jag snart blir tokig...Synd att jag inte har något jag måste fixa i lägenheten just nu, känns kanske inte sådär megabra att dra igång målning nu...Gahh vad ska jag ta mig till idag egentligen? Även om jag storstädar tar det max 2 timmar och då måste jag ändå komma på vad jag ska hitta på resten av kvällen? Vilka världsproblem man kan ha ibland då haha :) Någon som har några förslag på vad en extremt gravid tjej med massa sammandragningar kan hitta på en fredagskväll förutom att ligga och kolla film?? Alla tips mottages med glädje!


Finns ingen som har en sa underbar lillasyster som jag har!

ELIN
I morse när jag vaknade såg jag att min söta syster hade skrivit till mig på msn, hon är den absolut bästa som finns och jag älskar henne över allt annat!

Hej älskade syster.

ville bara säga hur mycket jag tänker på dig/er.. saknar dig verkligen. jag hoppas att du har det bra och att du mår bra. det finns ingen bättre än dig, min ända syster, och du är världens bästa syster. du kommer blir världens bästa mamma också. går inte att beskriva hur stor del av mitt liv du har, du är min förebild syster. och det går heller inte att beskriva hur mycket du betyder för mig, och hur otroligt mycket jag hoppas på att du kommer lyckas med allt i framtiden, jag vet att du kommer göra det! jag älskar dig så otroligt mycket storasyster / din alldeles egna lillasyster

Inte alla som är lika lyckligt lottade och har så fina syskon som jag minsann :)



NATTEN
Inatt har jag sovit lite bättre, vaknat många ggr och fått släpa mig till toa men har somnat om ganska fort så det är skönt.
Per sov verkligen oroligt hela natten, stackarn har åkt på feber också :( Men han gick iväg till jobbet i morse ändå så hoppas han inte är helt död när han kommer hem :( Jag får ta hand om honom lite extra i helgen.

IDAG
Ska försöka städa lite, är nog egentligen ingen bra idé men känns bättre om det blir gjort iallafall.

MAGEN
Ja läget är som igår ungefär, idag kan jag vända mig utan att det känns som jag ska gå av men mycket mer än så är det tyvärr inte. Undra om det kommer vara såhär till lillan kikar ut eller om det blir lite bättre eller ännu värre, det återstår att se. Min kropp är ändå rätt tålig, kanske börjar bli van vid att ha ont hela tiden nu.

TORSBY
Pers mormor och morfar ville att vi skulle komma upp till Torsby i helgen och går på marknad däruppe. Så himla skönt uppe i stugan, ingen telefon och inget folk bara skog och lung och ro :) Men denna helgen blir vi nog hemma det är nästan 20 mil att åka och sen känner jag mig inte riktigt i form för att traska runt på marknad just nu, tror inte Per heller är så sugen iallafall inte om han mår som igår och inatt.


Sömnlös natt

NATTEN
Efter mycket om och men så somnade jag till vid halv fyra, då hade jag lagt kuddar runt precis hela mig och tagit alvedon. Vaknade igen vid halv sex av Pers väckarklocka och låg och lyssnade på den i över en timme eftersom min kära sambo är som en död på morgonen och totalt omöjlig att få upp vissa (Läs alla) dagar, vid halv sju skrek jag åt honom att nu jävlar går du upp då mumla han något om att klockan är ju redan halv sju varför har du inte väckt mig innan?...MORR säger jag bara...fast samma visa jämt. Men idag var mitt humör inte det bästa eftersom det gör så förbannat ont :( När Per hade åkt tog jag mig ut till toa och sen fixade jag ett glas oboy och en banan och la mig och kollade på Terminator serien, lyckades somna om vid halv nio och sov till elva och då gjorde det ännu mera ont :( Va uppe en snabbis på toa sen la jag mig och tog alvedon och bricanyl igen. Kommer bli en lång dag detta och jag kommer inte kunna vara uppe mer än det allra nödvändigaste. Per var gullig och kom hem och fixade lite mat till mig nu på lunchen iallafall :) Får väl bli en filmdag idag sen får jag hoppas på att det känns bättre ikväll eller imorgon :)

Blir GALEN snart tror jag :(

ONT
Usch känns verkligen som min kropp ska gå mitt itu just nu :( Massor med sammandragningar som går ner i låren och upp i ryggen :( Ingenting hjälper heller, kvittar hur jag ligger för det gör lika ont ändå....åhhh vill inte vara gravid mer just nu. Ska ta två alvedon och en bricanyl och se om det släpper lite annars lär jag inte sova någon längre stund inatt iallafall, tur att jag kan sova imorgon på dagen om det inte går inatt. Aja ska väl inte klaga har ju inte ont pga av ingenting iallafall och det kommer ju gå över. Men just nu vill jag bara att någon tar mina sd, min molvärk, min huvudvärk och min förkylning så jag slipper det ett tag iallafall och kan känna mig som en normal människa igen. Så snäääällla låt tiden rusa förbi så jag kan klämma ut lillan och slippa detta! Och snälla gode gud om du ens finns låt mig få en normal graviditet nästa gång om jag nu är så dum så jag gör om detta någongång i framtiden AMEN!

DATORSUPPORT
Jocke kom förbi en sväng innan ikväll för han ville ha hjälp med datorn, var inget stort så tog 5 min typ :) Kul när man kan hjälpa till lite :) Under tiden jag fixade datorn blev det fika i sängen och Idol, tror folk börjar vänja sig vid att sitta i sängen när dom kommer hit nuförtiden men det blir det ändring på så fort jag kan röra mig som folk igen :)



FILM
Igår på dagen när jag hade tråkigt fördrev jag tiden med att kolla på två filmer från Disney, Underdog och Camp Rock. För att vara barnfilmer var dom helt okej, slutade självklart lyckligt också. Såna filmer är superbra sovafilmer tycker jag. Nu tror jag att jag ska sätta på Wanted med Angelina Jolie, hoppas den är sevärd :)


Barnmorskan

BM
Sådär nu är jag hemma igen, fick gå hem i regnet för busstrafiken är ju inte som den ska i den här stan tyvärr..men men så är det när man bor i en liten hålan som den här. Känns som lillan är halvvägs ute och sammandragningarna duggar lika tätt som regnet ungefär...grrr men men det blir nog bra om jag vilar en stund.
Gick bra hos barnmorskan iallafall, mitt blodtryck ligger på 130/58 säger mig typ ingenting men eftersom BM inte sa något antar jag att det är bra :D Mitt sf-mått ligger på 29 cm så det har ökat men ligger fortfarande under normalkurvan. Har fortfarande inte gått upp mer än 9 kilo så är nöjd ;) Lillan ligger med huvudet neråt och kommer inte vända sig något mer sa BM så det låter ju bra.
Tog en snabbfika med Fia, pratade lite skit och kollade på folk mest :) Var även runt en snabbis på lindex och hm, självklart hittade jag en hel del jag vill köpa till min skrutt men får ta det sen :D
Nu ska jag äta lite kladdkaka och se på Gossip girl och se om mina sd avtar så jag slipper ta bricanyl.

Puss och Hej!


Huvud skänkes bort

HUVUDVÄRK
Tror snart mitt huvud sprängs i en miljon bitar..känns inte sådär superbra just nu :( Hoppas det snart slutar spränga så förbenat annars blir jag nog tokig. Ska äta lite och sen ska jag släcka i sovrummet och kanske se ett avsnitt av Smallville med min sötnos sen blir det nog till att sova tror jag.

BAKAT
Kastade ihop en kladdkaka i brist på annan sysselsättning får väl se om den går att äta eller inte :D Får provsmaka imorgon för idag är jag absolut inte sugen.

MAGEN
Grrr för dessa sammandragningar alltså :( Lillan är som en tok i magen som vanligt så när jag inte har sd får jag mina kära revben söndersparkade...så snällt av min underbara unge! ;) Försökte ligga på sidan innan idag och kolla lite fllm men det uppskattades verkligen inte, kändes som om hon skulle komma ut som en alien genom sidan på magen typ..mycket skönt kan jag lova...eller inte :D


Städat

STÄDAT
Nu är dagens städning avklarad minsann :) Tvättat alla fleccefiltar och bytt sängkläder sen har jag diskat, dammsugat och torkat av. Hinner aldrig bli riktigt stökigt här men jag är rätt noga så är det disk i hon blir jag smått stressad tyvärr. Imorgon ska jag tvätta soffklädslen hade jag tänkt, får slänga i det innan jag går till BM så är det bara att kasta i torktummlaren när jag kommer hem sen :) Vet att jag ska ta det lugnt i 3 veckor till men nu orkar jag faktiskt inte ligga stilla mera, får jag superont lägger jag mig hellre och vilar.


NATTEN
Har sovit oroligt inatt, vaknat massor med ggr för att vända och vrida på mig och sen har jag varit uppe på toa 50 ggr känns det som. Men ska vila en stund nu istället :)


MAGEN
Massor med sammandragningar och en hel del molvärk som går ner i benen och upp i ryggen, känns verkligen skillnad på om jag är uppe lite och rör på mig och gör något än om jag ligger som jag egentligen borde. Kommer inte ta mer bricanyl nu om det inte blir så att jag verkligen inte står ut.

LILLAN
Lilltjejen är verkligen en vilde, igår när vi låg och kollade på Smallville såg och kände jag hela hennes fot och tår :D Känner hennes kroppsdelar väldigt tydligt nu, går inte att ta miste på vad som är vad. Längtar så himla mycket tills hon kommer ut till oss!


62 dagar kvar :)

VECKA 32
Idag gick jag in i vecka 32, så nu är det bara 62 dagar kvar till BF alltså knappt 9 veckor kvar...känns helt underbart! :)
Lite info om min vecka tagen från http://www.growingpeople.se/

I vecka 32 är medelkroppslängden 44 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2000 gr. Huvudets omkrets är 30 cm. Musklerna utvecklas och fett inlagras under huden. De flesta rynkorna i ansiktet är borta. Barnet börjar få rundare former. Det är allt svårare för din baby att göra stora rörelser. Fingertopparna har fått vassa naglar.

Börjar alltså bli en rätt stor bebis nu :) Otroligt att det kan bli ett barn på 9 månader tycker jag.


Hårfärg

RÖTT HÅR
Inatt drömde jag att jag fick barn, tog en dusch och sen skulle jag kissa och då bara kom hon...haha...hon vägde 1920 gram och var 45 cm lång och hade illrött hår...inte mycket hår men tillräckligt för att jag skulle få smått panik haha :D Fick även för mig att jag var tvungen att kasta alla rosa kläder för att dom skar sig mot hennes hårfärg så i hela drömmen fick bebisen ha vita kläder för det matchade bäst ;) Alltså jag tror att bara för att alla varit på mig hela graviditetet om att det kan ju faktiskt vara en kille i magen och sagt att det är dumt av mig att köpa så mycket rosa har dom där rosa kläderna etsat sig fast i min hjärna totalt...Nu kommer det ju inte vara en pojk som kikar ut och förmodligen ingen rödhåriga bebis heller så jag kan nog vara lugn ;) Ska bli skönt att slippa alla dessa väldigt mysko drömmar alltså haha :D

DAGEN
Ska göra mest ingenting idag tror jag, städa badrummet kanske men känns som om jag städar allt varje dag hela tiden så tar väl max 10 min. Får se om jag bakar ikväll eller om jag gör det imorgon :)

MAGEN
En hel del sd och molvärk men inget utöver det vanliga iallafall :) Lillan är lugn idag fast det hinner ju ändra på sig :)

Pannkakor

KVÄLLSMAT
Idag blev det pannkakor :D Goda och fina blev dom till och med speciellt med tanke på att jag inte stekt pannkakor på minst 3 år :) Blev proppmätt på 3 stycken så nu räcker det till lunch till både mig och Per imorgon :)



MAGEN
Mer och mer sammandragningar under kvällen men det känns som om jag är så van nu, den dagen det verkligen är på G hoppas jag att jag tar det på allvar och åker in till sjukan i tid :) Är ju inte direkt den som stressar upp mig i onödan fast det känns som jag ska gå mitt itu vissa dagar..det ordnar sig brukar jag tänka sen försöker jag vila lite haha...fast antar att man inte kan missa när det är på riktigt, får väl hoppas vattnet går för det kan ju inte ens jag missa ;)

FARBROR JOAKIM
Jocke och Emmy kom förbi innan ikväll, dom hade varit på marknaden i filipstad idag så Nova fick en liten cerise tröja där det står Fabrors favorit på :D Så gulligt av honom :) 
Just det deras nya lilla kissebebis har fått det fina namnet Sixten :D 

TE
Nu blir det en kopp te och kanske en bit godis ;) Per köpte chocklad och godis till mig så ska smaska lite nu när jag kollar på Smallville :)  

Lillans namn

NOVA ALVA CECILIA ALVERBLAD
Eftersom nästan alla frågar vad lillan ska heta och varför tänkte jag skriva det här :) Som första namn blir det Nova, det namnet har Per valt och jag tycker det är kort och fint :) Vi har inte valt det för det är modernt utan för vi tycker att vår lilla tjej kommer passa fint i det. Mitt första val har alltid varit Alva men det vägrar Per så därför får hon heta det i andranamn :) Sen hennes tredje namn blir Cecilia efter mig, det är ett släktnamn som nästan alla tjejer i min familj har så det känns självklart. Hennes efternamn kommer bli Alverblad för jag tycker personligen att mitt eget är rätt krångligt och dessutom är det finskt och det känns inte som det passar :) Inte lätt med namn för det ska kännas rätt men det tycker jag minsann att det gör nu :D
"Tur" i oturen att det inte bor en liten pojke i magen för då hade han blivit namnlös haha ;) Dom enda två namnen som vi någolunda kom överrens om var Liam och Elliot men sen stod det totalt still :) Kanske för att jag hela tiden kännt på mig att det är en tjej eller så har vi bara dålig fantasi.

GLAD
En av mina vänner väntar sitt andra barn :D Stort grattis igen!! Blir kanske en del fika med bebisar i vår/sommar? :)
Är riktig babybom bland folk jag känner just nu :) Superskoj tycker jag :) Verkade dessutom vara ett riktigt flickår i år :) Känner bara en som fått en pojk  :)



GODIS
Är sååå grymt godissugen idag alltså, vet inte vad som flugit i mig :D Har ju inte haft något direkt stort behov av vare sig mat eller godis sen jag blev gravid, mest ätit för jag varit tvungen och inte sugen. Fast kanske ska tacka någon stjärna för det, har ju gått upp 9-10 kilo bara och det är jag tacksam för :D Finns ju dom som går upp 20-30 kilo. Kanske finns hopp för beach 2009 ;) Inte för att jag älskar att ligga och visa min vita kropp men tanken att man kan vore ju faktiskt riktigt trevlig :D Aja vi får se kanske smäller till sen sitter jag där med 25 kilo extra ändå ;) Idag ska jag iallafall unna mig massor med godis sen får det bli som det vill haha :D



BAKA
Imorgon ska jag baka kanelbullar hade jag tänkt, måste fördriva tiden lite :) Sen är det bra att ha sånt i frysen om man skulle få lite besök....om inte Per äter upp allihopa vill säga...han är ett äkta kak och bullmonster ;)



ENSAM MAMMA
Ikväll börjar Ensam mamma söker :) Får se om jag ska kika på det eller om det blir Smallville istället, beror på vad Per vill se :)

Vill ha

KLÄDER
Tyckte jag hade köpt lite i varje storlek till lillan men verkar som typ alla använder 50 i början och då har jag inte alls mycket, skiljer ju en hel del på 50 och 50/56, men får väl se hur stor hon blir :D Skulle hon bli en plutt får jag bege mig ner på stan och shoppa lite till när hon kommit ut :) Detta hittade jag på lindex, tycker dom massor med fint och nu ser det sådär höstmysigt ut också :)



Söndag

SÖNDAG
Då är snart denna helgen också slut, helgerna bara försvinner tycker jag. Önskar jag kunde gå och jobba imorgon, usch va jag saknar riktiga rutiner alltså. Är inte alls skapt för att ligga hemma och glo, förstår inte hur någon kan tycka det är skönt eller kul att springa hemma och slappa :) Jag är på tok för social och rastlös för att trivas med ett sånt liv. Imorgon ska Per till jobbet iallafall för nu är han frisk :) 

Gårdagen blev lugn, vi städade och tvättade på dagen sen åt vi lite god mat och kollade Smallville :) Vi somnade nog inte fören klockan var 3 inatt så just nu känner jag mig lite trött :D



MAGEN
Just nu känns det bra för en gång skull :D Lillan är vaken och rör sig massor men annars känns det helt okej :) Såå himla lyxigt med dagar då jag slipper massa sd på nätterna och grym molvärk så får passa på att njuta när det inträffar :D

SKÅPRENSNING
Är sugen på att städa alla skåp och sånt, inte för att det finns så mycket att göra eftersom vi bar ner och kastade en hel del när vi renoverade men känner ett skumt behov av att ha allt perfekt nu...jo jag vet jag är knäpp i vanliga fall också när det kommer till städning men det är värre nu :) Får väl putsa fönster i brist på annat annars eller något :D



INREDNING
Så himla sugen på att shoppa lite nytt till hemmet, nya gardiner, kuddar, tvbänk, köksstolar eller överdrag till dom och lite sånt men just nu känns det mycket roligare att fixa till lillan :D Vårt lilla hem duger fint just nu så mina ideer får förbli i mitt huvud tills vidare :D Förhoppningsvis kommer vi ju flytta till något större senare och då kan det vara roligt att ändra och köpa en massa :D Får se vart i Sverige vi hamnar, både vill ju från den här hålan iallafall :) Skulle tro att vi hamnar där båda två kan få bra jobb och där det finns bra möjligheter för lillan :)

Inget backlopp

BACKLOPP
Blir inget backlopp för oss idag för det är uselt väder verkligen. Blev frukost på sängen och lite Smallville istället :) Tänkte jag ska passa på att tvätta idag, bekvämt när man har tvättmaskin och tummlare i lägenheten :) Sen ska jag städa lite så det blir rent och snyggt :) Får se vad vi hittar på ikväll, något kommer vi säkert på :)

Lördag

LÖRDAG
Nu har jag varit vaken från och till i flera timmar så ger upp med att sova mera :) Per sover fortfarande och han får sova tills han vaknar av sig själv idag :) Meningen var att vi skulle på backlopp idag, någon slags biltävling fast ser inte ut som om vädret är sådär megabra. Får se vad Per säger när han vaknar, Jörgen och Nanna (Pers pappa och hans flickvän) kanske skulle med också :)
Igår kväll åkte vi ut en sväng och hälsade på Krister, Jörgen och Nanna hade varit där hela dagen så det hade nog slunkit ner ett par öl verkade det som ;) Men det var jättetrevligt :) Kristers pappegoja Pascal satt hos mig och Per och ville bli kliad under vingen hur länge som helst, supergo fågel :) Vi pratade massor om lillan i magen också, Jörgen verkar riktigt stolt över att bli farfar :D Han säger att han ska vara barnvakt och ut och köra med vagnen osv ;) Är så glad för Pers skull att allt fungerar så himla bra med Jörgen :) Så roligt att han träffat Nanna med för hon gör verkligen alla glada med sitt humör och sin personlighet :)
Vi lovade Krister att komma ut så fort lillan kikat ut för han ville så himla gärna träffa henne :) Så självklart åker vi dit och visar upp vår skatt.

MAGEN
Rätt lugn natt när det kommer till sammandragningar, mest molande mensvärk. Får hoppas det håller sig såhär idag :) För en gångs skull är lillan lugn just nu, hon brukar bli tokig i magen när jag precis stigit upp :)

MINA SYSKON
Vad skulle jag vara utan er alltså, älskar er över allt annat! Tack Emanuel för ditt fina meddelande igår! Får se om vi kanske kan ses alla 6 och hitta på något roligt snart för jag saknar er som bara den!



64 DAGAR KVAR
Känns ju rätt overkligt att det bara är 64 dagar kvar till BF nu, trodde ju knappt att denna graviditeten skulle gå vägen så som det strulat och hållt på. Men lillan är en riktig fighter och har fixat detta, älskade lilla plutt! Hoppas hoppas jag får gå tiden ut nu, vore den finaste present jag kunde få. Tänk att vi ska bli föräldrar snart :D
På onsdag ska jag till Barnmorskan igen och mäta magen och kolla allt, hoppas magmåttet ökat då så jag iallafall kommer nämre normalkurvan än nedersta :) Är ju ingen fara alls för skrutten sålänge kurvan stiger och det har den ju gjort hitentills fast mina sfmått varit små :) 

Idol

IDOL
Så nu har vi sett dom två första avsnitten så hmm vad ska man säga...en del var värre än andra kanske passar bra :D
Bara roligt att se nu när uttagningarna är, fast för det mesta sitter jag och gömmer mig bakom kudden för jag skäms haha :D Att man frivilligt ställer sig och skriker framför 3 personer som dessutom med största sannolihet kommer såga en är rätt modigt ändå :D

MYS
Nu ska jag och min lilla Siri ta och mysa en stund innan hon käkar upp både mig och datorn ;) Ska kolla på nya Bones tror jag och dricka en en kopp te :) 


Drömmar

DRÖM
Inatt drömde jag att jag fick superont i magen när jag var på stan sen i nästa sekund hade jag min dotter på armen och skulle gå på bio...haha bara jag som kan snurra till det sådär ;) Har verkligen haft massor med skumma drömmar sen lillan flyttade in i magen, fast nu har jag iallafall slutat drömma att Per har ihjäl mig :D Var faktiskt några veckor sen sist jag hade mardrömmar nu *peppar peppar* skönt att slippa för usch va hemskt det är att vakna med andan i halsen och känna sig panikslagen.

MAGEN
Somnade inte fören klockan var halv fyra inatt för lillan var totalt tokig plus att jag hade massor med sammandragningar och ont :( Hon ligger och trycker neråt med huvudet nu så det känns som tusen nålar ungefär. Struntade i att ta både alvedon och bricanyl och till slut gick det att sova ändå :) Får se hur denna dagen blir, har inget att passa så ska nog ta det riktigt lugnt och vila så mycket det bara går.

FÖRKYLNINGEN
Fryser inte alls så mycket som igår utan känner mig mest bara snorig och ont i halsen så detta går nog över snart.

IDOL 2008
Nu ska jag och Per ta och kolla på dom två första avsnitten av Idol 2008, missat totalt att det börjat gå igen :) Varit så himla inne i Smallville :) Får se hur den hemska juryn är som det skrivs så mycket om...


Fryser

SJUK
Mår kass :( Ont i kroppen och fryser som en tok :( Så nu är det bara att dricka massa te och ligga under täcket och vila tills det här går över. Känner mig verkligen supersnygg idag..eller inte...röda myskläder och en av Pers munkjackor och till denna fina klädsel har jag även ett par enorma raggsockor...visst låter det fint ;)

Snorigt värre

FÖRKYLD
Trodde jag skulle klara mig med lite halsont men nu är jag med förkyld och frusen tyvärr :( Aja inte hela världen :) Per mår bättre nu så han ska nog iväg till jobbet imorgon :)
Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa lite och kolla på Smallville tror jag :) Lillan är tokig i magen så får se om hon med kanske lugnar sig om jag vilar en stund :D


Försökt fixa bloggen lite :)

DESIGN
Så nu ser bloggen iallafall lite trevligare ut eller vad säger ni? :)


Tror klockan stannat...

SEGT
Jag har tyckt att tiden rusat förbi men idag är det som något stoppat den helt alltså, visst att jag har längtat efter att få träffa lillan men idag är det hemskt. Vi har legat och kollat Smallville här nu och det enda jag kunnat tänka på är att jag vill att hon ska komma ut NU...men självklart vill jag ju att hon stannar i magen tills hon är helt klar ändå. Gahh blir tokig haha :D Allt är fixat och färdigt för min lilla plutt ju, bara hon som fattas nu. Aja får bita ihop "bara" två månader kvar nu ju :D

Gårdagen

GÅRDAGEN
Var nere på stan och fikade med  två av mina arbetskamrater igår, det var riktigt trevligt att sitta och prata en stund :) Dom var så söta så dom bjöd mig på fikat, blev wienerbröd och Mer Hallon/Svartvinbär..den var riktigt god faktiskt...jag är ju en inbiten Päronfreak i vanliga fall :) Lilla Nova fick present av Bea också :D En liten klänning och ett par strumpbyxor, jättefint var det :) Inte illa att få massa saker innan man ens kikat ut. Nu längtar jag till jobbet ännu mera, gud va skönt att få gå iväg och träffa folk och jobba lite, aja bara 1½ år tills jag kan göra det ;) Lovade att jag skulle messa dom när jag skulle till BB, listan på alla som ska messas börjar bli riktigt lång nu alltså..Blir nog att vi tar en bild på lillan när hon kikat ut och lägger till lite information om vår skatt sen skickar till alla i telefonboken istället ;)



FILMTIPS
Vill bara tipsa om Hitman, en riktigt blodig action..men jäklar va bra den var :) Han skjuter typ alla och allt han kommer över men finns en story också som är riktigt bra, så se den om ni har tråkigt någon dag :)



SERIER
Nu har serierna börjat i USA igen :D Passa mig utmärkt nu när jag bara ligger hemma och försöker fördriva tiden. Jag och Per började kolla på Smallville från början igår, haft alla säsonger i evighet känns det som men inte varit sugen alls men eftersom jag sett nästan allt annat nu så tänkte jag att det kunde passa bra :) Serien är faktiskt bra fast det är scifi :)




MYSPYS
Ju mer gravid jag blir dessto mer kelen blir Vincent med mig :) Han är ju Pers katt i vanliga fall men nu springer han till mig så fort jag visar mig :D Han ska ligga jättenära och ha huvudet på magen, såå himla go min lilla kille :) Är så glad över min kissar skulle aldrig vilja vara utan dom :)



DAGEN IDAG
Idag kommer vi nog bara ligga i sängen och mysa och kolla på Smallville eller tv, Per är fortfarande sjuk och jag har sd och ont...men det kunde varit värre :)

Massa film

FILM
Eftersom jag legat hela dagen så har jag kollat lite film :) Blev Baby mama, 88 minutes och College road trip. Alla tre var klart sevärda tycker jag :) Bra tidsfördriv :)



MIDDAG
Idag blir det makaroner och köttbullar, har köpt fläskfile och sånt men ingen av oss orkar laga det idag så tar det imorgon istället :) Per är supersnorig och jag är trött och har ont i magen :(

FIKA
Imorgon ska jag ner en snabbis på stan och träffa två av mina arbetskamrater :) Ska fika lite och prata en del antar jag ;) Saknar dom så himla mycket och jobbet också för den delen :) Får ta två alvedon innan jag går så fixar jag nog ett par timmar, skönt att komma ut lite :)

TV
3:e delen av Singelmammor idag, idag tror jag att den gravida tjejen får sin lilla bebis :D Ska bli roligt att se :)

Vecka 31 nu :)

VECKA 31
Nu är det bara 10 veckor kvar till beräknad förlossning :D Bara 69 dagar, nyss var det över 100 ju :) Längtar efter vår lilla skrutt så jag snart spricker :D Per sa senast igår att hon får minsann komma ut snart :D Ska bli helt underbart att bli mamma och att få träffa lilla Nova för första gången :)

MAGEN
Har en jobbig dag idag så blir sängen och film. Tog två alvedon och en bricanyl i morse när jag vaknade första gången så ska förska vara utan resten av dagen. Kollat på 10.000 BC nyss och för att vara en grottfolksfilm var den faktiskt sevärd :) Vi såg Funny Games igår och kan bara säga att se INTE den för usch va kass den var alltså.



IRRITERAD
Ibland önskar jag att folk hade vett att ta lite mer ansvar istället för att skita i allt och hoppas på att någon annan löser problemen. Det enda man kan hoppas på är ju att det slår tillbaka jävligt hårt sen.

RSS 2.0